paxara Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να θέσω μια ερώτηση που έχει να κάνει με ηθικό ζήτημα. Όταν κάποιος αγοράζει ένα παιχνίδι από 3rd parties e-shops όπως π.χ το Kinguin, θεωρείτε ότι συνησφαίρει προς την εταιρία που έχει βγάλει αυτό το παιχνίδι; Θέλω να πω, δεν μπορείς να δημιουργήσεις κλειδιά με πειρατικό τρόπο οπότε και ο πωλητής πρέπει με κάποιο τρόπο να το έχει αποκτήσει. Είτε του το χάρισαν και π.χ θέλει να το πουλήσει (που και αυτό συνεπάγεται ότι κάποιος πάλι από κάπου το αγόρασε) είτε το αγόρασε σε κάποια προσφορά με ως απώτερο σκοπό να το πουλήσει αργότερα φθηνότερα από την τρέχουσα τιμή αλλά ακριβότερα από ότι το απέκτησε. Τι πιστεύετε;
alex_000 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Αυτά τα μαγαζιά από ότι καταλαβαίνω, αγοράζουν μεγάλες ποσότητες κλειδιών από χώρες που το game είναι πιο φτηνό. Στην εταιρία συνησφέρεις σίγουρα το steam είναι που χάνει λεφτά κυρίως γιατί εκτός από περιπτώσεις προσφοράς είναι 50% ακριβότερο. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω εγώ είναι τι έγινε τελευταία και γίνεται της πουτάνας με τα steam gifts. Για αυτό δεν γνωρίζω. Προσπαθώ να μην αγοράζω steam gifts αλλά serial numbers πάντως γιατί το να αγοράσεις steam gift είναι ενάντια στο terms of use του steam από ότι ξέρω.
paxara Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Ναι, πράγματι. Τα Steam gifts απαγορεύονται να τα αγοράζεις και κινδυνεύεις να "κονομήσεις" ban. Ευχαριστώ για την απάντηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα