Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σημερα παρελαβσ τον υπολογιστή οπου

! Τον συνθεσα και την πρωτη φορα μπουταρει μετα μόλις κανω επανεκκίνηση δεν μπουταρει (δεν υπάρχει μπιπ) αλλαξα τροφοδοτικό το ίδιο τι μπορει να εχω κάνει λαθος? Λετε να 2ιναι ελλατωματικη μητρική?

Κανεις ρε παιδια; καθομαι σε αναμμενα καρβουνα :((

post-259423-0-81562300-1399581379_thumb.png

Δημοσ.

Εισαι σίγουρος οτι όλα πατάνε καλα και όλα τα ψιλοκαλωδια της μητρικής ειναι συνδεδεμένα by the book και οχι εμπειρικά;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ελεγ να το κάνω εγω..πως θα κανω bios update αφου δεν ξεκιναει το pc τι λετε να κανω; οσο για τα καλωδ6α τα χιλιοτσεκαρα εαν ειναι σωστα? ? Ποσο τις εκατο μπορει να ειναι ελλατωματικη η cpu or psu or mobo;

Δημοσ.

Βασικά μιας και πρόκειται για καινούργιο pc και για να μην γίνει καμια ζημιά καλύτερα αν δεν βγάλεις άκρη να το δώσεις ειτε σε εκείνους να το συναρμολογήσουν ειτε σε καποιον που ξέρει το λεω αυτο επειδή τα parts ειναι καινούργια

Δημοσ.

εχω τελειωσει τει  ...και νομιζεισ οτι δεν ξερω... :-( απλα μου φαινεται περιεργοο

(επειδη δεν το εχω ξανακανει ,ειναι δυσκολο να κανω bios update?

Δημοσ.

Δεν ειναι δυσκολο αλλα παντα υπαρχει κινδυνος στραβης που μπορει να μην καλυπτει η εγγυηση πηγαινε στο μαγαζι που το αγορασες να βρουν αυτοι ακρη να εχεις το κεφαλι σου ησυχο . (ΑΝ και κατα ποσο μπορεις να το εχεις !)

Δημοσ.

αν θέλει bios update θέλεις επεξεργαστή συμβατό με το bios που έχει προεγκαταστημένο η μητρική σου

ο επεξεργαστής σου είναι "caveri" version, η τελευταίοι δηλαδή με r7 gpu.

η βρίσκεις cpu συμβατό, η το πηγαίνεις πίσω απο εκεί που έγινε η αγορά και σου κάνουν αναβάθμιση bios,άλλος τρόπος δεν υπάρχει!!

Δημοσ.

εχω τελειωσει τει  ...και νομιζεισ οτι δεν ξερω... :-(

Παρακαλω να γινει Sticky :-)

• Like 5
Δημοσ.

εαν ειδα καλα δεν εχει cmos  απο jumper

νομιζω αλαξα θεση στις μνημες ? τι σημασια εχει ?

Παρακαλω να γινει Sticky :-)

φιλε μου επειδη δεν καταλαβα την απαντηση  , μπρορεις να μου το αναλυσεις ? εξυπναδα και καλα?

Δημοσ.

φιλε μου επειδη δεν καταλαβα την απαντηση  , μπρορεις να μου το αναλυσεις ? εξυπναδα και καλα?

οχι ρε φιλε -  παρεξηγησες :-)

• Like 2
Δημοσ.

το ελπιζω φιλε μου

γιατι εαν ερθεις ποτε στην θεση μου

θα καταλαβεις οτι οταν ο αλλος εχει προβλημα  και στεναχωριεται για τον χ η ψ λογο

δεν ειναι σωστο να  ερθεις εσυ η ο καθε  ινσομνιακ και να τον τρολλαρει

!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...