Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πλυντηριο electrolux   ew957 f

(κωδικος σειρας 91484151602)

Αν ξερει καποιος θα ηθελα να ξερω τη μεγιστη χωρητικοτητα του!

δηλαδη ειναι 7 κιλο? 8 κιλο? 5 κιλο?

Εχω ψαξει αλλα δε βρηκα ακρη μεχρι τωρα

ευχαριστω

Δημοσ.

ευχαριστω φιλε για το λινκ, για πες μου κατι αν ξερεις.

στα cotton λεει 6 κιλα. Αυτο ειναι το μεγιστο που εχει για κατηγορια ρουχου. Αυτο το πλυντηριο θεωρειται 6 κιλο?

η ας πουμε ειναι π.χ 8κιλο απλα να βαλεις μεσα στον καδο μεχρι 6 κιλα cotton για πλυσιμο? (γιατι ως γνωστον δεν πρεπει να το τιγκαρεις οταν το γεμιζεις)

Σε ολες τις διαφιμισεις γενικα ακους πλυντηριο 7 κιλο τοσα λεφτα - 10 κιλο τοσα κιλα!

Αυτο τι θεωρειται με αυτα που γραφει? ευχαριστω!

Δημοσ.

Όταν λέμε 6κιλο σημαίνει ότι επιτρέπεται να βάλεις μέχρι 6 κιλά cotton. Μπορεί να χωράει και παραπάνω, αλλά θα ζορίζεται.

Υπόψιν πρέπει να υπολογίζεις το βάρος με βρεγμένα ρούχα.

Δημοσ.

Όταν λέμε 6κιλο σημαίνει ότι επιτρέπεται να βάλεις μέχρι 6 κιλά cotton. Μπορεί να χωράει και παραπάνω, αλλά θα ζορίζεται.

Υπόψιν πρέπει να υπολογίζεις το βάρος με βρεγμένα ρούχα.

λαθος.. αφορα στεγνα
Δημοσ.

λαθος.. αφορα στεγνα

Αυτό δεν το έχω ξανακούσει, μέχρι τώρα ήξερα πως υπολογίζεις το βάρος με βρεγμένα ρούχα.

Πέρα από τα κιλά όμως που ανακοινώνει το εργοστάσιο του πλυντηρίου, ο κάδος πρέπει να γεμίζει ως τη μέση με ρούχα όταν αυτά είναι βρεγμένα. Έτσι ώστε όταν ο κάδος γυρίζει να βλέπουμε τα ρούχα να "πέφτουν", αλλιώς δεν πρόκειται να πλυθούν. Και αυτό σίγουρα δεν το καταφέρνεις ζυγίζοντας στεγνά ρούχα.

Δημοσ.

εγω γνωριζω οτι οταν τα βαζουμε στεγνα πρεπει να αφηνουμε να χωραει το χερι μας πανω και να μην ειναι full o καδος.

Βρεγμενα μετα θα πιανουν το πολυ το 80%. Κατι τετοιο ηξερα.

Παντως για το συγκεκριμενο δε μοιαζει με 6 κιλο αλλα 7 κιλο η 8 κιλο γιατι τα εβαλα διπλα διπλα με το σιγουρο 7 κιλο

που ειχα πριν και οι καδοι ειναι σχεδον ιδιοι. Λιγο βαθος μεγαλυτερο ο ενας και λιγο πλατος μεγαλυτερο ο αλλος.

Αποκλειεται να ονομαζεται 6 κιλο. Δεν το εχουν τα μαγαζια πλεον για να δω πως το ονομαζουν. Αν βρει κανεις κατι παραπανω ας μας πει.

Δημοσ.

εγω γνωριζω οτι οταν τα βαζουμε στεγνα πρεπει να αφηνουμε να χωραει το χερι μας πανω και να μην ειναι full o καδος.

Βρεγμενα μετα θα πιανουν το πολυ το 80%. Κατι τετοιο ηξερα.

Παντως για το συγκεκριμενο δε μοιαζει με 6 κιλο αλλα 7 κιλο η 8 κιλο γιατι τα εβαλα διπλα διπλα με το σιγουρο 7 κιλο

που ειχα πριν και οι καδοι ειναι σχεδον ιδιοι. Λιγο βαθος μεγαλυτερο ο ενας και λιγο πλατος μεγαλυτερο ο αλλος.

Αποκλειεται να ονομαζεται 6 κιλο. Δεν το εχουν τα μαγαζια πλεον για να δω πως το ονομαζουν. Αν βρει κανεις κατι παραπανω ας μας πει.

Στα βαμβακερά ελάχιστα αλλάζει ο όγκος όταν βρέχονται, το βάρος αλλάζει κατά πολύ.

Τώρα τα κιλά που ανακοινώνουν τα εργοστάσια δεν έχουν να κάνουν τόσο με τη χωρητικότητα του κάδου αλλά με τις αντοχές του. Πιστεύω πως είναι λάθος να συγκρίνεις χωρητικότητα για να βγάλεις συμπέρασμα κιλών, αν ήταν θα ανακοίνωναν λίτρα και όχι κιλά.

Δημοσ.

ισως τοτε χωραει 6 κιλα στεγνα και με το βαρος που ανεβαινει μετα γινεται π.χ 8 κιλο? Ισως λοιπον να τα ονομαζουν ετσι τα πλυντηρια ποσα κιλα βαρος αντεχουν ειναι οταν ειναι μουσκεμενα τα ρουχα, οποτε και να λενε στις διαφιμισεις 10 κιλα και σχετικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...