taigetos Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 ΚαλησπέραΑνάμεσα στον TOSHIBA HDTS225EZSTA Q SERIES 256GB και τον intel 530 240gb ποιον θα προτείνατε;Έχω παραγγείλει τον intel αλλά διαβάζω γενικά θετικά σχόλια και για τον toshiba, στα συν και η παραπάνω χωρητικότητα, αλλά 3 χρόνια εγγύηση σε σχέση με τα 5 του intel.Ο intel είναι στα 143€ και απο όσα έχω διαβάσει εώς τώρα δεν είναι και top performer αλλά είναι ιδιαίτερα αξιόπιστος.Προέρχομαι απο hdd, το θέλω για asus laptop με i3 380m, 4gb αν αυτά βοηθάνε σε κάτι
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Γιατι όχι έναν πιο οικονομικο αφου δεν είναι για κανενα σουπερ pc; Μ500 από 100 ευρω χοντρικα. Είναι μεγαλη η διαφορα χρηματων. (Μεταφερεται σε δικο του τοπικ στις μοναδες αποθηκευσης) 1
Philippe Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μ500 από 100 ευρω χοντρικα. Είναι μεγαλη η διαφορα χρηματων. Αυτό. Ή τον Kingston.
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μακρια από τον v300 αν εννοεις αυτόν. Οι "νεες" παρτιδες δεν εχουν καμια σχεση με τις πρωτες που βγηκαν πριν 1.5 χρονο, άλλα τσιπακια (ασυγχρονες φλας μνημες), ταχύτητες ακομα και κοντα στα 100MB/s στον 120αρη για παραδειγμα, google it οποιος δεν το εχει ακουσει ακομα. πχ εδω 1
Philippe Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Τι λες τώρα! Δεν είχα ιδέα.. Έχω τρεις παλιότερους 120άρηδες Kingston στην οικογένεια και πετάνε!
taigetos Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Γιατι όχι έναν πιο οικονομικο αφου δεν είναι για κανενα σουπερ pc; Μ500 από 100 ευρω χοντρικα. Είναι μεγαλη η διαφορα χρηματων. (Μεταφερεται σε δικο του τοπικ στις μοναδες αποθηκευσης) Καταρχήν ζητώ συγνώμη για την δημοσίευση του σχολίου μου σε λάθος μέρος. Ο m500 ήταν η πρώτη μου επιλογή αλλά κάτι το "όνομα" (intel) κάτι τα 5 χρόνια εγγύησης και τα σχόλια σε διάφορα forum για την αξιοπιστία των intel έγειραν την πλάστιγγα προς τα εκεί. Απλά σύντομα θα αλλαξω το laptop μου και είχα σκοπό να μεταφέρω τον ssd εκεί και ήθελα να πάρω κάτι καλό να ησυχάσω για τα επόμενα χρόνια. Η χρήση που κάνω στο laptop είναι πολυ "ελαφριά" σερφάρισμα, office, skype οπότε δεν ψάχνω κανένα τέρας επιδόσεων αλλά σταθερή απόδοση.
Occultist Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Μακρια από τον v300 αν εννοεις αυτόν. Οι "νεες" παρτιδες δεν εχουν καμια σχεση με τις πρωτες που βγηκαν πριν 1.5 χρονο, άλλα τσιπακια (ασυγχρονες φλας μνημες), ταχύτητες ακομα και κοντα στα 100MB/s στον 120αρη για παραδειγμα, google it οποιος δεν το εχει ακουσει ακομα. πχ εδω Αν θέλεις να κοιτάξεις σε Kingston, δες τον HyperX 3K που διατηρεί κανονικά τις επιδόσεις του. Πρόσφατα αγόρασα έναν και είναι ταχύτατος.
Moderators matrixxx Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Αν θέλεις να κοιτάξεις σε Kingston, δες τον HyperX 3K που διατηρεί κανονικά τις επιδόσεις του. Πρόσφατα αγόρασα έναν και είναι ταχύτατος. Είναι σε μια τιμη όμως που παιρνεις πολύ καλυτερους (χωρις SF) και ταχύτερους όπως ο τοσιμπα, ο evo και αρκετοι αλλοι.
Salvation81 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Τι λες τώρα! Δεν είχα ιδέα.. Έχω τρεις παλιότερους 120άρηδες Kingston στην οικογένεια και πετάνε! Αυτο ισχυει Μονο για τον V300....Απο εκει και περα ολοι οι αλλοι Kingston ειναι οπως ηταν. Είναι σε μια τιμη όμως που παιρνεις πολύ καλυτερους (χωρις SF) και ταχύτερους όπως ο τοσιμπα, ο evo και αρκετοι αλλοι. Πολυ καλος και ο EVO και ο M500......Για SSD μιλαμε, αν καποιος θελει να δει διαφορες παει σε PCIex μοντελο η σε SAS 12Gb/s μοντελο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα