Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.Την τετάρτη του Πάσχα στις 23 του Απρίλη αφαίρεσα μια ελιά στον αριστερό κρόταφο.Μου έκαναν 4-5 ράμματα και τα έβγαλα αυτή τη Δευτέρα στις 5 Μαϊου.Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν επιτρέπεται το θαλασσινό νερό να έρθει σε επαφή με το σημείο όπου έγινε η μικροεπέμβαση.Διάβασα κάπου ότι το θαλασσινό νερό έχει αποδειχθεί, ότι επιταχύνει την επούλωση των χειρουργικών τομών.Ποια είναι η γνώμη σας?

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω το κινητό ή το σταθερό φίλτατε.Σήμερα αποφασίστηκε ότι θα πάω στην θάλασσα

Δημοσ.

κ ειπες αντι να το βρεις να φτιάξεις ενα account στο insomnia να σου πουν οι γιατροί μας? LoL

αν ρώταγες σοβαρά θα ρίσκαρες να σου μείνει σημάδι βασιζόμενος στην απάντηση μου δηλαδή ?

• Like 2
Δημοσ.

Προφανώς ότι σου πει ο γιατρός αλλά αν δεις και έχει τσιπώσει και προσέχεις το σημείο δεν νομίζω να έχεις ιδιαίτερο θέμα.Το θαλασσινό νερό καυτηριάζει την περιοχή του τραύματος οπότε έμμεσα λειτουργεί θετικά.Παίζει ρόλο όμως και που πας για το μπάνιο σου και το πόσο καθαρή είναι η παραλία γιατί αλλιώς μπορεί να έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα.

Δημοσ.

Όχι ρε συ nicoc, απλά ντρεπόταν να ρωτήσει με το κανονικό του account.

Γνώμη ζήτησα.Δεν σημαίνει ότι θα το κάνω κιόλας!

Ok τότε. Γνώμη μου είναι πως απαραιτήτως πρέπει να πας για μπάνιο στη θάλασσα, θα ψηθεί γρηγορότερα.

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω ότι πρέπει να κόψετε τις ειρωνείες άρχοντες του πισι.όχι δεν έχω άλλο ακκαουντ,πρέπει να είχα παλιά αλλά δεν ήταν ενεργό.Φίλε revolver1990 η αλήθεια είναι ότι έχει πλέον και τα κουκούδια του,πράγμα που σημαίνει ότι έχει αρχίσει να κλείνει η πληγή.Επίσης όταν το πιέζω με την παλάμη δεν αισθάνομαι κάποιο χαρακτηριστικό πόνο.

Δημοσ.

Και γω δεν είμαι γιατρός απλώς γράφω από προσωπική εμπειρία.Το γεγονός ότι δεν πονάει σημαίνει ότι η "πληγη" δεν είναι βαθιά οπότε υποθέτω ότι μπορείς να πας.

• Like 1
Δημοσ.

Πήρα το θάρρος εξυπνούλη επειδή είδα ένα παρόμοιο θέμα το 2010 αλλά δεν είχα την δυνατότητα να απαντήσω λόγω του ότι δεν είχα λογαριασμό

Και γω δεν είμαι γιατρός απλώς γράφω από προσωπική εμπειρία.Το γεγονός ότι δεν πονάει σημαίνει ότι η "πληγη" δεν είναι βαθιά οπότε υποθέτω ότι μπορείς να πας.

Σε ευχαριστώ φίλε μου για την γνώμη σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...