nvel Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Αν σε σταματήσουν για έλεγχο πες ότι είσαι ο Ράμπο! από αυτά που γράφει θα καταλάβουν ότι είναι μάλλον ο γιος του Επεξ/σία 9 Μαΐου 2014 από nvel 1
eidikes dunameis Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Για την επιβίωση στη Φυση το μονο πράγμα που ειναι απαραίτητο ειναι το μαχαίρι.. ολα τα άλλα που περνεις μπορουν να αντικατασταθουν απο το μαχαιρι.. πχ μπορεις να αναψεις φωτιά αντι να παεις αναπτήρα, να φτιάξεις τόξο και βέλη για να κυνηγήσεις αντι να πάρεις δίκανο, να φτιάξεις κατάλυμα για διανυκτέρευση αντι να κουβαλας σκηνη και στρωμα και πάει λέγοντας.. Ακόμα και άν τραυματιστεις άσχημα πέρνεις το μαχαίρι πυρακτωμένο και το βάζεις πάνω στη πληγη για να σταματήσεις την αιμοραγία.. Χωρίς μαχαίρι πολύ δυσκολα την βγάζεις καθαρη στη Φυση..
arc Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Σε λίγο θα μας trollαρεις οτι το μαχαίρι αντικαθιστά και το αιδοίο
andreapaog328 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Για την επιβίωση στη Φυση το μονο πράγμα που ειναι απαραίτητο ειναι το μαχαίρι.. ολα τα άλλα που περνεις μπορουν να αντικατασταθουν απο το μαχαιρι.. πχ μπορεις να αναψεις φωτιά αντι να παεις αναπτήρα, να φτιάξεις τόξο και βέλη για να κυνηγήσεις αντι να πάρεις δίκανο, να φτιάξεις κατάλυμα για διανυκτέρευση αντι να κουβαλας σκηνη και στρωμα και πάει λέγοντας.. Ακόμα και άν τραυματιστεις άσχημα πέρνεις το μαχαίρι πυρακτωμένο και το βάζεις πάνω στη πληγη για να σταματήσεις την αιμοραγία.. Χωρίς μαχαίρι πολύ δυσκολα την βγάζεις καθαρη στη Φυση.. 2
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 πέρα απο την πλάκα έχει βγάλει κάτι προϊόντα επιβίωσης
DrLo Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Χωρίς μαχαίρι πολύ δυσκολα την βγάζεις καθαρη στη Φυση.. Πολύ overvalued η φύση. άσε τα κυνήγια και τα καταφύγια και χτύπα 2 πιτογυρα και άραξε στον καναπέ σαν άνθρωπος. 3
eidikes dunameis Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Πολύ overvalued η φύση. άσε τα κυνήγια και τα καταφύγια και χτύπα 2 πιτογυρα και άραξε στον καναπέ σαν άνθρωπος. εγω σκοπευω να φτιαξω ξυλινο καταφυγιο πανω σε βουνο και να τρεφομαι αποκλειστικα απο τη Φυση.. δεν ξερω αμα εχεις δει την ταινια Into the Wild.. αλλα δεν προκεται να φαω ποτε χορτα και να δηλητιριαστω.. θα φτιαξω δικο μου περιβολακι με λαχανικα... επισης οποιος εχει προβλημα με μυγες, κουνουπια και έντομα το καλοκαιρι τον συμβουλευω να παρει ενα βασιλικο! Τα διωχνει η μυρωδια του.. και το δεντρολιβανο..
DrLo Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 επισης οποιος εχει προβλημα με μυγες, κουνουπια και έντομα το καλοκαιρι τον συμβουλευω να παρει ενα βασιλικο! Τα διωχνει η μυρωδια του.. και το δεντρολιβανο.. και το μπαϊγκόν ... what's your point ? 1
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 εγω σκοπευω να φτιαξω ξυλινο καταφυγιο πανω σε βουνο και να τρεφομαι αποκλειστικα απο τη Φυση.. δεν ξερω αμα εχεις δει την ταινια Into the Wild.. αλλα δεν προκεται να φαω ποτε χορτα και να δηλητιριαστω.. θα φτιαξω δικο μου περιβολακι με λαχανικα... επισης οποιος εχει προβλημα με μυγες, κουνουπια και έντομα το καλοκαιρι τον συμβουλευω να παρει ενα βασιλικο! Τα διωχνει η μυρωδια του.. και το δεντρολιβανο.. όλα αυτά με ένα μαχαίρι ? εκεί που θα πας στις δύσκολες ώρες με μαχαίρι η χειροτεχνία ? Σε λίγο θα μας trollαρεις οτι το μαχαίρι αντικαθιστά και το αιδοίο αχ..τα λεγες εσύ αλλά ποιος σε άκουγε... 2
eidikes dunameis Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 και το μπαϊγκόν ... what's your point ? μακρυα απο τα χημικα... εγω δεν περνω ουτε ασπιρινη.. μη σου πω οτι αρρωσταινω επιτηδες για να παραγω αντισωματα και να εχω πιο δυνατο οργανισμο μετα.. μολις παω στη Φυση τα ρουχα μου θα τα πλένω με στάχτη.. ειναι πολυ καλύτερη απο τα απορρυπαντικα που ειναι ολο φωσφορούχα αλατα και ειναι βλαβερά για το σώμα.. μια φορά με είχε πιάσει φαγουρα και δεν μπορουσα να καταλάβω απο τι ειναι.. νομιζα ότι με επιασε αλλεργία απο κάτι.. αλλα τελικά δεν ειχε ξεπλυθει καλα το φγανελάκι μου με νερο! Ταράχτηκα! το μονο που θα έπερνα απο χημικα ειναι χαπια χαλαζόνης για κατάσταση αναγκης που δεν βρίσκω ποσιμο νερό 1
solton57010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Αδεια για μαχαιρι δεν προκειται να σου βγαλει κανεις...Σε περιπτωση πουσε σταματησουν πεζο για ελεγχο και το εχεις πανω σου δεν το γλυτωνεις το αυτοφωρο.Αν το εχεις εντος καμπινας αυτοκινητου παλι για αυτοφορο σε βλεπω.Σε περιπτωση που το εχεις σε πορτ παγκαζ ειναι στην διακριτικη ευχερεια του αστυνομικου (Παρανομο ειναι παλι) να σε οδηγησει στο αυτοφωρο ή να το πνίξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις