Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το μονο που θα έπερνα απο χημικα ειναι χαπια χαλαζόνης για κατάσταση αναγκης που δεν βρίσκω ποσιμο νερό

στην ανάγκη μπορείς να πιεις και τα ούρα σου, αλλά να μην έχει περάσει μισή ώρα, και να είναι δικά σου. α!! πάρε και 2 μπουκαλάκια για απόσταξη, μην πας μόνο με το μαχαίρι ..

• Like 2
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αδεια για μαχαιρι δεν προκειται να σου βγαλει κανεις...Σε περιπτωση πουσε σταματησουν πεζο για ελεγχο και το εχεις πανω σου δεν το γλυτωνεις το αυτοφωρο.Αν το εχεις εντος καμπινας αυτοκινητου παλι για αυτοφορο σε βλεπω.Σε περιπτωση που το εχεις σε πορτ παγκαζ ειναι στην διακριτικη ευχερεια του αστυνομικου (Παρανομο ειναι παλι) να σε οδηγησει στο αυτοφωρο ή να το πνίξει.

να συμβιβαστώ με κανα πολυεργαλείο λες καλύτερα?

_victorinox_forester.jpg

στην ανάγκη μπορείς να πιεις και τα ούρα σου, αλλά να μην έχει περάσει μισή ώρα, και να είναι δικά σου. α!! πάρε και 2 μπουκαλάκια για απόσταξη, μην πας μόνο με το μαχαίρι ..

κανεις μεγαλο λαθος αν νομιζεις οτι ξεδιψας με τα ουρα σου.. τα ουρα εχουν μεσα ενα σωρο αλατα που τα αποβαλει ο οργανισμος μας ως αχρηστα για να διατηρησει την ηλεκτρολυτικη ισορροπια μας.. αν πιεις ουρα λοιπον μετα θα διψας περισσοτερο!

για αυτο ειναι πολυ αλμυρα..

αμα ηταν ετσι θα καναμε ολοι το αφοδευμα μας παξιαδι και θα το τρωγαμε για να μην πειναμε..

να σου πω που μπορεί να ειναι χρήσιμα τα ούρα.. επειδη είναι πολύ ζεστά μπορουν να ανεβάσουν τη θερμοκρασία κάποιου που έχει πάθει θερμοπληξια!

Δεν ξέρω αμα ξέρεις αλλα στους νέους ΟΥΚαδες που κανουν εκπαίδευση στις βραχονησίδες ειναι συχνό να αναγκάζονται να κατουράει ο ένας τον άλλο σε περίπτωση αναγκης!!!

Δημοσ.

εγω σκοπευω να φτιαξω ξυλινο καταφυγιο πανω σε βουνο και να τρεφομαι αποκλειστικα απο τη Φυση.. δεν ξερω αμα εχεις δει την ταινια Into the Wild.. 

αλλα δεν προκεται να φαω ποτε χορτα και να δηλητιριαστω.. θα φτιαξω δικο μου περιβολακι με λαχανικα...

επισης οποιος εχει προβλημα με μυγες, κουνουπια και έντομα το καλοκαιρι τον συμβουλευω να παρει ενα βασιλικο!

Τα διωχνει η μυρωδια του.. και το δεντρολιβανο..

Ταινίες πως θα βλέπεις στο καταφύγιο?? Γιατί είσαι και σινεφίλ απότι κατάλαβα, παίρνεις και ιδέες...

• Like 2
Δημοσ.

να συμβιβαστώ με κανα πολυεργαλείο λες καλύτερα?

_victorinox_forester.jpg

κανεις μεγαλο λαθος αν νομιζεις οτι ξεδιψας με τα ουρα σου.. τα ουρα εχουν μεσα ενα σωρο αλατα που τα αποβαλει ο οργανισμος μας ως αχρηστα για να διατηρησει την ηλεκτρολυτικη ισορροπια μας.. αν πιεις ουρα λοιπον μετα θα διψας περισσοτερο!

για αυτο ειναι πολυ αλμυρα..

αμα ηταν ετσι θα καναμε ολοι το αφοδευμα μας παξιαδι και θα το τρωγαμε για να μην πειναμε..

τι να σου πω.. δεν το δοκίμασα.. εσύ κάτι παραπάνω φαίνεται να ξέρεις.. 

να σου πω που μπορεί να ειναι χρήσιμα τα ούρα.. επειδη είναι πολύ ζεστά μπορουν να ανεβάσουν τη θερμοκρασία κάποιου που έχει πάθει θερμοπληξια!

Δεν ξέρω αμα ξέρεις αλλα στους νέους ΟΥΚαδες που κανουν εκπαίδευση στις βραχονησίδες ειναι συχνό να αναγκάζονται να κατουράει ο ένας τον άλλο σε περίπτωση αναγκης!!!

για κάποιους είναι και φετίχ.. ( που παει ο κόσμος μας.... )

Δημοσ.

Ταινίες πως θα βλέπεις στο καταφύγιο?? Γιατί είσαι και σινεφίλ απότι κατάλαβα, παίρνεις και ιδέες...

Δεν θα βλέπει ταινίες αλλά ντοκιμαντέρ με θέμα την φύση...LIVE!!

Δημοσ.

προσωπικά θα παρω ενα βιβλίο επιβιωσης που έχω αγοράσει πρόσφατα και θελω να το τελειωσω.. να πειραματιστώ με νεες τεχνικες που προτείνει αλλα θα ασχοληθω με προσανατολισμο και χαρτογράφηση πχ θα φτιάξω τη δικη μου πυξίδα με απλά υλικα..

πολλά ειναι που μπορείς να κανεις..

αυτο που με ενδιαφέρει εμενα ειναι να βρεθω σε κατάσταση αναγκης και να προσπαθησω να τα βγαλω πέρα μονος μου..

μου αρέσει η περιπέτεια δηλαδη..

ειμαι και στρατοκαβλος βεβαια

http://keed-hellas.blogspot.com/p/blog-page_5470.html

με ενα σπάρο δυο τριγώνια δηλαδη..

Δημοσ.

προσωπικά θα παρω ενα βιβλίο επιβιωσης που έχω αγοράσει πρόσφατα και θελω να το τελειωσω.. να πειραματιστώ με νεες τεχνικες που προτείνει αλλα θα ασχοληθω με προσανατολισμο και χαρτογράφηση πχ θα φτιάξω τη δικη μου πυξίδα με απλά υλικα..

πολλά ειναι που μπορείς να κανεις..

αυτο που με ενδιαφέρει εμενα ειναι να βρεθω σε κατάσταση αναγκης και να προσπαθησω να τα βγαλω πέρα μονος μου..

μου αρέσει η περιπέτεια δηλαδη..

http://keed-hellas.blogspot.com/p/blog-page_5470.html

πάρε και ενα καζμά να παίζεις minecraft

• Like 4
Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω ένα μαχαίρι ειδικων δυνάμεων που να ειναι λεπίδα απο τη μια μεριά και να κοβει μέχρι και φύλλο απο χαρτί και πριονωτό απο την άλλη..

Κάτι σα το μαχαίρι που εχει ο Ράμπο στις ταινίες..

Βαμμένο μαύρο για να μη γυαλίζει τη νύχτα.. και φυσικά ψιλομεγάλο και πολύ δυνατό για να το χρησιμοποιω σε παγίδες, στο κυνήγι, για επιβίωση κτλ

Πρέπει να βγάλω άδεια απο την αστυνομία για να το πάρω?

Γιατι μου λέει ενας φίλος μου οτι αμα με πιάσουν με τετοιο μαχαίρι πάνω μου θα με κατηγορήσουν για οπλοκατοχή και χρυσαυγιτη!

Και στο Ράμπο 2 νομίζω το Ραμπο τον συλλάβανε γιατι κουβαλούσε τετοιο μαχαιρι..

Εχει πάρει κανενας να μου πει τι ισχυει.. .γιατι ντρεπομαι να πάω να ρωτησω..

φιλε λυπαμαι που στο λεω αλλα εισαι πραγματικα ερασιτεχνης. μαχαιρακια τωρα της πλακας.

ο αντρας ο σωστος πρεπει να εχει κατι τετοιο. οπως βλεπεις απο την μια ειναι λεπιδα απο την αλλη πριονωτο και ειναι και ολομαυρο. και αλυσιδα για πιο καθαρες δουλειες, ξες κανα στραγγαλισμο.

410662.jpg

• Like 6
Δημοσ.

φιλε λυπαμαι που στο λεω αλλα εισαι πραγματικα ερασιτεχνης. μαχαιρακια τωρα της πλακας.

ο αντρας ο σωστος πρεπει να εχει κατι τετοιο. οπως βλεπεις απο την μια ειναι λεπιδα απο την αλλη πριονωτο και ειναι και ολομαυρο. και αλυσιδα για πιο καθαρες δουλειες, ξες κανα στραγγαλισμο.

410662.jpg

το μεγάλο όπλο δεν μας μεγαλώνει το πουλί αλλά τη θητεία.. :-) 

τσπ.. κομάντο εκεί που θα πας να έχει και wifi μην χανόμαστε

Δημοσ.

το μεγάλο όπλο δεν μας μεγαλώνει το πουλί αλλά τη θητεία.. :-)

τσπ.. κομάντο εκεί που θα πας να έχει και wifi μην χανόμαστε

με 1,5 μετρο πραμα πολλα μεγαλουν.

Δημοσ.

Μαχαίρι νομίζω ότι μπορείς να κουβαλάς επάνω σου μέχρι όμως κάποια εκατοστά!!! Δεν είμαι σίγουρος μέχρι πόσο είναι γιατί διαφέρουν απο από χώρα σε χώρα οι νόμοι !! Νομίζω για λίγα εκατοστά παραπάνω από τον ελβετικό σουγιά επιτρέπεται....

δεν είμαι σίγουρος όμως...

Υ.Γ Πάντως αν το θες επειδή φοβάσαι για κλεφτες και τέτοια χίλιες φορές να πάς να μάθεις Krav Maga παρά να έχεις μαχαίρι επάνω σου...γιατί και το μαχαίρι θέλει τεχνική για να το χρησιμοποιήσεις δεν αρκεί να το κρατάς :)

Δημοσ.

Κάτι σα το μαχαίρι που εχει ο Ράμπο στις ταινίες...

...Και στο Ράμπο 2...

την ταινια Under Siege

την ταινια Into the Wild

Άλλαξε είδος ταινιών που βλέπεις. Αυτές σε πειράζουν...

...να φτιάξεις τόξο και βέλη για να κυνηγήσεις αντι να πάρεις δίκανο

Αν βασίζεσαι στο ότι θα προμηθεύεσαι τροφή, κυνηγώντας με τόξο, θα ψοφήσεις απ' την πείνα πάνω στα βουνά και θα σε βρουν φαγωμένο απ' τα τσακάλια...

Ξεμπέρδεψέ με λίγο: Πώς ακριβώς μπορεί να σε βοηθήσει αυτό, στο να πιάσεις τρυγόνια;

• Like 4
Δημοσ.

εγω σκοπευω να φτιαξω ξυλινο καταφυγιο πανω σε βουνο και να τρεφομαι αποκλειστικα απο τη Φυση.. δεν ξερω αμα εχεις δει την ταινια Into the Wild.. 

αλλα δεν προκεται να φαω ποτε χορτα και να δηλητιριαστω.. θα φτιαξω δικο μου περιβολακι με λαχανικα...

επισης οποιος εχει προβλημα με μυγες, κουνουπια και έντομα το καλοκαιρι τον συμβουλευω να παρει ενα βασιλικο!

Τα διωχνει η μυρωδια του.. και το δεντρολιβανο..

Θεουλης.

Respect.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...