Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα.. όπως λέει και ο τίτλος ψάχνω να αγοράσω από κίνα καινούργιο κινητό, έχετε να μου προτείνεται κάτι ? θέλω να έχει  4 πυρήνες κάμερα γύρο στα 10 mp ραμ 2 αν γίνεται σε αυτά τα λεφτά και οθόνη 4,7" ή 5 " :)  ζητάω πολλά? 

Δημοσ.

Specs πολυ καλα, αλλα η εταιρεια ειχε  αρκετα προβληματα στα προηγουμενα μοντελα. Δεν ξερω αν εχουν διορθωθει. Εγω θα διαλεγα μεταξυ των δυο που εχουν προταθει πιο πανω (Hongmi  1S vs  Huawei 3C)

Δημοσ.

Σ αυτα τα λεφτα που δινεις το καλυτερο δυνατο ειναι το εξαιρετικο Hogmi 1S με Snapdragon στο 1.6Ghz.Πολυ καλυτερο απ το Jiayu G4s.Το Honor βεβαια ειναι κορυφαιο και με 2GB ram αλλα δεν εχει καλη καμερα.

Δημοσ.

+ του ότι και ένα να είχε σιγά τα αυγά. Όντως πάντως το honor πολύ δυνατή τιμή (αν είχε και πιο μικρή οθόνη θα 'ταν τρελό vfm) Βέβαια η εμπειρία μου από φίλου Huawei(φτηνιάρικο βέβαια) δεν ήταν και η καλύτερη.

Δημοσ.

Το ιδιο ειναι σε ολα τα υπολοιπα. Η μονη διαφορα του Hongmi 1S απο το απλο Hongmi ειναι αυτα που ειπες, δηλαδη Snapdragon 400 1.6 GHz και 8GB ROM.

Δημοσ.

α ωραία απλά με προβλημάτισε γιατί στο απλό Hongi  το έγραφε ενώ στο 1S δεν γράφει κάτι για προστασία οθόνης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...