Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά σας προτείνω οσοι μπορείτε να ασχοληθείτε με μελισσοκομία.

Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις χρήματα για υλικά.. ειναι πολυ υγιεινη εργασία που σε δένει με τη Φυση και φυσικα θα τρωτε γνησιο μέλι δικο σας.. αλλα μπορείτε και μαυρα να πουλάτε κανα βαζάκι.. ή και αλλα παράγωγα οπως ο βασιλικος πολτός και το κερί..

Εγω εχω μαθει τα βασικα εδω και 1 μηνα και θα με πάρει καποιος έμπειρος να μου μαθει τα άλλα στη πράξη..

απλα να ξέρετε οτι πρεπει να έχετε τα μελίσσια σας 30 μέτρα μακρυα απο σπίτια και 25 μέτρα μακρυα απο δρόμο..

οι μελισσες ειναι πολυ άκακα ζωα και αμα δεν τα πειράξεις δεν σε πειράζουν..

Δημοσ.

Πως μας προτείνεις να ασχοληθούμε με τη μελισσοκομία οταν εσύ δεν εχεις ουτε ενα μήνα εμπειρία;

Δημοσ.

Πως μας προτείνεις να ασχοληθούμε με τη μελισσοκομία οταν εσύ δεν εχεις ουτε ενα μήνα εμπειρία;

ε τοτε ασχολησου με το ψαρεμα...

Δημοσ.

http://www.videoman.gr/51982

οι μελισσες δεν επιτιθονται ποτε χωρίς σοβαρο λογο.. ειναι πιο ακακες απο τα αρνακια.. αν ομως σου πέσει η κυψελίθρα ή κανεις κατι χοντρο τοτε την έβαθες.. για αυτο και παντα πέρνουμε μαζι μας μια ένεση αδρεναλίνης ή κορτιζόνης!

Δημοσ.

http://www.videoman.gr/51982

οι μελισσες δεν επιτιθονται ποτε χωρίς σοβαρο λογο.. ειναι πιο ακακες απο τα αρνακια.. αν ομως σου πέσει η κυψελίθρα ή κανεις κατι χοντρο τοτε την έβαθες.. για αυτο και παντα πέρνουμε μαζι μας μια ένεση αδρεναλίνης ή κορτιζόνης!

ή μια γεμάτη ουροδόχο κύστη ( αλλά αν σε βαστάει πέτα την έξω )

• Like 1
Δημοσ.

ε τοτε ασχολησου με το ψαρεμα...

μπαααα, λεω να γραφτώ στο Insomnia με αλλο account και να ανοιγω trollοθέματα. 

Θα μοιραστείς μαζί μας tips εμπειρίας;

Δημοσ.

μπαααα, λεω να γραφτώ στο Insomnia με αλλο account και να ανοιγω trollοθέματα. 

Θα μοιραστείς μαζί μας tips εμπειρίας;

εγω προτεινω τη μελισσοκομια γιατι δεν χρειαζεται να εχεις κεφαλαιο για να ξεκινησεις σιγα σιγα την επιχειρηση σου.. Προσωπικα εγω δεν θα αγορασω τιποτε γιατι θα μου τα δωσει ολα ετοιμα ενας επαγγελματιας μελισσοκομος..

και το ψαρεμα που προτεινω επισης δεν χρειαζεται κεφαλαιο..

το μελι και τα ψαρια ειναι οι πιο θρεπτικες τροφες και δεν παχαινουν.. καθε μερα να τα τρως δεν χρειαζεσαι αλλη τροφη!

και οτι πουλησεις.. οτι περισευει το τρως.. δεν παει χαμενος ο κοπος σου δηλαδη..

αμα δεν σου αρεσει ουτε η μελισσοκομια ουτε το ψαρεμα ουτε το κυνηγι ε τοτε κατσε κανε κανα πλεκτο..

Δημοσ.

Κατσε ρε φιλος εσένα πως θα στα δώσει ολα τσαμπα επαγγελματίας μελισοκομος?

Κ αυτες οι ανακρίβειες πως δεν θελει καθολου κεφάλαιο...γγιατι γω ξερω πως κ κεφάλαιο θελει κ τεχνογνωσια κ πολλες ωρες ασχολίας...

Δημοσ.

Εχω διαβάσει, ότι αν όλοι οι Έλληνες ασχολούμασταν 1 ωρα με την μελισσοκομία, θα βγάζαμε τόσα λεφτά, που θα ξεχρεώναμε και θα δανείζαμε στην Γερμανία λεφτά και μέλι. Αλλά τα μεγάλα κεφάλια δεν το θέλουν αυτό, και διαδίδουν φήμες ότι οι μέλισσες τσιμπάνε ακόμα και αν δεν τις πειράξεις που είναι ψέμα. Τους Έλληνες δεν τους τσιμπάν ακόμα και αν τις πειράξεις. Τις πείραξε ένας φίλος μου, και δεν του κάναν τίποτα. Για αυτό και βάζουν τώρα νόμους, ότι τα μελίσσια πρέπει να ειναι 30 μέτρα μακριά απο σπίτια. Το έχουν μελετήσει οι 300, και ξερουν οτι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν δυο σπίτια με απόσταση μεγαλύτερη απο 30 μέτρα, συνεπώς δεν υπάρχει χώρος να βάλεις κάπου το μελίσσι σου. Μονο παράνομα. Ένας φίλος μου το έβαλε παράνομα κάπου το μελίσσι του, και αν και Έλληνας, όταν πείραξε τις μέλισσες, αυτες τον τσίμπησαν. Και εκει βρηκαν πάτημα οι 300 και θάψαν το θέμα. Τα κανάλια δεν έλεγαν τιποτα σχετικό με το θέμα, γιατί φροντίσαν να βγάλουν στην φόρα άλλα για να μην ασχολείται ο κόσμος με τις μέλισσες και τον φίλο μου. Υπάρχει σχετικό βιντεάκι στο youtube, αλλά το youtube το κατέβασε γιατι το είχαν ντύσει με μουσική επένδυση που καταπατούσε τους όρους χρήσης της IBM της δισκογραφικής. Το τραγούδι ήταν το kryptonite, των three doors down. Αν θέλετε, ακούστε το στο κανάλι μου και κάντε subscribe και share. Στα 1000 share, κατεβαίνω υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. 

• Like 12
Δημοσ.

τι δεν έχει έξοδα δε φίλε? Έτσι σου είπαν? Νομίζεις έξω από το σπίτι θα τα έχεις? Υπάρχουν περιοχές που πρέπει να χαλάς ένα 25αρι την μέρα μόνο σε βενζίνες για να πας. Τα εργαλεία? Η στολή? Αντε πες αυτά τα παίρνεις μια φορά. τροφές? Δοχεία? Μόνο τσάμπα δεν είναι. Στην αρχή θα βάλεις λεφτά που θα τα βγάλεις μετά από 3-4 χρόνια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...