defacer Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Παρακολουθώ το θέμα αλλά δεν εκδηλώνομαι γιατί υπάρχουν ρευστά πλάνα και δε θέλω να ρίξω άκυρο αφού πρώτα έχω ψηφίσει. Δήμητρα, μασαμπούκα όταν λες εννοείς μεσημέρι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Παρακολουθώ το θέμα αλλά δεν εκδηλώνομαι γιατί υπάρχουν ρευστά πλάνα και δε θέλω να ρίξω άκυρο αφού πρώτα έχω ψηφίσει. Δήμητρα, μασαμπούκα όταν λες εννοείς μεσημέρι; Η ημερα κλεινει για Κυριακη 20/9 με ωρα συναντησης 17-18 Τοπος των συζηταμε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 στη νεα κρηνη καλαμαριας. κατσε ντε να κλεισει η συμφωνια. Μια προταση εκανα. Πρώτη φορά το ακούω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Βαρελάκια - Νέα Κρήνη Το έχετε δοκιμάσει; από φίλη δε άκουσα και τα καλύτερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Το έχετε δοκιμάσει; από φίλη δε άκουσα και τα καλύτερα.. ναι στου Ρετζικίου, επέζησα έχουν προταθεί και άλλα τρία Λημέρι - Κέντρο http://www.tripadvisor.com.gr/Restaurant_Review-g189473-d1074570-Reviews-Limeri-Thessaloniki_Thessaloniki_Region_Central_Macedonia.html και http://www.deliveras.gr/katasthma-to-limeri/thessaloniki-kentro Οινοχόος - Κέντρο (γκουρμεδιά φαίνεται) https://foursquare.com/v/%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%87%CF%8C%CE%BF%CF%82/4cfba7cefeec6dcbd6d44736 Κορυφή - Χαριλάου http://www.clickneat.gr/delivery/%CE%98%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7/%CE%9D%CF%84%CE%B5%CF%80%CF%8E/%CE%9A%CE%BF%CF%81%CF%85%CF%86%CE%AE,%20%CE%A7%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BB%CE%AC%CE%BF%CF%85 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
defacer Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 20/9 είναι εκτός απροόπτου η τελευταία μου Κυριακή εδώ πριν επιστρέψω στη δουλειά, ταιριαστό ακούγεται. Για μέρος, Οινοχόο έχετε υπόψη; Είναι πολύ κοντά στο Ξάγναντο και όσον αφορά το φαϊ τα λόγια περιττεύουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 20/9 είναι εκτός απροόπτου η τελευταία μου Κυριακή εδώ πριν επιστρέψω στη δουλειά, ταιριαστό ακούγεται. Για μέρος, Οινοχόο έχετε υπόψη; Είναι πολύ κοντά στο Ξάγναντο και όσον αφορά το φαϊ τα λόγια περιττεύουν. γκουρμεδιά φαίνεται, τα αγόρια της παρέας θέλουν τσι τσι γνήσιο, ακά κοντοσούβλια και λοιπές ιστορίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
defacer Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 ΟΚ αν είναι έτσι πάσο (κι εγώ αγοράκι είμαι ρεεεε) αλλά στα υπόψιν αν σου κίνησε το ενδιαφέρον, πέρα από το φαί το μέρος είναι ιδανικό όσο δεν πάει για παρέα πχ 8 άτομα αλλά όχι για υπερπαραγωγές (είναι μικρό μαγαζί). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 ΟΚ αν είναι έτσι πάσο (κι εγώ αγοράκι είμαι ρεεεε) αλλά στα υπόψιν αν σου κίνησε το ενδιαφέρον, πέρα από το φαί το μέρος είναι ιδανικό όσο δεν πάει για παρέα πχ 8 άτομα αλλά όχι για υπερπαραγωγές (είναι μικρό μαγαζί). άσε μη το ριψοκινδυνέψουμε και είναι καμιά γκουρμεδιά και κράζουν.... Προτείνω Ολύμπου-Λημέρι από τα άλλα γιατί είναι κέντρο και έχει καλύτερη πρόσβαση από παντού. Δεν χωράνε δικαιολογίες Βασίλη, έφαγες στο Λημέρι; από φαγητό αξίζει;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 της ώρας τα φαγητά είναι καλά. ειδικά το μπιφτέκι είναι σαν να βλέπεις μια κρέπα την ώρα που την ψήνουν σε διάμετρο αλλά από σούβλες είναι αστέρι. απλά μετά τις 8-9 το βράδυ μην περιμένετε να βρείτε σούβλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 της ώρας τα φαγητά είναι καλά. ειδικά το μπιφτέκι είναι σαν να βλέπεις μια κρέπα την ώρα που την ψήνουν σε διάμετρο αλλά από σούβλες είναι αστέρι. απλά μετά τις 8-9 το βράδυ μην περιμένετε να βρείτε σούβλες. στις 17-16 αν πάμε θα βρούμε τίποτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mesu_dil Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Αν πάτε για μασαμπούκα παρτε πρώτα έγκριση απο το Das fitness thread Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Αν πάτε για μασαμπούκα παρτε πρώτα έγκριση απο το Das fitness thread Αν δεν έρθεις, πέρνα να πάρεις ένα ΜΠΑΝ-άκι ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 επιστημη το κανατε δεν θα συναντηθειτε για το φαι για να τα πειτε θα συναντηθειτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 επιστημη το κανατε δεν θα συναντηθειτε για το φαι για να τα πειτε θα συναντηθειτε. To φαγητό είναι ιερό ... δεν θα προβούμε σε ιεροσυλία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα