Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια, στα πλαισια της ανακατοσουρας που εφερα το δωματιο μου :P  ανακαλυψα το ξεχασμενο μου ups ειναι το mge ellipse premium 500. (ναι αρχαιο i know!)

μια ωραια πρωια (παλια) ενω το ειχα εν λειτουργια κανα τεσσαρι πενταρι χρονια εκανε ενα θορυβο μπιπ και μετα τιποτα.

λογω τρελων αφραγκιων το αφησα και το ξεχασα.

σημερα λοιπον επανερχομαι για να ρωτησω αν το προβλημα του πλεον ειναι οι μπαταριες του η κατι αλλο? και πως μπορω να το ανακαλυψω εγω αυτο?

τωρα πχ το βαζω στην μπριζα και απλα δεν κανει τιποτα. ψηνομαι πολυ να το αναστησω και να κολλησω πανω κανα δυο πραγματακια...

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

καπου κοντα στο βυσμα τροφοδοσιας εχει μια βιδα πλαστική και απο μεσα μια ασφαλεια γυάλινη...

Είναι συχνο να καιγεται αυτή οταν τραβηξει πολυ φορτίο αποτομα ή σε μεγάλη αυξηση τάσης.

Ξεκίνα απο αυτό...

Ξερεις τι μπαταρία φοραει; (εντιτ τη βρηκα, 12v 5 ah 1 τεμ)

Δημοσ.

λοιπον πισω εκει που ειναι οι 4 μπριζες της και το καλωδιο της εχει ενα "overload protection". ενα κιτρινο μικρο κουμπακι (σαν τα reset buttons που ειναι χωμενα μεσα πχ στα ρουτερακια.

αυτο ειναι μεσα χωμενο. αν το τραβηξω απαλα ερχεται προς τα εξω. αρα δεν ειναι καμμενη η ασφαλεια η δεν ειναι αυτο?

Δημοσ.

καταλαβα τι εννοεις, μηπως εχει απο μεσα ασφαλεια αυτό; δεν εχει τυχει να ανοιξω κανενα, ολα μου τα ups ειχαν βιδωτή ασφαλεια

Δημοσ.

οποτε ισως χρειαζεται ανοιγμα και ψαξιμο λιγακι... θα του ριξω μια προσπαθεια τωρα να δω και ενημερωνω αν βρω καμια ασφαλεια μεσα.

την μπαταρια εγω την βρηκα 12v 6ah εν τω μεταξυ, οχι οτι παιζει ρολο και γυρω στο 20ρικο. αν ειναι μπαταρια αξιζει λες?

Δημοσ.

Τις 12-7 την πηρα 10-11€ για 2-3 Ups που τις ειχα αλλαξει το χειμώνα...

ΑΥτη δε πρεπει να εχει πάνω απο 12-13. Αν το ανοίξεις θα δεις τι ακριβώς φοράει...

Κανενα manual δε λεει αν εχει ασφαλεια;

Δημοσ.

το καλο ειναι οτι το ανοιξα αν και επρεπε να βρω κατσαβιδι υπερλεπτο για να φτασει στις βιδες και καντηλιασα λιγο...

το κακο ειναι οτι το case που ειναι μεσα οι μπριζες και αυτο το κουμπι ειναι παλι κλειστο με βιδες και ολο αυτο κουμπωνει πανω στην πλακετα και φοβαμαι μην κανω καμια ζημια στο τραβα...

η μπαταρια λεει HR 1224W F2F1 και πρεπει να ειναι 12v 6ah γιωργο αν κοιταζω σωστα...

αυτααα... δεν ξερω τι να κανω τωρα... δεν θα επρεπε να αναβει τιποτα και με dead μπαταρια?

Δημοσ.

αποσυνδεσε τη μπαταρια και δες αν δινει ρευμα...

κανονικα και με χαλασμενη μπαταρια θα επρεπε να αναβει για αυτό μου μυρίζει ή ασφαλεια ή πλακετα...

προσοχή με τα ρευματα, ειναι υπουλα τα Ups!

υ.γ. 12-6 ειναι τελικα η μπαταρία (ψιλοσπανια ή ειναι ιδεα μου;)

Δημοσ.

λοιπον νεκρο και με την μπαταρια εκτος.

αλλαααα εκ του θαυματος πανω στην πλακετα ειναι κουμπωμενες 2 ασφαλειες τυπου αυτοκινητου κλασικες...

40αρες... αυτες λες να ειναι?

εδιτ οχι οι γυαλινες αλλα κουμπωτες πανω στην πλακετα...post-93334-0-74167500-1399753362_thumb.jpg

οχι τοσο μεγαλες παντως :P

Δημοσ.

οχι απο πανω φαινονται μια χαρα, ειναι κολλητα οι δυο τους και χωμενες καπως σε δυο μεταλλα...

post-93334-0-46891800-1399754769_thumb.png

μια χαρα φαινονται στα ματια μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...