Προς το περιεχόμενο

Asus t100 or Samsung Galaxy Note 10.1 LTE 2014 Edition

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα τις απόψεις σας (υπέρ, κατά) για το πιο από τα δύο θα αγοράζατε χωρίς να λάβετε υπόψη σας την τιμή!!! 

Δηλαδή μόνο από πλευρά δυνατοτήτων και απόδοσης!

Δημοσ.
wind25, on 12 May 2014 - 12:55 AM, said:

Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα τις απόψεις σας (υπέρ, κατά) για το πιο από τα δύο θα αγοράζατε χωρίς να λάβετε υπόψη σας την τιμή!!! 

Δηλαδή μόνο από πλευρά δυνατοτήτων και απόδοσης!

Διαλεξε λογισμικο πρωτα,γιατι σε καθαρα hardware υπερισχυει το note(εκτος απο cpu&gpu που ειναι πανω κατω κοντα σε επιδοσεις)!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σωστος ο ektor7

To note 10.1 εχει πιο καλη οθονη σε αναλυση - φωτεινοιτητα και ισως και καλυτερη χρωματικη αποδοση. Επισης εχει Wacom digitizer και πενακι με ότι αυτό συνεπάγεται και φυσικα τρεχει android. Επειδή τα χαρισματα του t100 τα λεμε συνεχως στο αντιστοιχο thread να σου πω μονο ότι το μηχανακι της asus είναι εντελως (όμως) lag free, ενώ το note 10.1 βραστα (όπως ολες οι ταμπλετες της Sammy)

Επεξ/σία από kostasfalcon
  • Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά!!

Το λογισμικό όντως με απασχολεί κάπως!! 

Το γεγονός για το wacom digitizer που αναφέρατε είναι ο λόγος που είμαι ακόμα διστακτικός για πιστεύω είναι πολύ χρήσιμο και στο asus νομίζω πως δεν έχω δυνατότητα τέτοια!!!!

Διαβάζω το αντίστοιχο thread για το asus συνεχώς γιατί το ψάχνω πάρα πολύ πριν καταλήξω!!

Για το lag είναι πολύ σημαντικό και χαίρομαι που το γλιτώνω στο asus!!

Οπότε οδηγούμαστε προς asus!!

Υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην asus (αξιόπιστο) όπως το t100, με windows και wacom και ας είναι πιο ακριβό δεν με απασχολεί τόσο!!!

Το πληκτρολόγιο ας μη το έχει στο στάνταρ εξοπλισμό αλλά να μπορώ να το αγοράσω έξτρα!!!

Εκτός αν περιμένουμε να βγει κάτι καινούργιο μέχρι αύγουστο...οπότε μπορώ να περιμένω ευχάριστα!!!

Δημοσ.

Αν υπάρχει κάτι αποκλειστικό στο android που χρειάζεσαι και το πενάκι σου είναι απαραίτητο πάρε το Note.

Αν πάλι όχι, και η παραγωγικότητα και συνολικές λειτουργίες του λειτουργικού είναι ποιο σημαντικές , πάρε το t100.

Απλά να ξέρεις πως αν κάνεις αποκλειστική χρήση σαν tablet, το note ίσως να είναι καλύτερη επιλογή. Ναι μεν προτείνουμε το Τ100 σαν ποιο χρήσημο εργαλείο, αλλά προορίζεται περισσότερο σε power users που χρησημοποιούν τις έξτρα δυνατότητες ενός x86 λειτουργικού, και ίσως να μην είναι κατάλληλο για όλους.

Δημοσ.

Από προγράμματα θα ανοίγω κυρίως office pdf άντε και κανα flash. Από εκεί και πέρα λογικά περισσότερο για πλοήγηση στο ιντερνετ!

απλά το πενάκι βολεύει για σημειώσεις και τα σχετικά χωρίς να χρειάζεται να έχω μαζί μου άλλα πράγματα.. για αυτό το λόγο το σκέφτομαι!!

Δημοσ.

Εσύ ξέρεις τι χρειάζεσαι περισσότερο. Και τα δύο τάμπλετ είναι απο τα καλύτερα στην κατηγορία τους, αλλα όπως σου είπα απευθύνονται σε διαφορετικούς καταναλωτές. 

Δημοσ.

Από προγράμματα θα ανοίγω κυρίως office pdf άντε και κανα flash. Από εκεί και πέρα λογικά περισσότερο για πλοήγηση στο ιντερνετ!

απλά το πενάκι βολεύει για σημειώσεις και τα σχετικά χωρίς να χρειάζεται να έχω μαζί μου άλλα πράγματα.. για αυτό το λόγο το σκέφτομαι!!

office - pdf & αναπαραγωγή flash υλικου είναι καλυτερο το asus μιας που στην πλατφορμα του android πλεον είναι στασιμος και δεν υποστηρίζεται επισημά.

Σερφαρισμα στο ιντερνετ παρολη την πιο χαμηλη αναλυση οθονης, παλι asus γιατι ρολαρει τελεια και μονο το ipad μπορει να σταθει διπλα του (και το τελευταιο δεν ξερουμε αν ηταν συμβατο με flash player ποσο καλο θα εξακολουθουσε να είναι)

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ kostasfalcon!!

οπότε κλείνουμε προς windows!! (αν και έρχονται καινούργια με win+android μαζί )

το Dell Venue 11 Pro Tablet σε σχέση με το asus???? 

είδα ότι μπορώ να αγοράσω πληκτρολόγιο (που με ενδιαφέρει να το έχω) και έχει και το αντίστοιχο πενάκι!!! Η τιμή είναι πολύ μεγαλύτερη αλλά δεν με ενδιαφέρει καθώς έχει τα πάντα!

Δημοσ.

Ευχαριστώ kostasfalcon!!

οπότε κλείνουμε προς windows!! (αν και έρχονται καινούργια με win+android μαζί )

το Dell Venue 11 Pro Tablet σε σχέση με το asus???? 

είδα ότι μπορώ να αγοράσω πληκτρολόγιο (που με ενδιαφέρει να το έχω) και έχει και το αντίστοιχο πενάκι!!! Η τιμή είναι πολύ μεγαλύτερη αλλά δεν με ενδιαφέρει καθώς έχει τα πάντα!

Δεν εχω ασχοληθεί με το dell venue pro......αφου όπως λες δεν εχεις χρηματικο θεμα και εχει τα παντα τοτε είναι στο χερι σου τι θα επιλεξεις!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...