Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με handsfree στο κινητό


enteacher04

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας,

 

Επειδή τα handsfree του smartphone μου χάλασαν μετά από 1 χρόνο λειτουργίας, αγόρασα πριν από λίγες μέρες τα WH-902 της NOKIA (Link), για οποία διάβασα ότι είναι συμβατά με πολλές συσκευές.

 

Δυστυχώς...δεν είναι συμβατά με τη δική μου (Lenovo A789). Δοκίμασα τα ακουστικά με άλλα κινητά, και λειτουργούν κανονικά, αλλά όχι με το δικό μου. Στο δικό μου κινητό, που το αγόρασα από Κίνα rootαρισμένο, αυτό που παρατήρησα ότι γίνεται είναι το εξής:

 

Για κάποιο λόγο, όταν πάω να κάνω μια κλήση, ή να απαντήσω σε μια κλήση που μου κάνει κάποιος άλλος, το κινητό κλείνει αμέσως την κλήση, λες και πατάω το αντίστοιχο κουμπί για τερματισμό κλήσης. Αυτό οφείλεται στο ότι το κουμπί κλήσης στο handsfree λειτουργεί λες και είναι συνεχώς πατημένο (μάλιστα ακούγεται και ο σχετικός ήχος μέσω των ακουστικών στο αυτί μου, λες και πατάω συνεχώς το κουμπί αυτό (ενώ δεν το πατάω).

 

Δοκίμασα να εγκαταστήσω και μερικά προγράμματα που αλλάζουν τη default συμπεριφορά των πλήκτρων του handsfree, αλλά ούτε έτσι είδα προκοπή.

 

Τι μπορώ να κάνω; Μήπως φταίει σε κάτι η custom ROM που είναι περασμένη στο κινητό; Υπάρχει κάποια λύση, ή να πουλήσω πχ 5 ευρώ τα ακουστικά σε όποιον τα θέλει, και να αγοράσω άλλα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...