Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παίδες.

Δημιούργησα το World Internet Directory, ένας κατάλογος όπου βασίζεται σε χώρες, μπορείτε να καταχωρίσετε την ιστοσελίδα σας βάση την χώρα και την περιοχή που είσαστε ή την περιοχή που εξυπηρετείτε.

Είναι (beta) σε δοκιμαστικό στάδιο και ελπίζω να λειτουργεί έτσι όπως σχεδιάστηκε, προς το παρών έτσι φαίνεται, αν θέλετε ρίξτε μια ματιά και προσθέστε το site σας.

Ελπίζω να σας αρέσει.   

Δημοσ.

Δεν διαφωνώ με την προσπάθεια σου αλλά :

• Οι κατάλογοι ειναι last δεκαετία. Κατάλογους ζητάνε μόνο αυτοί που θέλουν να πουλήσουν ή να διαφημίσουν κάτι (π.χ. να βρω τα φροντιστήρια στην Ελλάδα για να τους πουλήσω κάτι). Μην περιμένεις traffic από τους απλούς χρήστες. 
  • Αν θες να το κάνεις ελκυστικό, πρέπει πρώτα εσύ να αφιερώσεις Χ^Υ εργατοώρες για να το γεμίσεις, ωστε να γίνει ελκυστικό και μετά θα γράφονται μόνοι τους. Αν μπει κάποιος τώρα και δεις σύνολο 20 καταχωρήσεις, θα αναρωτηθεί γιατί να μπει στον κόπο να γραφτεί. Όπως είναι τώρα που κάνεις διαφήμιση και seo linking είναι 3-κι-ο κούκος οπότε μόνο κακο κάνεις στην εικόνα σου
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ arc για την τοποθέτηση σου.

Πραγματικά καταλαβαίνω πως το εννοείς ότι οι κατάλογοι είναι last decade και old school news ειδικά για τους παλιούς χρήστες του internet που είναι ψαγμένοι και γνωρίζουν το τι και το πώς.

Είμαι όμως της άποψης ότι οπουδήποτε ιστοσελίδα ανεξαρτήτως αν είναι forum ή directory ή aggregator ή όπως αλλιώς το ονομάσεις μπορεί να προσφέρει στον user πληροφορίες που μπορεί να του φανούν χρήσιμες, και αν μη τι άλλο μερικές φορές να τον βοηθήσουν να προωθήσει το όποιο website που μπορεί να έχει.

Η προσπάθεια μου του να φτιάξω κατάλογο έγκειται στην πρώτη σου παράγραφο και για να γίνει πραγματικότητα θα περάσει αρκετό διάστημα (δεν έχω καμία αμφιβολία για αυτό), είναι ένα project που το αν περπατήσει ή όχι θα φανεί μετά από 1-2 χρόνια.

Σαν ένας νέος κατάλογος (και μάλιστα άδειος όπως σωστά επισήμανες) δεν έχει να προσφέρει τίποτα, φυσικό είναι αυτό αφού ξεκίνησε μόλις πριν από 1 εβδομάδα και μάλιστα σαν beta αφού ακόμα γίνονται δοκιμές για την σωστή λειτουργία του.

Δεν θα γράψω το τι θα κάνει ο world internet directory ούτε την λειτουργία που θα έχει (τουλάχιστον όχι ακόμα) ωστόσο θέλω να επισημάνω την ευκολία που ο χρήστης μπορεί να καταχωρίσει την ιστοσελίδα του, χωρίς εγγραφές και περιττά login.

Όσο αφορά το SEO και to link building είναι και αυτό μια επίπονη και μακροχρόνια προσπάθεια και χτίζεται σιγά σιγά (όταν δεν χρησιμοποιούνται spam μέθοδοι).  Σε 5-6 μέρες θα βγει στο internet ένας άλλος κατάλογος όπου θα κλείσει ο κύκλος αυτού που φτιάχνω και τότε θα μπορώ να δείξω τη σημαίνει SEO σε καταλόγους από την δικιά μου μεριά και άποψη, εναλλακτικά σας προτρέπω να δείτε τα link που είναι στο W.I.D network όπου υπάρχουν άλλοι 2 νέοι κατάλογοι (beta και αυτοί)  ώστε να πάρετε μια μικρή ιδέα για το σύνολο αυτού που θα κάνει το project μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...