Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια.
Τα μαλλιά μου μπροστά είναι κάπως αραιά. Τι να χρησιμοποιώ για να φαίνονται κάπως πιο πυκνά; 
Να μη βάζω ζελέ;
Η λακ ή ο αφρός τα κάνουν πιο πυκνά;

Δημοσ.

Η λακ ή ο αφρός τα κάνουν πιο πυκνά πεσμενα στο ντουζ;

Σταματα να χρησιμοποιείς χημικά στο κεφάλι σου! Δοκίμασε και λιγότερο "χημικά" σαμπουάν και εναλλακτικά υπάρχουν θεραπείες εννισχυσης της τρίχασ.. Ενας δερματολογος μπορεί να σου συστησει/συνταγογραφήσει κάποιο..

Δημοσ.

Αν έχεις φαλακρό μπαμπά,αδερφό,θείο,παππού δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις και πολλά. Κάποια στιγμή θα χάσεις κι άλλα.

Δημοσ.

αν τα μαλλια σου αραιωνουν κ πεφτουν τριχες καθε φορα που λουζεσαι,πηγαινε ΑΜΕΣΩΣ σε δερματολογο.μη χανεις χρονο.

βασικο στην υγεια των μαλλιων ειναι η υγιης επιδερμιδα του κεφαλιου,οποτε αν εχεις καποια μυκητιαση ξηροδερμια κλπ κ σου πεφτουν μαλλια ο γιατρος θα σου πει τι να κανεις.

επισης βασικο ειναι ενα καλο σαμπουαν γιατι πολλοι λουζομαστε με οτι ναναι,απο αφρολουτρα μεχρι οτι πιασει το χερι στο ραφι της ντουζιερας οταν κανουμε μπανιο.

αν τωρα το μαλλι ειναι ηδη αραιο,ισως ειναι πιο εμφανισιμο να τα κοβεις κοντα αν σου πηγαινει.

Δημοσ.

Τα πράγματα είναι απλά μεγάλε. Από μαλλιά πάπαλα. Πριν αρχίσεις τα τρελά σου, γιατί πλέον δε σε θέλουν τα θηλυκά χωρίς μαλλιά, άκου και 2 συμβουλές από ένα μόνιμο με αραιά μαλλιά. Πας γυμναστήριο, ξυρίζεις το μαλλί, βάζεις σκουλαρικάκι (optional), αφήνεις ψαγμένο μούσι (optional) , τα γκομενάκια συρρέουν γύρω σου.

Ξέρω πως το θέμα είναι άλλο, αλλά μπαίνεις σε slippery slope. Μην αφήσεις τον εαυτό σου να πέσει θύμα μιας βιομηχανίας.

• Like 11
Δημοσ.

Γεια.Τα μαλλιά μου μπροστά είναι κάπως αραιά. Τι να χρησιμοποιώ για να φαίνονται κάπως πιο πυκνά; Να μη βάζω ζελέ;Η λακ ή ο αφρός τα κάνουν πιο πυκνά;

Κερί.. Βελτίωσε τη διατροφή σου ..πάρε φαρμακευτικό σαμπουάν ..και πήγαινε και σε ένα δερματολόγο.

Δημοσ.

Ξεκινα να μαθαινεις απο  τωρα τους στιχους του παρακατω τραγουδιου, θα σου χρειαστουν στο μελλον:

• Like 2
Δημοσ.

Γεια.

Τα μαλλιά μου μπροστά είναι κάπως αραιά. Τι να χρησιμοποιώ για να φαίνονται κάπως πιο πυκνά; 

Να μη βάζω ζελέ;

Η λακ ή ο αφρός τα κάνουν πιο πυκνά;

Σίγουρα ένας δερματολόγος θα σε βοηθήσει μιας και είναι κατάλληλος αλλά γενικά μη περιμένεις θαύματα. Οι περισσότεροι άνδρες μεγαλώνοντας χάνουμε μαλλιά είναι φυσιολογικό αυτό. Απλά άλλοι αραιώνουνε στα 17 και άλλοι στα 30 φεύγα τους, άλλοι 60 χρονών έχουν μαλλί αφάνα κλπ...

Το φόρουμ που αναφέρθηκε είναι σαφώς εξειδικευμένο για μαλλιά, μπορείς να διαβάσεις σωστά πράγματα εκεί μεσα αλλά δεν παύει να είναι και αυτό ένα φόρουμ και επομένως απαιτεί μεγάλη προσοχή κατά τη γνώμη μου γιατί προτείνονται θεραπείες με χάπια και αφρούς που έχουν σοβαρές παρανέργειες, όπως πολλά φάρμακα φυσικά, τα οποία δυστυχώς κιόλας δεν φέρνουν αποτελέσματα σε όλους... Γι αυτό πιστεύω ότι ο γιατρός θα σε καθοδηγήσει καλύτερα.

Τώρα στο ερώτημα σου καμία λακ και κανένας αφρός δεν κάνει το μαλλί πυκνό... Εννοείς φαντάζομαι οπτικά να τα κάνει να φαίνονται πιο "πυκνά".  'Ετσι λοιπόν προιόντα (κυρίως λακ) που είναι για όγκο πιθανόν να σου δώσουν κάποιο ελάχιστα καλύτερο αποτέλεσμα οπτικά απο αυτό που είσαι τώρα. Το ζελέ απορρίπτεται στην κατάσταση σου.

Αυτό όμως εσύ πρέπει να το δοκιμάσεις.

Πάντως φίλε μου δώσε βάση στο σαμπουάν που χρησιμοποιείς και στην κατάσταση του τριχωτού σου κυρίως. Υπάρχουν φαρμακευτικά σαμπουάν που είναι για αραίωση και απλά βοηθούν, κανενα όμως δεν σταματά οριστικά την τριχόπτωση, ούτε βάζει μαλλιά φυσικά. Σίγουρα όμως απέφυγε τα κοινά του σουπερμαρκετ. Επίσης φτιάξε και τη διατροφή σου βοηθάει και αυτό, ειδικά αν δεν τρέφεσαι σωστά.

Δημοσ.

καπου διάβασα πως πλέον χανουμε τα μαλλιά μας πιο νωρίς από την προηγούμενη γενιά. Λόγοι; Στρες, διατροφή, τρόπος ζωής, Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ και λοιπά...

Δημοσ.

Τα περισσοτερα σαμπουαν τυπου Fructis, Pantene, Ultrex και λοιπες μακακιες ειναι τιγκα στα χημικα. Προσωπικα λουζομαι με Johnsons baby shampoo που ειναι το πιο ουδετερο αφου απευθυνεται σε μωρα.

Κατα τ αλλα πηγαινε σε δερματολογο για μια θεραπεια της προκοπης η/και παρε βιταμινες αν σου χρειαζονται.

Sent from my iPhone using Insomnia

Επισκέπτης
Δημοσ.

c_BANNER.jpg

παιδια αυτα τα σαμπουαν τα ειχε παρει ο ξαδελφος μου που εχει αραιωση και τελικα δεν του εκαναν τιποτα. τζαμπα ειπε τα πηρε. Καλο ειναι να ψαγνουμε πρωτα και να μην παιρνουμε ο,τιδηποτε βλεπουμε στην τβ.

Δημοσ.

το regain και γενικότερα η minoxidili κάνει δουλειά αποδεδειγμένα αλλά θέλει με μέτρο και όχι υπερβολές γιατι μπορεί να έχει και παρενέργειες.

Μια περίοδο που έπεφταν έβαζα και έκανα μια αφάνα άλλο πράγμα.. Δεν είχα βέβαι σοβαρό πρόβλημα αλλά αρχιζε η αραίωση απο μπροστά. 

Οταν το έκοψα γιατι κατάλαβα οτι δεν πρέπει να παίρνω φάρμακα για μερικές τρίχες τα μαλλιά μου σταθεροποιήθηκαν αρκετά.

Η αλήθεια είναι οτι άρχισα και καλύτερη διατροφή η οποία με βοήθησε αρκετά.

η άποψη είναι οτι την μινοξιδίλη πρέπει να την ΄βαζεις εφ όρου ζωής . Αν την σταματήσεις θα ξαναπέσουν γρήγορα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...