Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει και το βιογραφικό του πάνω στο ψηφοδέλτιο; Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλον τρόπο που να μπορούσες να γνωρίσεις κάποιον υποψήφιο έτσι.

Πολλοί ψηφίζουν όποιον να ναι, αυτό που τους ενδιαφέρει κυρίως είναι να στηρίξουν τον συνδυασμό .

• Like 1
Δημοσ.

Όσοι δίνουν σταυρωμένα ψηφοδςλτιαβνς φάκελο να τους ενημερωσετε οτι έχει αλλάξει η διαδικασία, η εφορευτική δίνει δικο της φάκελο με σφραγιδα ΠΡΙΝ μπει ο ψηφοφόρος στο παραβάν. Εαν ρίξεις ασφραγιστο φάκελο παει στα άκυρα.

• Like 1
Δημοσ.

χαχααχα, οχι μην φανταστεις. απλα παντα ειχα την απορεια, που μπαινει ο σταυρος.

Να ποιος θα ρίξει άκυρο...;)
Δημοσ.

Όσοι δίνουν σταυρωμένα ψηφοδςλτιαβνς φάκελο να τους ενημερωσετε οτι έχει αλλάξει η διαδικασία, η εφορευτική δίνει δικο της φάκελο με σφραγιδα ΠΡΙΝ μπει ο ψηφοφόρος στο παραβάν. Εαν ρίξεις ασφραγιστο φάκελο παει στα άκυρα.

πολλοι απλα εχουν προμηθευτει το σταυρωμενο ψηφοδελτιο απο τα κιοσκια των κομματων απεξω απο το εκλογικο τμημα και απλα το βαζουν στον σφραγισμενο φακελο...μην κολας σε λεπτομερειες..η ψηφος δεν χανεται λεμε :)

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ το βρίσκω προσβλητικό. Έτσι το θεωρώ. Είναι σαν να υποτιμούν τη νοημοσύνη μας και σου λένε τύπου "σου φέρνω εγώ το ψηφοδέλτιο σταυρωμένο γιατί εσύ δεν ξέρεις", κάπως έτσι το νομίζω.

Ακριβώς το ίδιο αισθάνομαι κι εγώ.

Ερωτησούλα: Το σταυρό πού τον βάζουμε στο ψηφοδέλτιο; Αριστερά, δηλαδή: + Ταδόπουλους Τάδε του Τάδε, ή δεξιά: Ταδόπουλος Τάδε του Τάδε + ??

Το ίδιο και το αυτό είναι. Κανένα απο τα δυο δεν είναι άκυρο ή λανθασμένο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...