zaccki Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Θα ήθελα να ρώτησω αν κάποιος φίλος γνωρίζει να με κατατοπίσει έαν μπορώ να βρω και που μπορώ να βρω ένα πλαστικό spudger που χρειάζομαι σχετικά άμεσα? Είχα ένα (αγορασμένο από ebay) άλλα κάπου το έχω χάσει Ενδιαφέρομαι να μάθω αν υπάρχει κάποιο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη για να το προμηθευτώ και για λόγους αμεσότητας αλλά και αποφυγής μεταφορικών από άλλη πόλη ( σε αυτην την περιπτωση θα το προμηθευτω λογικά πάλι από ebay ή κίνα). Αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας ποστάρει! Ευχαριστώ!
fylatos Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Καταστήματα ηλεκτρονικών απέναντι από τον Ευκλείδη.
zaccki Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Σε ευχαριστώ πολύ @fylatos για την γρηγορη απάντηση φιλε μου. Με βολευει κι ολας σαν περιοχη οπότε θα πεταχτώ αύριο. Να'σαι καλά.
zaccki Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Επανερχομαι μιας και δυστυχως και στο καταστημα που προτεινε ο φιλος fylatos αλλα και σε αλλα δυο που επισκεφθηκα δεν το βρηκα. Εχει καποιος φιλος να προτεινει καποιο συγκεκριμενο καταστημα που μπορω να το προμηθευτω. Επισης θα βοηθουσε αν καποιος φιλος μπορουσε να μου δωσει την μεταφραση του spudger στα ελληνικα (μονολεκτικα ή περιφραστικα) καθως εχω μια αμυδρη υποψια οτι στα μαγαζια που επισκεφτηκα ισως κ να μην καταλαβαν ακριβως τι ζητουσα...!
panos2171 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Στη Δωδεκανήσου απέναντι από τον ΟΑΕΔ πήγες? Κάντο μια εκτύπωση και δείξε το.
zaccki Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Οχι δεν κινηθηκα προς τα εκει. Σκεφτομουν να το κανω αυτο που λες (εκτυπωση). Το μαγαζι αυτο ειναι ακριβως απεναντι απο τον ΟΑΕΔ? Γιατι δεν τη γνωριζω καλα την περιοχη εκει. Εχεις μηπως ιδεα φιλε Πανο πως ονομαζεται το spudger ελληνιστι?
panos2171 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Είναι απέναντι, δίπλα από τα Goody's (στα αριστερά όπως το βλέπεις από τον ΟΑΕΔ). Όχι δυστυχώς δεν ξέρω πως ονομάζεται.
zaccki Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Σε ευχαριστω και παλι Πανο.Δυστυχως δεν προλαβα να περασω απο εκει σημερα καθως κινουμε ανατολικοτερα λογω δουλειας. Το θεμα ειναι οτι περασα σημερα από αλλα 3 μαγαζια ηλεκτρονικων χωρις αποτελεσμα και εχοντας εκτυπωσει και φωτογραφια του αντικειμενου. Το "ανησυχητικο" ειναι οτι παρ'ολο που ειχα και φωτογραφια του αντικειμενου, κανεις από όσα μαγαζια επισκεφτηκα δε γνωριζε το συγκεκριμενο εργαλειο...
axel12p Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 1€ έχουν αυτά από το internet. Γιατί παιδεύεσαι και ξοδεύεσαι να κάθεσε να ψάχνεις σε καταστήματα ηλεκτρονικών; Στην καλύτερη θα σου πουν ότι μπορούν να σου το φέρουν, θα το παραγγείλουν από το ebay και θα στο χρεώσουν 2-3 €. Αν βιάζεσαι παρείγγειλε το από Αγγλία για παράδειγμα και σε μια εβδομάδα θα το έχεις στο γραμματοκιβώτιο σου.
zaccki Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Σωστός. Έχει παραγγελθεί ηδη μια 4αδα (για σιγουριά μη χάσουμε παλι κανένα!). Απλα το χρειάζομαι πιο άμεσα. Αναγκαστικά απλα θα αναβαλω λίγο τη δουλεια που θέλω να κάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα