Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δηλαδη καταφεραν να κανουν κατι το τοσο αξιολογο και δε μπορεσαν να διορθωσουν το slow frame στο μενου;;;

Δημοσ.

Just WOW!!! Αντε να δουμε αμα θα ανοιξει νεους δρομους στο developing ή θα πληρωνουνε μια ζωη μυνησεις τα παλικαρια

2 κακιες :

-ολοκληρη μοντα κανανε, καλυτερο βιντεο δε μπορουσαν να βγαλουν?

-τα βελασματα στο τελος που κολλανε? επειδη το δικο μου μυαλουδακι πηγε στη λεξη iSheep. 

• Like 1
Δημοσ.

ψαγμενο το ονομα, ειναι είδος κρασιου

βλεπε wine στα linux, που τρεχεις windows εφαρμογες-games.

το καταλαβα γιατι googlara το ονομα και μου ευγαλε μονο κρασια..

καλα κρασια;

• Super Moderators
Δημοσ.

Πιστευω το αντιθετο θα επρεπε να γινει. android apps σε ios.

Απο android δεν λειπει τιποτα.

Λείπει! Η αισθητική και η προσεγμένη εμφάνιση των ios apps! Αυτό μου έλειπε συνεχώς όσο είχα συσκευή με android! 

• Like 1
Δημοσ.

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΝΕΟ.

Τωρα δηλαδη ολοι οι android χρηστες εχουν και τις εφαρμογες του ios.

Αυτα ειναι YUPI ANDROID.

κατσε μια φορα να βγει στην αγορα η εφαρμογη.

δηλαδη καταφεραν να κανουν κατι το τοσο αξιολογο και δε μπορεσαν να διορθωσουν το slow frame στο μενου;;;

κατα,αρχην ειναι σε beta και δευτερον δεν τρεχουν σε native hardware οποτε λογικο το lag.

• Like 1
Δημοσ.

Λείπει! Η αισθητική και η προσεγμένη εμφάνιση των ios apps! Αυτό μου έλειπε συνεχώς όσο είχα συσκευή με android! 

Aν και αυτα υποκειμενικα ειναι, ετσι ειναι τα εργαλεια δουλειας. Και το νυστερι στο χειρουργο μπορει να φαινεται ασχημο, δεν θα παε να παρει εμπριμε ψαλιδι ομως γιατι τον χαλαει η αισθητικη. Για οσους θελουν ουσια, υπαρχει το android, για οσους θελουν φρου φρου, υπαρχει το ios, γιατι να τα κανουμε cocktail? Κακο κανει η πολυφωνια?

• Like 8
Δημοσ.

Το καλό της υπόθεσης είναι αφού κατάφεραν αυτό δεν θα αργήσει σύντομα και η έκδοση με windows phone apps ή ακόμα καλύτερα τις universal apps.

Δημοσ.

Aν και αυτα υποκειμενικα ειναι, ετσι ειναι τα εργαλεια δουλειας. Και το νυστερι στο χειρουργο μπορει να φαινεται ασχημο, δεν θα παε να παρει εμπριμε ψαλιδι ομως γιατι τον χαλαει η αισθητικη. Για οσους θελουν ουσια, υπαρχει το android, για οσους θελουν φρου φρου, υπαρχει το ios, γιατι να τα κανουμε cocktail? Κακο κανει η πολυφωνια?

πιο καλη απαντηση δεν θα μπορουσε να δωθει,ωραιος ο φιλος

• Super Moderators
Δημοσ.

Σωστά! Μιας και η αισθητική στο ui για σένα εξαντλείται στα "εμπριμέ"... Αλλά σε καταλαβαίνω, σαν χρήστης android δεν κατάλαβες τι εννοώ γιατί δεν "το έζησες"! :P

Μπορείς να ξεκινήσεις για αρχή με κάτι απλό σαν πείραμα: τσέκαρε τις ίδιες εφαρμογές "νυστέρια" (ακόμη γελάω) και στις 2 πλατφόρμες. Μόνο έτσι θα καταλάβεις τι εννοώ...

• Like 3
Δημοσ.

Σωστά! Μιας και η αισθητική στο ui για σένα εξαντλείται στα "εμπριμέ"... Αλλά σε καταλαβαίνω, σαν χρήστης android δεν κατάλαβες τι εννοώ γιατί δεν "το έζησες"! :P

Μπορείς να ξεκινήσεις για αρχή με κάτι απλό σαν πείραμα: τσέκαρε τις ίδιες εφαρμογές "νυστέρια" (ακόμη γελάω) και στις 2 πλατφόρμες. Μόνο έτσι θα καταλάβεις τι εννοώ...

iPhone 4 εχω...και αλλο ηταν το point. Ποια ειναι η εξηγηση σου, οτι βαριουνται να φτιαξουν το ιδιο ακριβως UI σε ολα τα OS? Ποσο θα τους επερνε, 3 δευτερολεπτα? Απλως απτην μια εχουν τους iOS users, οι οποιοι διαλεξαν ενα κινητο / λειτουργικο βαση εμφανισης, και απτην αλλη τους android users, που δεν τους νοιαζει και απο πλαστελινη να ειναι, γιατι ειναι εργαλειο / υπολογιστης τσεπης. Σε ποιους απτους 2 λοιπον θα πουλησει η εφαρμογη λογο εμφανισης....? Αφηνω να το κρινεις μονος σου

ps1. Οπως προειπα ομως, υποκειμενικα πραματα ειναι αυτα. Εγω προτιμω ας πουμε σαν UI το app store, αλλα πολλοι με λενε τυφλο και οτι το google play ειναι καλυτερο. Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου

ps2. Oσο για το εμπριμε, νομιζω εχεις το μυαλο να καταλαβεις καλυτερα απτο να παρεις κυριολεκτικα...οποτε σταματα να το παιζεις χαζος

Δημοσ.

Μακάρι τα πάντα να παίζουν στα πάντα. Έτσι όποιος θέλει να κάνει ότι θέλει με όλα τα os. Έτσι κι αλλιώς αυτοί που επιμένουν με ένα μόνο λειτουργικό δεν έχουν πρόβλημα έτσι κι αλλιώς, αλλά υπάρχουν και οι άλλοι :)

Δημοσ.

Μακάρι τα πάντα να παίζουν στα πάντα. Έτσι όποιος θέλει να κάνει ότι θέλει με όλα τα os. Έτσι κι αλλιώς αυτοί που επιμένουν με ένα μόνο λειτουργικό δεν έχουν πρόβλημα έτσικ κι αλλιώς, αλλά υπάρχουν (-ουμε) και οι άλλοι :)

μονο αν δεν κοιταγαν το κερδος αλλα αυτο δεν θα γινει ποτε δυστηχως

εγω ειμαι τρελος γκατζετακιας το ui του,ios δεν με κερδισε ποτε ηθελα να,παρω το πρωτο iphone,αλλα δεν με τραβαγε,το ιδιο και τα επομενα οταν επιασα ομως,το πρωτο android κινητο τοτε κολλησα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...