nickolas Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Υπάρχει αντάπτορας που να μπαίνει στην μπρίζα του αυτοκινήτου (τον αναπτήρα) και να σου δίνει κανονική ευρωπαική μπρίζα? Πόσα watt μπορώ να πάρω? Στο internet βρίσκω για 110V και μάλιστα κάποιοι λένε και για 100+watt. Χρειάζομαι 20watt με το ιδανικό να είναι τα 60watt.
Zapee995 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Κοιτα αυτον εδω: http://www.texnologia.gr/index.asp?mod=eshop_item&ID=21452201&p=11731 Τον εχω σε μια βαρκουλα αλλα εννοειται οτι πανω απο 100watt δεν θα αντεξει για πολυ, ας λεει 150.
paylidis Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Εχω το ίδιο απο το ebay αλλα για να ειμαι ειλικρινής μονο για δοκιμη τον χρησιμοποιησα μια φορά με το λαπτοπ μου... Δούλευε...
pp6210 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 ...όταν είχα δείξει κάτι τέτοιο σε έμπιστο μηχανικό του αυτοκινήτου μου μου είχε πει αυτολεξεί "με τέτοιες μαλ.. θα βάλεις καμμιά φωτιά στο αυτοκίνητο" και δεν ξαναασχολήθηκα... Αν το χρειάζεσαι πραγματικά, τουλάχιστον πάρε κάτι όσο πιό επώνυμο μπορείς.
paylidis Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 ...όταν είχα δείξει κάτι τέτοιο σε έμπιστο μηχανικό του αυτοκινήτου μου μου είχε πει αυτολεξεί "με τέτοιες μαλ.. θα βάλεις καμμιά φωτιά στο αυτοκίνητο" και δεν ξαναασχολήθηκα... Αν το χρειάζεσαι πραγματικά, τουλάχιστον πάρε κάτι όσο πιό επώνυμο μπορείς. Ωραία λογική ο μηχανικός σου... Σιγα μην προκαλέσει και πυρηνική σχαση... Το πολυ πολυ να κάψει καμία ασφάλεια... Για το όσο πιο επώνυμο συμφωνώ αλλα ουσιαστικά και αυτά είναι branded oem...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα