nzeppos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Κι εγώ με του 360 παίζω. Δεν νομίζω να είναι θέμα του gamepad, αφού και του Χ1 έχει το ίδιο πρόβλημα, πχ. http://steamcommunity.com/app/282350/discussions/0/616189743051219530/ Δεν έχει βρεθεί λύση ακόμα απ' όσο ξέρω. MyCareer έπαιξα τόσο λίγο που δεν πρόλαβα να δω πολλά πράγματα. Σε γενικές γραμμές το gameplay μου φάνηκε ίδιο με πέρσι.
giannakos94 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Τιποτα... οτι και αν δοκιμασα το ιδιο σπαστικο lag ... ισως βελτιωνεται ελαχιστα αλλα και παλι τερμα εκνευριστικο...Αντε να δουμε ποτε θα τη διορθωσουν την κατασταση !!
xrit86 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 εβαλα τους οδηγούς NVIDIA ForceWare 344.11 Vista/7/8 64-bit για την gtx 660 3gb και λιγακι καλυτερεψε στο lag, αλλα παλι ενοχλει. με nvidia καρτα παιζει σε καποιον αψογα αραγε?
wazzaa Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Λοιπόν την βρήκα την άκρη γιατί δεν πετύχαινα A+ με τίποτα!!! Γιατί το είχα βάλει στο Hall Of Fame!!!Δοκίμασα στο Rookie (από περιέργεια) και βαράω το πρώτο A+ Excellent το δεύτερο το ίδιο... Όλα μέσα!!! Ακόμα και Slight early έδειχνε Α+ ή Α και έμπαινε!!!! Άρα:1) To Excellent A+ δεν πρέπει να χάνεται2) Παίζει περισσότερη σημασία απότι πέρσυ η δυσκολία. (Πέρσυ δεν άλλαζε τόσο ραγδαία αν θα πετυχαίνεις Α+ από την δυσκολία)ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ!!!! Δεν έχει Play-off φέτος???Έπαιζα με τα φιλαράκια πέρσυ Play-off κατευθείαν. Τώρα αναγκαστηκά πρέπει να παίξω μόνο Season???
omghi2u Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 ρε παιδια ισως παιζει προβλημα με την RAM σας η κατι... εγω ουτε lag εχω ουτε stuttering , πραγματα για τα οποια εχω διαβασει αρκετους/πολλους να παραπονιουνται και εδω και στο steam.
wazzaa Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Εκτός από αυτό που ρώτησα ποιο πάνω ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ!!!! Δεν έχει Play-off φέτος???Έπαιζα με τα φιλαράκια πέρσυ Play-off κατευθείαν. Τώρα αναγκαστηκά πρέπει να παίξω μόνο Season??? Ξέρεις κανείς επίσης γιατί μου έχει με το Select να αλλάζει κάμερα αντί για το time-out που είχε πέρσυ???Επίσης πως μπορώ να το αλλάξω, και αν δεν γίνεται, σε πιο κουμπί σε gamepad είναι το time-out?
tristeza Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Αυτό με το select και εμένα με εκνεύρισε... Τάιμ άουτ παίρνεις πατώντας ταυτόχρονα RB και LB ενώ πάσα στον πιο προωθημένο συμπαίκτη βγάζεις πατώντας πρώτα RB και μετά LB. Αν τα κρατήσεις και τα 2 πατημένα, παίρνει τάιμ άουτ αντί να βγάλει πάσα στον αιφνιδιασμό!! 1
nzeppos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Πραγματικά απορώ για ποιο λόγο άλλαξαν τη λειτουργία του select μετά από τόσα χρόνια. Τι ακριβώς τους πείραζε; Και ναι, για κάποιο ανεξήγητο λόγο δεν φαίνεται να έχει playoff, μόνο σεζόν 14, 28, 56 ή 82 αγώνων. Λέω να βάλω μια 14άρα για αρχή, με ομάδες Ευρωλίγκα να δω τι παίζει. Οι ευρωπαϊκές ομάδες δεν επαρκούν βέβαια, αφού είναι καμια 25αριά μόνο αλλά θα συμπληρώσω μια division με άθλιες ομάδες ΝΒΑ
Gkostas2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά, αγόρασα το ΝΒΑ 2Κ15 για PS3. Στα μέχρι τώρα συμπεράσματα είναι ότι απο άποψη features δεν πολυενθουσιάστηκα... Έχω όμως 2 απορίες και όποιος μπορεί ας βοηθήσει: 1. Στο PS3 μπορώ να κάνω simulation και μετά intervene στο 3o Δεκάλεπτο πχ όπως γινόταν παλιά με το ΝΒΑ Live? Αν ναι που και πως; 2. Είδα ένα trailer με street basketball γηπεδάκια... αυτά που είναι; Στο Blacktop βρήκα μόνο το ένα το κλασσικό... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
wazzaa Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Αυτό βλέπω΄......Δεν βλέπω ουσία να αλλάξουνε και τα Play-off και το time-out!!!!! 1
Chaos3X Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Να παραθέσω κι εγώ τις εμπειρίες μου μέχρι τώρα, το έχω παίξει μόνο με φίλους με sim sliders σε superstar... 1) Ανύπαρκτη άμυνα! Πραγματικά οι συμπαίχτες μου κάνουν ότι θέλουν σε αλλαγές σκριν και γενικότερα οι φίλοι μου που παίζουν φλιπεράκι ποιο πολύ παρά μπάσκετ κάνουν ότι θέλουν ενώ στα προηγούμενα της σειράς δεν είχαν καμία τύχη. Δυσκολεύομαι πολύ να παίξω άμυνα και επίσης οι τάπες έχουν μειωθεί σε αισθητό επίπεδο. 2) Τα ελεύθερα σουτ (3π) δεν μπαίνουν όπως στα παλαιότερα κι ας είναι σωστό το timing και οι προϋποθέσεις. 3) Στον τεχνικό τομέα πραγματικά δεν έχω συναντήσει το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ κόλλημα, lag ή οποιασδήποτε άλλης φύσεως πρόβλημα. Τα έχω ΌΛΑ στο φουλ σε 1080p. Δεν ξέρω γιατί παραπονιούνται οι φίλοι πιο πάνω... Το μόνο που με ξενίζει λίγο είναι τα αργά σε σχέση με παλιότερα loading times αλλά λογικό το βρίσκω... Για τον φίλο που ρωτάει για τα ανοιχτά, αυτό είναι mode στο on line. Αυτά, αν και νομίζω είναι πολύ νωρίς ακόμα, πάντως φέτος δεν τα γλιτώνουμε τα sliders. 2
wazzaa Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 2) Τα ελεύθερα σουτ (3π) δεν μπαίνουν όπως στα παλαιότερα κι ας είναι σωστό το timing και οι προϋποθέσεις. Είχα το ίδιο πρόβλημα.... Κατέβασε το επίπεδο από Hall of Fame σε All-star ή Super-Star και θα αισθανθείς όπως τα "προηγούμενα". Πιστεύω το all-Star μοιάζει λίγο περισσότερο!
Gkostas2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Για τον φίλο που ρωτάει για τα ανοιχτά, αυτό είναι mode στο on line. Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου. Για το Intervene έχουμε κάποια απάντηση; Πάντως το my career μέχρι στιγμής δεν με έχει πολυενθουσιάσει... του 2Κ14 ήταν πιο ωραίο πιστεύω.
nzeppos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Σχετικά με την άμυνα, έπρεπε να τραβήξω video χθες σε μια απίστευτη φάση. Αλλά αφού δεν το έκανα, θα προσπαθήσω να το περιγράψω όσο καλύτερα μπορώ. Έχω τους Grizzlies. Κάνω λάθος πάσα, κλέβει ο αντίπαλος PG και βγαίνει μόνος του στον αιφνιδιασμό*. Ένα μέτρο πίσω ακολουθεί ο Κόνλεϊ αλλά και ο Γκασόλ. Ο PG σηκώνεται για λέι απ, όμως αστοχεί υπό την πίεση του Κόνλεϊ που πρόλαβε να πάρει τα βήματα. Ο τελευταίος είχε τόση φόρα που δεν κατάφερε να μείνει εντός γηπέδου, άρα δεν μπορούσε να πηδήξει για το επιθετικό ριμπάουντ. "Δεν πειράζει", σκέφτομαι, "έρχεται και ο Γκασόλ" (ο οποίος ελεγχόταν από το ΑΙ). Όλοι οι υπόλοιποι ήταν αρκετά πίσω. Και ξαφνικά βλέπω τον Μαρκ να σταματάει στη μέση της ρακέτας, να κάνει στροφή 180 μοιρών και να κατευθύνεται προς την άλλη μεριά! Ούτε για ριμπάουντ πήγε, ούτε για τίποτα, στα @@ του! Το έβλεπα και δεν το πίστευα. Σταμάτησα το παιχνίδι για να ξαναδώ τη φάση σε replay, μήπως είχα καταλάβει κάτι εγώ λάθος βρε παιδί. Αμ δε... Εννοείται ότι ο PG απλώς πήρε την μπάλα κάτω από το καλάθι και σκόραρε. * Να σημειώσω πάντως ότι είναι ίσως το πρώτο 2k που με τα default sim sliders μπορείς να βγάλεις αιφνιδιασμό. Αν καταφέρεις να βρεις διάδρομο, δεν σε φτάνει ο αντίπαλος με τίποτα. ps: Πέρσι (ή πρόπερσι, δεν θυμάμαι ακριβώς) ήταν που αφαίρεσαν τον... αόρατο τοίχο που σταμάταγε την μπάλα, όταν αυτή έβγαινε εκτός γηπέδου. Φέτος όμως νομίζω ότι επανήλθε. Νομίζω πως δεν το έχω δει σε κανονικό αγώνα, αλλά το παρατήρησα σε ένα δοκιμαστικό scrimmage που έπαιξα.
Orgios Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Πρώτη επαφή με το παιχνίδι ήταν εντυπωσιακή.... Παίζω ένα spurs vs heat βλέπω ότι θέλει να μάθω τα controls οπότε πάω βλέπω τα tutorials... Ξεκινάω myteam ανοίγω packs και πάω να παίξω τους jazz, χάνω με 12 και άνετα, παίζω ένα στο καπάκι τα ίδια, έχω πρόβλημα στην άμυνα και συγκεκριμένα στο αμυντικό rebound, πάω λοιπόν στο auction house και παίρνω έναν φθηνό σέντερ με Def. Rebound γύρω στο 75...το αποτέλεσμα; ελέγχω τα αμυντικά Rebound ελέγχω και τον ρυθμό στην επίθεση με πιο σωστές επιλογές καταφέρνω επιτέλους να κερδίσω τους jazz. H ατμόσφαιρα φανταστική, θέλει υπομονή και στρατηγική το παιχνίδι, έξυπνες αλλαγές και έξυπνη άμυνα, όταν λέω έξυπνη άμυνα εννοώ σωστή διαχείριση του roster και σωστά matchups σαν καλός προπονητής, σαν παίκτης η άμυνα που πρέπει να παίζεις είναι reactive και όχι proactive. Αυτά βεβαίως είναι μία πρώτη εκτίμηση αλλά βλέπω τρομακτικό βάθος στο παιχνίδι και είμαι σίγουρος ότι δεν θα με απογοητεύσει. Online league θα οργανώσουμε εδώ; αντε ψηθείτε λέμε!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα