Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμενα δεν μου αρεσε το crossover οσο περιμενα, ο Vandal δεν με εντυπωσιασε και πραγματικα εχω βαρεθει το setup για το legends of tommorow, κυριολεκτικα εχουν φαει τα 2/3 και των 2 σειρων για να το προετοιμαζουν. Ποσο καλυτερο ηταν το episode μονο με Zoom πραγματικά.

Δημοσ.

Εμένα αντίθετα ο Βανταλ μου άρεσε αρκετά! Το επεισόδιο ήταν από τα καλύτερα γτ είχε συνέχεια δράση και ξεφυγαμε από τις αγάπες και τα ρομάντζα.. Άντε να δούμε και το σημερινό αν θα είναι καλό!

Δημοσ.

Περιμενα να τα δω και τα 2 σημερα μαζι το ενα μετα το αλλο και πραγματικα χαιρομαι που το εκανα ετσι γιατι αισθανθηκα σαν να εβλεπα μια ταινια.Ειχαμε πολυ δραση και φυσικa το στησιμο για το legend of tomorrow,η επιλογη του ηθοποιου για το ρολο του  vandal νομιζω οτι ηταν σωστη.Απο τα καλυτερα επεισοδια,μακαρι να εχουμε πιο συχνα crossover.

• Like 1
Δημοσ.

μπα, ουτε εμενα μ αρεσε, εχει χαλασει νομιζω η σειρα, πολυ μπλεξιμο, περσυ ηταν πολυ καλυτερα και απλουστερα τα πραγματα, φετος τα χουν κανει λιγο οτι ναναι

• Like 1
Δημοσ.

Έλα ντε, με αυτό απόρησα κι εγώ. Λες και πρόκειται για κανά σενάριο σεμιναριακού επιπέδου ξέρω ΄γω.

• Like 2
Δημοσ.

Η σειρα οσο παει και καλυτερευει,και αυτη και το arrow.

Το gotham δεν το βαζω στο ιδιο σακι με αυτες τις 2 γιατι ειναι 10 επιπεδα πιο πανω,αλλα ναι...τα σεναρια μονο περιπλοκα δεν ειναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...