Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Jay Garrick the flash γη 2

hunter zolomon ZOOM γη 1

Ο άντρας με τη μάσκα έλεγε στον Barry ότι ο ΖΟΟΜ είναι ο Jay χωρίς να ξέρει ότι είναι διαφορετικό πρόσωπο

Ερωτήματα

1) πως πήγε από τη γη 1 στη γη 2;

2) πως ο Wells από τη γη 2 έφτιαξε τον ZOOM της γη 1

3) γιατί ο Jay βρήκε τον zolomon στη γη 1 ή μάλλον γιατί ο ΖΟΟΜ ήταν ως hunter zolomon και αραζε στο παγκάκι στη γη ένα

4) γιατί σκότωσε τον Jay της γη 2

5) γιατί ο hunter zolomon μεγάλωσε στη γη 2 ή τέλος πάντων έγινε ή δική του γη ενώ γεννήθηκε στη γη 1

6) γιατί ο Barry δεν πάει πίσω στο χρόνο να σκοτώσει τον zolomon πριν γίνει ZOOM ( όταν τελικά μάθει την ταυτότητα του); Εκτός και τελικά πάει :-P

7) μήπως αυτός στο κλουβί με τη μασκα είναι ο πατέρας του Jay από τη γη 2?

Τι γίνεται ρε @@ μου ????

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

χωρίς να εχω δει το καινούριο με το σποιλερ με εκαψες με τόσα ερωτήματά, ήμουν πεπεισμένος οτι στο κλουβί e ειναι  ο 

wally o αδερφός της iris , ο ανθρωπος στο κλουβι είναι μαύρος ο  μπαμπάς του jay λογικά θα είναι άσπρος

• Like 1
Δημοσ.

χωρίς να εχω δει το καινούριο με το σποιλερ με εκαψες με τόσα ερωτήματά, ήμουν πεπεισμένος οτι στο κλουβί e ειναι ο

wally o αδερφός της iris , ο ανθρωπος στο κλουβι είναι μαύρος ο μπαμπάς του jay λογικά θα είναι άσπρος

Ρε δε ξέρω έχω μπερδευτεί

Αυτό που έγραψα μπορεί να είναι και μουφα.

Ή άλλη θεωρία που διάβασα είναι

Ο καλός Jay Garrick από τη γη 2 με τη χρήση του velocity 6 χωρίστηκε στα δύο, με τον κακό να είναι ο κλώνος του ο ZOOM.

Και ο τύπος στη μάσκα να είναι ο hunter zolomon της γη 1 που τον έκλεψαν

Του Jay Garrick το κάγκελο γαμωτη μου

Δημοσ.

<p>χωρίς να εχω δει το καινούριο με το σποιλερ με εκαψες με τόσα ερωτήματά, ήμουν πεπεισμένος οτι στο κλουβί e ειναι  ο </p>

<p>* SPOILER * </p>

Γιατί μαύρος στο κλουβί; Αφού άσπρος ήταν..

Δημοσ.

Γιατί μαύρος στο κλουβί; Αφού άσπρος ήταν..

The-Flash-Masked-Prisoner-Jay-Garrick.jp

μελαμψος μαύρος μου κάνει αν δεις τα χεριά και αποτο λεμο φαίνεται πιο ανοιχτοχρωμος από το φωτισμό.. νομίζω...!

Δημοσ.

Χωρίς να έχω δει το χθεσινό/σημερινό επεισόδιο ας πω τι πιστεύω/πίστευα για τον Zoom.

Θα το έγραφα την προηγούμενη εβδομάδα αλλά υπήρχαν κάποιες αντιθέσεις / κάποια ερωτήματα οπότε δεν το έβαλα.

Ο Zoom είναι ο Hunter Zolomon (το πάω με βάση τα comics) και ο άνδρας με την μάσκα είναι ο Jay.

Τα ερωτήματα/αντιθέσεις είναι το πως ο Zoom πήγε στην earth-2 χωρίς πύλη (αν και θεωρητικά μπορεί να ανοίξει πυλή με το να δονηθεί πολύ γρήγορα αν κ δεν ξέρω αν θα μπορούσε να περάσει) και το ότι θα το καταλάβαινε η Caitlyn με το αίμα που έχει πάρει/κτλ.

Από τα προηγούμενα spoiler που διάβασα μάλλον όντως ο Zoom είναι ο Hunter Zolomon. :P

Δημοσ.

Απο τη στιγμη που zoom = hunter zolomon και η μουρη του hunter zolomon οπως ειδαμε στη γη-1 ειναι ιδια με του Jay δεν με εκπλησει οτι εχει την ιδια φατσα ο zoom, τωρα το ποιος ειναι και τι κανει ειναι αλλη ιστορια.

Δημοσ.

Will we see Killer Frost again on The Flash? — S Delcarmen

First off, despite the final breach being closed, we have not seen the last of Earth-2.You’ll see quite a bit” in coming episodes, executive producer Todd Helbing says. As for Killer Frost, we will find out her fate, so yes, you will see her again sometime soon.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...