j0hnn1e Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο : Ο flash γυρίζει, πιάνει τον reverse, πάει στο μέλλον και τον παγιδεύει. Όλα καλά. Υποτίθεται οτι στην σεζόν 1 ο reverse δεν μπορούσε να ταξιδέψει στο μέλλον και γιαυτό ήθελε την ταχύτητα του Barry, αν θυμάμαι καλά. Απο το μέλλον ο Reverse (που δεν είναι αρκετά δυνατός για να κάνει time travel) : 1. γυρίζει (time travel), σκοτώνει την μάνα του Barry 2. πηγαίνει και αφήνει τον Barry στο μέλλον σαν καλός ταρίφας 3. γυρίζει πάλι στο time line της πεθαμένης μάνας για να μείνει εκεί μέχρι να γίνει ο Barry αρκετά γρήγορος Γιατί δεν σκοτώνει τον Barry ή γιατί δεν τον παγιδεύει μέχρι να ανακτήσει τις δυνάμεις του και να του τις πάρει; Τρύπες..
Grim Ripper Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Ο Professof Zoom δεν μπορεί να σκοτώσει τον Flash διότι χωρίς εκείνον δεν θα γίνει ο ίδιος ένας Reverse Flash.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Γιατι....time travel.. Είναι αυτό που διαβάζω κάθε τόσο "Barry put his dick in the timeline" ;
Chrysostomos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Πάντως ότι και να λέμε το πάνε για άλλη μια σεζόν που ο Μπάρυ θα προσπαθεί να βγάλει γκόμενα την Άιρις.
D4rkshadow Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Τουλαχιστον αυτος εχει καποια δικαιολογια..Τι να πει και ο fitz απο marvel agant of shiled,που εκανε 4 σεζον... 2
mito1988 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δε μπαίνω καν στον κόπω να ξεκινήσω τη 3η σεζόν..και πολύ που άντεξα να τελειώσω τη 2η! Αυτό το πράμα δεν είναι ούτε για 10χρονα! Η μόνη DC σειρά που αξίζει πλέον είναι το Gotham. 3
Chrysostomos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 το έριξε το γκομενάκι τελικά το αγόρι μας.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Doctor Alchemy = Jigsaw? Damn έκανε μπαμ η φωνή του...
Grim Ripper Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Τελικά ήταν όντως ο Rival όπως είχα αναφέρει. Άλλος είναι ο Dr. Alchemy όπως φαίνεται. Λογικά αυτός που εφανίστηκε στο τέλος στον Rival είναι ο MirrorMaster.
D4rkshadow Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Τελικά ήταν όντως ο Rival όπως είχα αναφέρει. Άλλος είναι ο Dr. Alchemy όπως φαίνεται. Λογικά αυτός που εφανίστηκε στο τέλος στον Rival είναι ο MirrorMaster. Εγω βαζω αλλου τα λεφτα μου Savitar 1
jimmy0077 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Συμφωνώ και εγώ με το τελευταίο post. Αν δεν ήταν αυτός, τότε λογικά ο The Rival ζει. Δεν είδαμε εξάλλου πτώμα και αν δεν δεις πτώμα στα comics, θεωρείς πάντα ότι είναι ζωντανός. Εφόσον είναι speedster o Τhe Rival, θα είναι ηλίθιο να μην τον χρησιμοποιήσουν για να δείξουν την ικανότητα του Savitar να κλέβει το speed-force. Μεγάλη βελτίωση το δεύτερο επεισόδιο σε σχέση με το πρώτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα