Grim Ripper Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Λες να δούμε και Godspeed ή Reverse Flash (Daniel West);
Nate Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Λες να δούμε και Godspeed ή Reverse Flash (Daniel West); Τον Godspeed δεν τον ξέρω. Για τον Daniel West, έτσι ακριβώς όπως είναι στα κόμικ ως προς το ότι είναι αδερφός της Iris, όχι δεν νομίζω να τον δούμε, αλλά μπορούν άνετα να τον κάνουν να είναι κάποιος ξάδερφος της Iris, να έχει μπλεξίματα και να έρχεται στην Central City για να τον βοηθήσει η Iris ή ο Joe και να αρχίσει τις μάχες με τον Flash. 1
Haris San Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Στην 3η ο κεντρικος κακος πρεπει να ειναι ο alchemy, ο rival ειναι bronzas ακομα.... Τουλαχιστον αφου βαζουν speedster μεσα, ας τον κανουν λιγο terrifying σαν τον zoom/reverse-flash... Ο κακος αν δεν ειναι brutal τι να λεει, αυτος ειναι πιο gay και απο το bary..
Grim Ripper Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Τον Godspeed δεν τον ξέρω. Για τον Daniel West, έτσι ακριβώς όπως είναι στα κόμικ ως προς το ότι είναι αδερφός της Iris, όχι δεν νομίζω να τον δούμε, αλλά μπορούν άνετα να τον κάνουν να είναι κάποιος ξάδερφος της Iris, να έχει μπλεξίματα και να έρχεται στην Central City για να τον βοηθήσει η Iris ή ο Joe και να αρχίσει τις μάχες με τον Flash. Ο Godspeed εμφανίστηκε τώρα στα comic, μετά το τωρινό Rebirth που έγινε σε διάφορους τίτλους.
Fulgore Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Αυτο το πραγμα παντως με τον Flash μου κανει εντυπωση που δεν εχει ξενερωσει κοσμο. Δηλαδη σε καθε μα καθε season θα εχουμε πολλους speedster και αρα ο flash χανει την οποια μοναδικοτητα εχει. Φανταστειτε ολοι οι κακοι του Superman πχ να ηταν απο τον πλανητη του ξερω γω σε αντιστοιχια. Επισης ο και καλα κεντρικος κακος ως τωρα ο Alchemy του λεει ο Flash τι θελει και κανει οτι κανει και λεει απλα οτι θελει να δωσει στον κοσμο δυναμεις και να τον υπακουνε? Μα ειναι τωρα αυτοι κακοι που να καθεσαι να ασχολεισαι μαζι τους? Χειροτεροι και απο του Luke Cage ειναι...
Nate Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Ο Godspeed εμφανίστηκε τώρα στα comic, μετά το τωρινό Rebirth που έγινε σε διάφορους τίτλους. Α, δεν το ήξερα, έχω διαβάσει μόνο το πρώτο τεύχος του Flash του rebirth. Αυτο το πραγμα παντως με τον Flash μου κανει εντυπωση που δεν εχει ξενερωσει κοσμο. Δηλαδη σε καθε μα καθε season θα εχουμε πολλους speedster και αρα ο flash χανει την οποια μοναδικοτητα εχει. Φανταστειτε ολοι οι κακοι του Superman πχ να ηταν απο τον πλανητη του ξερω γω σε αντιστοιχια. Επισης ο και καλα κεντρικος κακος ως τωρα ο Alchemy του λεει ο Flash τι θελει και κανει οτι κανει και λεει απλα οτι θελει να δωσει στον κοσμο δυναμεις και να τον υπακουνε? Μα ειναι τωρα αυτοι κακοι που να καθεσαι να ασχολεισαι μαζι τους? Χειροτεροι και απο του Luke Cage ειναι... Από την στιγμή που είναι σημαντικά ονόματα και τους έχουν χειριστεί σωστά (αν και όχι απολύτως πιστά σε σχέση με το κόμικ, αν και αυτό δεν μπορεί να γίνει τόσο εύκολα δεδομένου κάποιων σεναριακών επιλογών) δεν έχω θέμα. Με αυτό που θα είχα θέμα και φοβάμαι ότι για εκεί το πάνε είναι μήπως έχουμε sidekicks όπως και στο Arrow. Θα προτιμούσα να έβλεπα τον κεντρικό ήρωα μόνο του, άντε και σε 5-6 επεισόδια να είχε βοήθεια. Αλλά να γίνει Arrow που πρέπει να νοικιάσουν πούλμαν για να πάνε στην κάθε αποστολή, όχι, δεν θα μου άρεσε. Για αυτό που λες για τον κεντρικό κακό (spoiler για τα επόμενα επεισόδια, με βάση κάτι που έχω ακούσει): αν ο Savitar είναι και αυτός αρχικακός, τότε μπορεί να συνεργάζονται και ο Alchemy να του μαζεύει κακούς. Ή μπορεί ο Alchemy να θέλει να καταλάβει την πόλη σε στυλ Zoom.
D4rkshadow Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Βλεπω φυσικα ολες της σειρες και με την σωστη σειρα τους. Θα το πω ακομα μια φορα.Ο κοσμος θελει και αλλους speedster μαζι με τον flash.Θελουν να δουν οσο πιο πολλα μελη της ''flash family'' Γιατι ο κοσμος που βλεπει τον flash,το μεγαλυτερο ποσοστο,διαβασει comics η εχει δει της animeted movies,οποτε ολοι σχεδον ξερουν πανω κατω τι παιζει. Ο main villain της σειρας ειναι ο D.alchemy και μετα ειναι ο savitar.O rival απλα χρησιμοποιήθηκε σαν μεσο για να μας δωσουν ολα τα αλλα. Οποιος εχει διαβασει την ιστορια με τον godspeed,που κατα την γνωμη μου ειναι παρα πολυ καλη,θα εχει καταλαβει οτι ο flash θελει 1 sidekick.Δεν θα το εξηγησω περισσοτερο,απλα δειτε το μονοι σας για να καταλαβετε τι εννοω. 1
PaRaNo1d Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Βασικά το μονο που θελει η σειρα για μενα πλεον ειναι θανατους και αιμα. Οπως και το Arrow. Βλέποντας ταυτόχρονα flash και daredevil πχ καταλαβαίνεις την διαφορά DC και Marvel..
jimmy0077 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Το Arrow κινείται προς αυτή την κατεύθυνση φέτος( και καλά κάνει). Το Flash είναι αρκετά πιο χαρούμενο και φωτεινό. Έτσι είναι και ο χαρακτήρας από την φύση του δηλαδή.
D4rkshadow Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 jesse quick yea Συνεχισει δυνατα ο flash
jimmy0077 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 ΟΚ ήταν, δηλαδή έθεσε κάποιες βάσεις για μέλλοντικές ιστορίες. Από την άλλη, οι διάλογοι ήταν λίγο χάλια και υπήρχε μία γενικευμένη στασισμότητα. http://11avenue.gr/sigmaepsiloniotarho941sigmaf/enter-magenta-the-flash-season-3-episode-3-review 1
DJ_Duker Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Έχω την εντύπωση ότι μόνο εμείς από το forum δεν έχουμε γίνει speedsters πλέον. 5
patrickdrd Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 καλα, τοσο ξενερα επεσε και δεν το μεταφραζουν καν πλεον; και μην πει κανενας για αγγλικους, δεν εχω κανενα θεμα να δω σειρα με αγγλικους, αλλα φλας δεν παιζει, αφου δεν παταω shift+delete και πολυ του ειναι, οταν κι αμα το μεταφρασουν θα το δω, δεν μεταφρασουν, θα φαει delete που θα ειναι ολο δικο του, κι αυτο και το blindspot
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα