patrickdrd Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 κάτι θα βρουν για να τον ξεπετάξουν κι αυτόν
hellojim Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Ολα αυτα με την ταχυτητα δεν βγαζουν νοημα... Ο kid flash κοιταχτε να δειτε οτι θα ειναι στο ιδιο επιπεδο με τον flash απο το day 1, ενω ο αλλος εχει περασει τα πανδεινα για να φτασει αυτου που ειναι. Ο savitar αν και στα comic ειναι αλλιως, ετσι οπως τον καναν οντως βγαζει το μισος του villain. Επιτελους ενας χαρακτηρας σωστος(εμφανησησιακα τουλαχιστον). Ελπιζω να μην ειναι φλουδα.
dNt^ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 About today's episode Δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε η εξέλιξη με τον Savitar στο σημερινό επεισόδιο αλλά ντάξει, από το να χρησιμοποιήσουν κανένα άλλο Plot armor, και η βοήθεια της Caitlyn καλή ήταν. Απλά θέλω να μάθω τι σκοπό έχει ο Savitar για την ώρα. Σίγουρα μπορούσε άνετα να τους σκοτώσει όλους. Σχετικά με Alchemy, φαινόταν από την αρχή ποιος είναι, τώρα περιμένω να δω backstory κλπ. Λογικά θα έχει ενδιαφέρον
D4rkshadow Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Οσο αφορα το θεμα με την snow το λατρεψα Ηταν απολυτως τελειο.Θα αφησω απο εξω το θεμα με τον savitar...
jimmy0077 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Τεράστια βελτίωση το τελευταίο επεισόδιο σε σχέση με τα προηγούμενα. Έχουν ανοίξει την πόρτα σε πολύ ενδιαφέροντες προοπτικές του στυλ "disturbance in the Speed Force". Δεν ξέρω αν το πάνε εκεί, εγώ προσωπικά αυτό θα έκανα γιατί θα ήταν πολύ ανανεωτικό για μία σειρά που φαίνεται να πάσχει φέτος από κορεσμό. http://11avenue.gr/sigmaepsiloniotarho941sigmaf/the-flash-season-3-episode-7-review-killer-frost
hellojim Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Mερικες βελτιωσεις, που αν τις καναν θα γινονταν αυτοματα καλυτερη σειρα. Ο wells πρεπει να φυγει flash should buy a pair ενας τρομακτικος κακος πρεπει να κανει την εμφανιση, με καλο σχεδιασμο + δυναμεις περισσοτερο ξυλο, λιγοτερη κλαψα/ρομαντσο περισσοτερο νοημα με τις ταχυτητες/δυναμεις γιατι εισαγουν καινουριους speedsters που δεν βγαζουν νοημα, αναλογικα με τον φλας περισσοτερη αναπτυξη του χαρακτηρα του vibe, καθως γ@μ@αει
ADHD Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 O wells δεν πρεπει να φυγει ειναι ο καλυτερος χαρακτηρας στη σειρα, ο συγκεκριμενος που εφεραν δεν ειναι τοσο καλος και μαλλον θα ειναι evil wells. Ο savitar ας ειναι CGI και megatron οπως λενε αρκετοι εμενα μου αρεσει, φαινεται να ειναι πολυ μεγαλυτερη απειλη απο RF/Zoom. Νομιζω καλα το πανε, ανεβαζουν τα power rankings σε καθε season. Ο flash απλα πρεπει να σταματήσει να λεει "fastest man alive" γιατι τον εχουν ξεφτιλισει σχεδον ολοι οι speedsters και ολα καλα. 2
_linuslost_ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 O Wells ειναι γαματος! Δινει ενα διαφορετικο τονο στη σειρα! ΥΓ:Επισης ειναι ο fastest man alive! Ο ενας ειναι απο 200 χρονια στο μελλον, ο αλλος απο αλλο συμπαν και ο τελευταιος αυτοαποκαλειται Θεος...
stevevo21 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Κάθε Wells είναι γαμάτος. Πόσο μάλλον αυτός που είναι τρελάρας τελείως; Κλέβει κάθε σκηνή. 1
Fulgore Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δεν εχεις αδικο αλλα εν μερη αυτο ισχυει για σχεδον οσα post εχουν γραφτει για αυτη τη season. Ακομα και την αποκαλυψη των ονοματων των κακων και αυτη σε spoiler επρεπε να μπει. Στο μονο που θα αναφερθω ειναι στο ποσο προβλεψιμο ηταν που δεν το περιμενα(δεδομενου οτι στο επομενο επεισοδιο απουσιαζε και τον ψαχνανε). Κατα τα αλλα απο μενα like για την αξιαγαπητη killer frost(αν και η αποκαλυψη στον cisco δεν μου πολυ αρεσε που την πεταξε ετσι στο ακυρο αλλα τεσπα....),dislike για τον Joe που ενω του εχει πει η Snow να μην πειραξει το κουκουλι,αυτος εκει τα γραφει ολα το ανοιγει και μετα πεταξει την σπαστικη ατακα''what have i done?'' Επισης δεν μαρεσει καθολου που και ο Wally και η κορη του Wells γινανε speedster και μαλιστα με τον ιδιο τροπο(για να μην πω οτι δεν μαρεσει γενικα που εχει αλλους καλους speedster γενικα το flash,καθως χανει την μοναδικοτητα του ο Flash .Και δεν εχει ο καθενας και τιποτα το διαφορετικο,ολοι ιδιοι ειναι.
Wayward Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Συμφωνώ πως ο Wells είναι πιθανώς ο καλύτερος χαρακτήρας ειδικά σε αυτή τη σαιζόν που ο Cisco έχει γίνει λίγο "μου φάγαν το μπιφτέκι μου"
Fulgore Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Ο Wells ειναι ωραια προσθηκη γιατι πολυ απλα 1)Δεν ασχολειται με τους αλλους οπως ο προηγουμενος,και απλα προτεινει πραγματα με τον δικο του τροπο 2)Δεν εχει μεγαλο χρονο στην οθονη και αρα δεν κουραζει,οπως καλη ωρα ο Cisco. Δηλαδη και που το εμαθε τωρα τι θα κανει θα κραταει μουτρα ολη τη season?Χαζομαρες.... 1
FarCry Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 ο savitar ειναι 4 φορες πανω απο την ταχυτητα του ζουμ ρε φιλε. αν το παμε ετσι στην 7 σεζον θα εχουμε τον goku να κανει συνεχως instant transmission και δεν μιλαω για τις πυλες οπου οκ το δεχομαι πως μπαινοβγαινει σαν το stargate. μιλαω γιαυτο εδω https://youtu.be/efpnqi2zIxI?t=3m15s 3
Kostasspil Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Το στραβωμα με τον αδερφο του Σισκο δεν ειχε ξεπεραστει απ τα πρωτα επεισοδια? Γιατι ξαναγυρισαμε σ αυτο?
Mikeasdf Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Το στραβωμα με τον αδερφο του Σισκο δεν ειχε ξεπεραστει απ τα πρωτα επεισοδια? Γιατι ξαναγυρισαμε σ αυτο? Λογω του flashpoint
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα