Fulgore Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Αν το έκαναν δε θα σε ενοιαζε τόσο να δεις το επόμενο οπότε πετυχαίνει το. Σκοπό του Το τελευταιο επεισοδιο ειναι το 19 απο τα 23 της season. Αν καποιος εχει υποφερει το flash μεχρι το τελος,δεν θα αλλαξει κατι στα τελευταια επεισοδια.
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Μαλλον δεν εγινα κατανοητος, δεν αναφερομουυν στο αν θα εβλεπες ή οχι το επεισοδιο αλλα στο κατα ποσο θα σε εκανε να θες να το δεις.
Fulgore Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Θα εστεκε το παραπανω που λες αν μιλαγαμε για αρχη της season(να κρατησει δηλαδη το ενδιαφερον του κοσμου για επομενα επεισοδια),αλλα πλεον ειμαστε στο τελος της season αυτης. Την ''λογικη'' γενικα του cliffhanger επεισοδιου(γενικα)την καταλαβαινω.Το να μπαινει ομως 5 επεισοδια πριν το τελος δεν καταλαβαινω γιατι. Τελος παντων.
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Εγω φοβαμαι μηπως κανουν κανενα αστειο και μαθουμε στο τελευταιο επεισόδιο 1
Chrysostomos Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 βέβαια με βάση την αντίδραση της Κέιτλιν θα μπορούσε να είναι και κανένας Τζούλιαν,αλλά είναι μια σταλίτσα για να είναι ο Σάβιταρ.
j0hnn1e Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 βέβαια με βάση την αντίδραση της Κέιτλιν θα μπορούσε να είναι και κανένας Τζούλιαν,αλλά είναι μια σταλίτσα για να είναι ο Σάβιταρ. Ο future Barry έχει ρίξει τον Savitar στο Speedforce και ο Futre Julian εμφανίστηκε στο προηγούμενο επεισόδιο, όποτε δεν νομίζω ότι βγάζει νόημα να είναι αυτός
Chrysostomos Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Ο future Barry έχει ρίξει τον Savitar στο Speedforce και ο Futre Julian εμφανίστηκε στο προηγούμενο επεισόδιο, όποτε δεν νομίζω ότι βγάζει νόημα να είναι αυτός γιατί τι βγάζει νόημα στην σειρά; 2
skiabox Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Το καλύτερο επεισόδιο της σεζόν με διαφορά το 19. Από εδώ και πέρα πάμε για απογείωση μέχρι και το τέλος της σεζόν!
Pansar24 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Επιτελους, επρεπε να φτασουμε στο 20ο επεισοδιο για να μαθουμε ποιος ειναι ο Savitar και αυτο στα τελευταια λεπτα..Παντως μου αρεσε η ολη σκηνη με την αποκαλυψη Υπηρχαν hint σε ολη τη σεζον πως ο Future Barry ειναι o Savitar.Στην αρχη της σεζον ο reverse flash ειχε πει στον Μπαρυ οτι αυτος ειναι ο villain τωρα,ακομα ο ιδιος ο Savitar ελεγε I am the future flash.Στα επομενα επεισοδια θα εξηγησουν για ποιο λογο ο Future flash εγινε Savitar,καθως σε αυτο ειχαμε μονο την αποκαλυψη Επεξ/σία 3 Μαΐου 2017 από Pansar24 1
FarCry Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 ε αυτο ειναι λουπα αντιγραφουν dragon ball super future trunks arc ο barry εγινε ο savitar και προσπαθει να σκοτωσει την iris για να κανει τον προηγουμενο barry savitar. και πως εγινε ο αρχικος barry savitar αφου κανεις δεν σκοτωσε την iris? ισως γινεται αρκετα μπροστα στο μελλον για ασχετο λογο και πηγαινει στο παρελθον για να γινει savitar νωριτερα απο το αναμενομενο. οπως και ο reverse flash δημιουργησε τον flash νωριτερα απο οτι ηταν κανονικα.
ADHD Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Απο την αρχη της season το λεγαμε καποιοι παντως, δεν εβγαζε νοημα να ειναι καποιος ακυρος με ολα αυτα που εχουν γινει..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 H σειρά κατουράει και χέζει τις theories του κοινού. Worth it 1
Chrysostomos Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Μια χαρά το σημερινό. το τέλος πιστεύω ήταν άξιο.
UsualSuspect__ Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 ε αυτο ειναι λουπα αντιγραφουν dragon ball super future trunks arc ο barry εγινε ο savitar και προσπαθει να σκοτωσει την iris για να κανει τον προηγουμενο barry savitar. και πως εγινε ο αρχικος barry savitar αφου κανεις δεν σκοτωσε την iris? ισως γινεται αρκετα μπροστα στο μελλον για ασχετο λογο και πηγαινει στο παρελθον για να γινει savitar νωριτερα απο το αναμενομενο. οπως και ο reverse flash δημιουργησε τον flash νωριτερα απο οτι ηταν κανονικα. Εγώ πάλι πιστεύω πως ξεκίνησε τότε που νίκησαν τον Zoom. Βάλτε το τελευταίο επεισόδιο της 2ης σεζον στο 29:44 (τώρα το έβαλα να το δω κ εγώ) και θα καταλάβετε τι εννοώ.
DJ_Duker Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Πάντως μου αρέσει που όταν έδειχνε την δημιουργία του Savitar δείχνει ένα ντούκι φέτες με κάτι μπράτσα τύπου γυμναστηρίου αγκαλιά με τις πρωτεΐνες, και τελικά βγαίνει μέσα από τη στολή ο Μπάρι όπως τον ξέρουμε, απλά με μια δόση από 2Face. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα