Bermudakias33 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Τι γίνεται παίδες; Πήγε κανένας; Εγώ δεν πήγα επειδή είμαι άρρωστος. Όχι τίποτα άλλο αλλά θα κολλήσω και κανέναν. Ίσως πάω την άλλη Κυριακή αν είμαι καλά.
Ison_ Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Πες απλά ότι βαριοσουν να πας... Ε μα ναι, μεταξύ μας κοροϊδευόμαστε
Bermudakias33 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Όχι, έχω στα αλήθεια πυρετό 38,5. Πρέπει να έστειλαν και περιπολικό κατά τις 11 στο σπίτι μου για να με πάρει. Αλλά δεν πρόλαβα να ανοίξω. Είμαι με το λαπτοπ στο κρεβάτι. Τεσπα, όποιος πάει, να μας γράψει εμπειρίες κι αν τον κράτησαν και στην καταμέτρηση των ψήφων. 1
mphxths Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Εγω πηγα να ψηφισω..και ηταν η μονη φορα που ευχομουν να με κρατησουν !! ηταν ενα μωρο ...αλλο πραμα !! αφου εκοβα βολτες απεξω απο την αιθουσα μπας και 2
David20 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Καλημερα,περσι δεν πηγα ενω ημουν εφορευτικη επιτροπη,στειλαν δυο της ομαδας z να με μαζεψουν και παλι δεν πηγα....Φυσικα ουτε για να ψηφισω...Πριν λιγο ενας που τον ορισαν επιτροπη του ηρθε η ιδεα να ψηφισει και τον μαγκωσαν...Του ειπαν κατσε αλλιως το παμε δια της νομικης οδου το θεμα...Ετσι οπως το ακουτε.
Cpkdemian Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Καλησπέρα παιδιά. Πηγα να ψηφίσω σημερα το πρωι και μου λέει είσαι εφορευτικη επιτροπή. Εμένα δεν με ειδοποίησε κανεις ουτε χαρτί ήρθε στο σπίτι. Τι γινετε τώρα που δεν πήγα συμφωνα με το νομο; είναι σημαντικό δηλαδή;
FreakBoy Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 εμενα και τον φιλο μου που πηγαμε για πρωτη φορα ηθελαν να μας βαλουν στην εφορευτικη, και καλα μας ελεγαν εισαστε νεοι ελατε να δειτε πως ειναι η διαδικασια και αλλες τετοιες μπουρδες
Basilhs23___ Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Εγώ περιμένω πότε επιτέλους θα διεξάγουμε κάποια στιγμή εκλογές μέσω διαδικτύου. Είχα ακούσει οτι στην Λιθουανία το κάνουν ήδη. Καλησπέρα παιδιά. Πηγα να ψηφίσω σημερα το πρωι και μου λέει είσαι εφορευτικη επιτροπή. Εμένα δεν με ειδοποίησε κανεις ουτε χαρτί ήρθε στο σπίτι. Τι γινετε τώρα που δεν πήγα συμφωνα με το νομο; είναι σημαντικό δηλαδή; Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν γίνεται κάτι. Τώρα αν ειδοποιήσει τον εισαγγελέα ή να κάνει μήνυση ο δικαστικός αντιπρόσωπος, αυτό δεν το κάνουν όλοι αλλά λίγοι, αν και εφόσον γίνει θα υπάρχουν κυρώσεις, τώρα αν προβάλλεις ως επιχείρημα οτι δεν ήρθε χαρτί στο σπίτι, θα πρέπει να βρείς δικηγόρο και να μπλέξεις για να αποδείξεις οτι όντως το χαρτί δεν πήγε σε εσένα. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2014 από Basilhs23___
gnsX Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Εγώ περιμένω πότε επιτέλους θα διεξάγουμε κάποια στιγμή εκλογές μέσω διαδικτύου. Είχα ακούσει οτι στην Λιθουανία το κάνουν είδη. εξαφανισμένα είδη 1
eidikos33 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 για να φτασει σε σημειο να σου κανει μηνυση θα εχει πρωτα καλεσει την αστυνομια να σε παρει πιστευω
PostHelper Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Καλησπέρα παιδιά. Πηγα να ψηφίσω σημερα το πρωι και μου λέει είσαι εφορευτικη επιτροπή. Εμένα δεν με ειδοποίησε κανεις ουτε χαρτί ήρθε στο σπίτι. Τι γινετε τώρα που δεν πήγα συμφωνα με το νομο; είναι σημαντικό δηλαδή; Ε και γιατι δεν εκατσες εκει μετα? Εγω που ημουν εφορευτικη σημερα πηγα απο το πρωι αλλά επειδη ημασταν 4 χωριστηκαμε ισοποσα στα 2 και αλλοι πηραν το πρωινο(7 το πρωι εως 14:00 το μεσημερι) και αλλοι την βραδινη βαρδια(14:00 το μεσημερι με 19:00 το απογευμα+ την καταμετρηση). επειδη εχω ξανακανει ξερω οτι το χειροτερο ειναι η καταμετρηση και ετσι τους ξεγελασα τους αλλους 2 να κανουν αυτοι το 5ωρο και εγω το 7ωρο αλλά αυτοι κανανε και την καταμετρηση που συνηθως παιρνει ως τα μεσανυχτα(εγω την τελευταια φορα καθησα ως τις 2:10 τα μεσανυχτα ). Κανονικα ομως επρεπε να ερχονταν 6 για εφορευτικη επιτροπη απο οτι μας ειπε, αλλά επειδη πηγαμε 4 και ημασταν υπεραρκετοι για να εκπληρωσουμε στο ακεραιο την διαδικασια, δεν τους τηλεφωνησε(ειπε οτι θα μπορουσε δια νόμου να τους αναγκασει να ερθουν αλλιως εχουν σοβαρες κυρωσεις). Οποτε το πιθανοτερο(βασικα κινειται στα πλαισια του 99.99% εως 99.999%) να συμβει επειδη δεν πηγες ειναι το τιποτα. Στα διπλανα τμηματα επισης παρομοια κατασταση ισχυε οπου 0-2 ατομα απουσιαζαν απο την εφορευτικη επιτροπη.
eidikos33 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 υπεγραψες ; οι αλλοι που ηταν εφορευτικη κ δν πηγαν ψηφισαν ;
PostHelper Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 υπεγραψες ; οι αλλοι που ηταν εφορευτικη κ δν πηγαν ψηφισαν ; Δεν ηρθαν καθολου οσο ημουν εκει. Μετα δεν εχω ιδεα αν ηρθαν. Υπεγραψα ναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις