Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και τι αρμοδιοτητες ειχες; σας ταισαν;

Να δημιουργω συνολα(στοιβες) απο ολα τα ψηφοδελτια για περιφερεια/δημο. Η αλλη της εφορευτικης επιτροπης που ηταν εκει μαζι με την βοηθο ή κατι τετοιο της δικαστικης εκπροσωπου ελεγχαν τα ονοματα και τις ταυτοτητες σε καθε εναν που εμπαινε και τους διεγραφαν απο κατι λιστες καθως και τους εγραφαν σε ενα αλλο βιβλιο.

Η δικαστικη εκπροσωπος επαιρνε τις στοιβες με τα ψηφοδελτια απο εμενα και τις εδινε σε αυτους που ερχοταν να ψηφισουν.

Γυρω στις 14:30 ηρθε φαγητο ντελιβερι με σουβλακια, μπιφτεκια, πατατες τηγανητες, αναψυκτικα, κλπ. Εκει καθησα και εγω να φαω μερικα και μετα εφυγα.

Η δικαστικη εκπροσωπος ειχε περιπου 99.9998% ομοιοτητα στο προσωπο αλλά και στην φωνη(!!) με την γυναικα του #####(καποιο επιθετο) υπουργου υγειας!! :whistle:  :shock:  Δεν ηθελα να φυγω λογω αυτου αλλά το ξανασκεφτηκα αφου επρεπε να κανω το καθιερωμενο τρεξιμο μου οποτε.... :(

evgenia-manolidou_1.jpg

• Like 1
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αν σε μια εφορευτικη πχ 4-6 ατομα ειναι φιλοι μεταξυ τους και ανηκουν σε ενα χωρο πχ.. μπορουνε να "κλεψουνε" στη καταμετρηση; Να βγαλουν ακυρα τα ψηφοδελτια που δεν "γουσταρουν" πχ κτλ?

Δημοσ.

ακουσε κανεις να ασκησει καποιος δικαστικος μυνηση η να βιαιη προσαγωγη προς μελη της εφορευτικης που δεν εμφανιστηκαν;

Δημοσ.

Αν σε μια εφορευτικη πχ 4-6 ατομα ειναι φιλοι μεταξυ τους και ανηκουν σε ενα χωρο πχ.. μπορουνε να "κλεψουνε" στη καταμετρηση; Να βγαλουν ακυρα τα ψηφοδελτια που δεν "γουσταρουν" πχ κτλ?

Οχι γιατι στην καταμετρηση συμμετεχει και ο δικαστικος εκπροσωπος και ο βοηθος του καθως και μερικοι αλλοι "εξωτερικοι" που εχουν τοποθετηθει απο τα κομματα για να ελεγχουν την καταμετρηση(δεν ξερω αν ειναι νομιμο αυτο αλλά την προηγουμενη φορα που ημουν εφορευτικη αυτο εγινε).

Παντως σε αυτο με τα ακυρα που λες, μερικα ειχαν πχ οχι σταυρο αλλά Χ ή κατι σαν σταυρο, μερικα ειχαν και καποιες μουτζουρες εκτός ονοματων κλπ, και οι εν λογω "εξωτερικοι" κατα το δοκουν φυσικα ελεγαν οτι ειναι ακυρο ή οτι δεν ειναι, προσπαθωντας να επηρεασουν την εφορευτικη επιτροπη και τον δικαστικο εκπροσωπο. Ευτυχως που ημουν εκει(καθως σαν μαθηματικος ειμαι λατρης της απολυτης ακριβειας) και τηρουσα ενιαιους κανονες(που τους ειχα ρωτησει απο πριν τι ακριβως ισχυει σε καθε περιπτωση).

Δημοσ.
δεν τους τηλεφωνησε(ειπε οτι θα μπορουσε δια νόμου να τους αναγκασει να ερθουν αλλιως εχουν σοβαρες κυρωσεις).

Π*τσες Μπλε :lol: :P

Η αλλιως...καλα και μετα ξυπνησε! Υπαρχουν αλλωστε τοσα ιατρικα,

που μπορει να ισχυριστει καποιος για να παραμεινει στο κρεβατι του,

που μονο ως <ψαρωτικος> μπορει να σταθει (?) τετοιος ισχυρισμος..

Δημοσ.

Δεν υπάρχει τέτοιο σενάριο γιατί τα τακτικά/αναπληρωματικά μέλη επιλέγονται μετά από κλήρωση, αυτό μπορεί να γίνει αν βρίσκεσαι σε καμία Γαύδο ή σε χωριό με μερικές δεκάδες άτομα γραμμένα στους καταλόγους και θα πρέπει όλοι να ψηφίζουν το ίδιο. Ακόμα και έτσι υπάρχει και ο γραμματέας και ο δικαστικός. Επίσης εκτός από τα τακτικά μέλη υπάρχουν και αντιπρόσωποι που ορίζονται από τα κόμματα και βρίσκονται στην καταμέτρηση. Τώρα να είναι όλα προσχεδιασμένα και όλοι συνενοημένοι από πριν, μόνο ως σενάριο ταινίας. 

Δημοσ.

Π*τσες Μπλε :lol: :P

Η αλλιως...καλα και μετα ξυπνησε! Υπαρχουν αλλωστε τοσα ιατρικα,

που μπορει να ισχυριστει καποιος για να παραμεινει στο κρεβατι του,

που μονο ως <ψαρωτικος> μπορει να σταθει (?) τετοιος ισχυρισμος..

Λαθος κάνεις. Ειπε οτι μόνο με χαρτι νοσοκομειου μπορεις να "ξεφυγεις".

Οποτε οι ισχυρισμοι ειμαι αρρωστος κλπ, δεν περνανε. Εκτός του οτι ακουγονται παιδιαστικοι.

Αυτοι που δεν ερχονται εφορευτικη επιτροπη(για λογους οτι βαριουνται κλπ) ειναι παρασιτα βασικα. Που εκμεταλλευονται το οτι καποιοι αλλοι πηγαινουν, γινεται η δουλεια και ετσι ο δικαστικος εκπροσωπος δεν θελει να "το τραβηξει" και να τους παρει τηλεφωνο να πανε. Παρασιτουν εναντι των αλλων που πανε. Και εαν πηγαιναν θα γινοταν πιο ευκολη η δουλεια για ολους.

Ή θελετε δημοκρατια στο θεμα των εκλογων ή οχι. Δεν μπορει να θελετε δημοκρατια και να συμπεριφερεστε σαν αυταρχικοι, αυτονομοι, που κανετε ο,τι θελετε, με την παιδιαστικη λογικη ε σιγα μην τρεχω τωρα βαριεμαι. Και εγω βαριεμαι αλλά πηγα. Αν δεν πηγαινα εγω αλλά και κανενας, τοτε θα αναγκαζοταν να μας παρει ολους τηλεφωνο και θα σου ελεγα εγω αν ελεγες οχι και αν χρησιμοποιουσες την δικαιολογια με ποναει η κοιλια μου.

Αλλά σαν κλασικοι Ελληνες εκμεταλλευεστε την "καλοσυνη" του διπλανου για να το παιξεις αυτονομος, και "εξυπνακιας". Φυσικα η υποκρισια περισσευει αφου απο τη μια θελουμε δημοκρατια, θελουμε να καλυτερεψουν τα πραγματα στην Ελλαδα αλλά η νοοτροπια ειναι κοιταω το συμφερον μου και να πανε οι αλλοι να πνιγουν. :eek:

• Like 2
Δημοσ.

Φίλε μου, νομίζω -για να μην πω είμαι σίγουρος!- ότι εσύ κάνεις λάθος,
ένα μικρό παράδειγμα στα γρήγορα: αν εγώ είμαι κλινήρης, πες οτι πχ
εχω παθει λουμπαγκο κι ως εκ τουτου ειμαι μη δυναμενος μετακινηθω
φερε εσυ ορθοπεδικο σε εμενα, και αν εκεινος δεχθει να υπογραψει το
o.k. να με σηκωσουν, το ξανασυζηταμε..! Κι αυτο ειναι μονο ενα μονο,
απο δεκαδες (ναι) πιθανα σεναρια, που μπορει να ισχυριστει καποιος..

Τα υπολοιπα δεν τα σχολιαζω καν. Α, και σημερα εφαγα 17 ωρες εκει,
διχως να μου προσφερουν/να φαω, ουτε ενα σοκολατακι που λενε! :shifty:
Για το γαμωτο δηλαδη, ως ανθρωπινη κινηση, μηπως τα ηλιθια αυτα
παιδια -που δεν ειναι παρασιτα- εχουν αναγκη κατι, ενα νερακι εστω

Δημοσ.

Επαναλαμβανω: ουτε 1 μπουκαλακι νερο! :blink:

Edit:
υπηρχε βεβαιως η "επιλογη", να τα αγορασει απο το κυλικειο,
το οποιο μαλιστα μετα τις 17:00-17:30 πρεπει και να εκλεισε.

• Like 1
Δημοσ.

οι υπολοιποι ειχαν παει; οσοι δεν πηγαν εψαξαν να τους βρουν;

εγω ειμαι της αποψης οτι θα επρεπε να πληρωνουν εστω με 20 ευρω τα μελη της εφορευτικης,ο τζαμπας πεθανε!

• Like 3
Δημοσ.

Δεν εψαξαν με καποιον εξτρα ιδιαιτερο τροπο, δηλαδη κατι περισσοτερο απο προσπαθεια τηλεφωνηματος.
Τουλαχιστον αυτο καταλαβα, απο το δικηγορο εκει. Απο τους κανονικους μαλιστα, δεν ειχε πατησει κανεις..!

Edit:
καφες [το πρωι] και τυροπιτα [το μεσημερι] απο το κυλικειο (καπως επρεπε να τη βγαλω κι εγω!) = 2.50e..

Δημοσ.

Ουτε για να ψηφισουν; Παντως ντροπη που δεν αξιωθηκε κανεις να σας δωσει κατι να φατε..ειδικα η δικηγορος

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...