Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 χωρις παρεξηγηση αλλα αφου εισαι ασχετος απο συμπληρωματα για ποιο λογο τα παιρνεις? ξαναλεω γραψε στο αλλο τοπικ και γραψε το εβδομαδιαιο προγραμμα διατροφης + γυμναστικης
igoods Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 ok.. μετά τι προπόνηση θα πίνω τι προτείνει με νερό.. αλλα όταν εννοείς το βραδυ τι ακριβώς εννοείς? θα πίνω και το βραδυ ? ναι μιση ωριτσα πριν κοιμηθεις, με γαλα.
Dumbaser Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 χωρις παρεξηγηση αλλα αφου εισαι ασχετος απο συμπληρωματα για ποιο λογο τα παιρνεις? ξαναλεω γραψε στο αλλο τοπικ και γραψε το εβδομαδιαιο προγραμμα διατροφης + γυμναστικης file exo psaxti ala oxi arketa.. den mporo .. oli apo kapou ksekinane..
Liverpool89 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Πες μας το προγραμμα γυμναστικης σου.. Σετ/επαναληψεις ειδος ειναι full body, split .. Υψος βαρος?
Dumbaser Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 καταρχήν κάνω στο γυμναστήριο Δικέφαλο/στήθος πλάτη/τρικέφαλο πόδια Δικέφαλο/στήθος τραπεζοειδής/ωμους τα κάνω εναλλάξ πυραμίδα.. δηλαδή κάνω μια άσκηση σε ζόρικα κιλά 8 επανάληψης 4 set και μετά στην απομένει άσκηση πυραμίδα 12/10/8/6 μετά πάλι σταθερά.. μετά πυραμίδα.. είμαι 82 killa αλλα δεν είμαι χοντρός.. έχω πολύ λίγο κοιλια.. είμαι 1.80 τραπεζοειδής/ωμους
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 ναι αλλα τα βηματα ειναι πρωτα ξεκινας γυμναστικη! μετα ψαχνεις και φτιαχνεις τη διατροφη σου ! οταν τελειοποιήσεις τη διατροφη σου βλεπεις και για συμπληρωματα! ειμαι χορτοφαγος και δεν χρειαζομαι συμπληρωματα για να παρω ογκο ή για να γραμμωσω!! ποσο μαλιστα εσυ που τρως και κρεας αν θες καλυτερες συμβουλες μπες στο αλλο τοπικ και γραψε προγραμμα γυμναστικης,διατροφης,υψος,βαρος κτλ και ανεβασε και φωτο
Dumbaser Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 ναι αλλα τα βηματα ειναι πρωτα ξεκινας γυμναστικη! μετα ψαχνεις και φτιαχνεις τη διατροφη σου ! οταν τελειοποιήσεις τη διατροφη σου βλεπεις και για συμπληρωματα! ειμαι χορτοφαγος και δεν χρειαζομαι συμπληρωματα για να παρω ογκο ή για να γραμμωσω!! ποσο μαλιστα εσυ που τρως και κρεας αν θες καλυτερες συμβουλες μπες στο αλλο τοπικ και γραψε προγραμμα γυμναστικης,διατροφης,υψος,βαρος κτλ και ανεβασε και φωτο egine se euxaristo file.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα