giorgos9797 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Γειά σας μέλη του insomnia, χτες διάβαζα σε ένα άρθρο για την αντιμετώπιση της ακμής, και σε ένα σημείο που έγραφε τα είδη της ανέφερε και την κυστική ακμή. Επίσης έλεγε ότι εμφανίζεται στους άνδρες γύρω στα 18 τους. Εμένα με αγχώνει το γεγονός ότι ενώ έχω ελάχιστη ακμή όλο το χρόνο (πέρισσι και πρόπερσι ήταν τεράστιο το πρόβλημα) και από μακριά δεν φαίνεται καν, επειδή είχα προιστορία με την ακμή φοβάμαι μήπως μου εμφανιστεί και κυστική. Βέβαια αναφέρει ότι η κυστική δημιουργείται όταν προχωρήσει πιο βαθιά το βακτηρίδιο της ακμής.Εγώ πλαίνομαι με σαπούνι ειδικό για την ακμή πρωί-βράδυ, κάνω γυμναστική, προσέχω τη διατροφή μου (όχι με πολύ αυστηρότητα αλλά τρώγω πολλά φρούτα-λαχανικά, λίγα λιπαρά και πίνω πολύ νερό, γύρω στα 8-10 ποτήρια τη μέρα). Πόσο πιθανόν είναι να μου δημιουργηθεί εμένα αυτό το πρόβλημα; Επίσης υπάρχει πρόληψη η αν είναι να μου έρθει θα μου έρθει; υ.γ. Προσωπικά δεν έχω δει σχεδόν κανέναν με τόσο βαριά ακμή (ή δεν έχω παρατηρήσει).Ευχαριστώ για το χρόνο σας, περιμένω γνώμες μόνο από αυτούς που ξέρουν.
michael92 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Μπορείς να πάρεις προληπτικά isotretinoin για ένα μήνα, καθώς και θα μειώσει την ήδη μικρή ακμή και θα προλαμβάνει κάτι παραπάνω για αργότερα. Καλύτερα να πας σε έναν δερματολόγο πάντως (αν και όλοι στα γράφουν και νομίζω μπορείς να τα πάρεις και χωρίς συνταγή). Εξετάσεις κάνε μόνο πριν τα πάρεις, μετά δεν έχει νόημα, τζάμπα λεφτά. Μην ακούς τι βλακείες γράφονται για το φάρμακο στο internet. Αν τα πάρεις για μικρό χρονικό διάστημα δεν θα έχεις καθόλου παρενέργειες. Κρέμες κλπ είναι άχρηστες και μόνο για διατήρηση (όχι για βελτίωση).
aios Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Όλα είναι θέμα οργανισμού φίλε μου. Εφόσον δεν έχεις εμφανίσει, γιατί αγχώνεσαι? Ακολουθείς σωστή διατροφή, γυμνάζεσαι κιόλας, είναι υπέρ σου αυτά. Εάν δεις χειροτέρευση, πήγαινε με τη μία σε δερματολόγο και αυτός θα σου δώσει τις κατάλληλες οδηγίες.
xifiassamsung Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 φιλε ειναι στον οργανισμο.η ακμη παει με την ηλικια συνηθως.τα υπολοιπα με τη διατροφη και το νερο κ την ασκηση ειναι συμπληρωματικα,κ αμφιβολου αποτελεσματικοτητας,σιγουρα ομως κανουν πολυ μεγαλο καλο στο υπολοιπο σωμα σου κ να τα συνεχισεις. τα περι προληπτικων φαρμακων τα αφηνω ασχολιαστα...εννοειται πως δε παιρνουμε στα κουτουρου φαρμακα. αν εχεις οποιοδηποτε θεμα τραβα σε ενα γιατρο. κ τελος μη διαβαζεις ιατρικα θεματα απτο ιντερνετ γιατι θα παλαβωσεις.οι συντακτες πολλες φορες ειναι κοπι πειστ κ ασχετοι,δε θελουν πολυ να σε βγαλουν κ εγγυο αν σε ποναει η κοιλια κ ας εισαι αγορι.
palawiaris Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Η ακμή δεν πάει με την ηλικία,μπορεί και στα 50 να σου βγει. Μην πάρεις ποτέ σου isotretinoin ή εκτός αν δεν έχεις άλλη επιλογή ή φυσικά τι θα πει ο γιατρός.Πολύ επικίνδυνα φάρμακα.Διάβασε στο ιντερνετ. Γυμναστική και λίγους υδατάνθρακες.Βοηθάει Επεξ/σία 22 Μαΐου 2014 από palawiaris
giorgos9797 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Σας ευχαριστώ παιδιά ξέρω είδη έναν πολύ καλό δερματολόγο και σκέφτομαι να πάω. Άμα πάρω ισοστεροίνη παίζει να μου φύγουν ΟΛΑ και να μην ξαναεμφανιστεί;
michael92 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Σας ευχαριστώ παιδιά ξέρω είδη έναν πολύ καλό δερματολόγο και σκέφτομαι να πάω. Άμα πάρω ισοστεροίνη παίζει να μου φύγουν ΟΛΑ και να μην ξαναεμφανιστεί; Δυστυχώς όσο προηγμένη και να είναι η ιατρική, με τα σπυράκια είναι σχετικά άχρηστη, ίσως επειδή δεν είναι τόσο θέμα υγείας όσο θέμα αισθητικής. Η ισοτρετινοίνη δεν σου εγγυάται ότι δεν θα ξαναεμφανιστούν, αλλά αν ξαναεμφανιστούν θα αργήσουν και θα είναι πολύ πιο ήπια από πριν. Η πιθανότητα να ξαναεμφανιστούν είναι μικρή αλλά δεν παύει να υπάρχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα