Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειχα διαβασει σε καποια forum πως για καθαρισμο υπολογιστη καλη ιδεα ειναι ενας φυσητηρας..στο σκρουτζ βρηκα αυτο https://www.skroutz.gr/s/2690442/OEM-ADD-CH-201.html(το ποιο φθηνο στα 500W)

Με λιγο ψαξιμο στο youtube βρηκα και αυτο το βιντεο 

...αν ο παραπανω φυσητηρας κανει τετοια δουλεια τοτε ειμαι καλυμμενος..αλλα αν 500W ειναι λιγα να κοιταξω κατι πιο καλο...(η γνωμη καποιου που εχει φυσητηρα θα ηταν χρησιμη)
Δημοσ.

τον πιο φθηνό πάρε, στο video δεν το κάνει σωστάπρέπει να σφηνώσεις τα ανεμηστιρακια (ότι υπάρχει πάνωκάρτα γραφικών, cpu, κουτιού κτλπ)

• Like 1
Δημοσ.

σε αυτο με τα ανεμιστηρακια συμφωνω..το θεμα μου ειναι περισσοτερο αν αυτο απο το σκρουτζ εχει την ιδια ισχυ με αυτο στο βιντεο

Δημοσ.

γιατι αυτος τη θα εχει? τα πιο φθηνά παίρνουν οι περισσότεροι, αλλα και καλο να εχει αυτος και αυτο που θες να πάρεις να μην αποδίδει το ίδιο, πάλι είναι πολλά τα watt, μια χαρά θα κάνεις την δουλειά σου

Δημοσ.

Εγω μια φορά τον χρόνο πετάγομαι στο πρατήριο βενζίνης της γειτονιάς που ειμαι τακτικός πελάτης και με τον αέρα που κάνουν τα πατακια μου το κάνουν καινούργιο!

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Εγω μια φορά τον χρόνο πετάγομαι στο πρατήριο βενζίνης της γειτονιάς που ειμαι τακτικός πελάτης και με τον αέρα που κάνουν τα πατακια μου το κάνουν καινούργιο!

Sent from my iPad using Insomnia

Να το προσεχεις αυτο γιατι ενας φιλος μου ετσι το εκανε και μετα του χαλασε το PC. Εχουν υγρασια τα κομφλερ. Εγω το κανω με δικο μου κομφλερ στο σπιτι αλλα εκει εχω βαλει ειδικη νεροπαγιδα. 

Αν εχει πραγματι τοσο ισχη αυτο το μηχανιματακι τοτε αξιζει και με το παραπανω.

Δημοσ.

Θέλει προσοχή απο καταστήματα γιατι αν δεν έχουν καθαρισμό στην δεξαμενή βγάζει και νερό μαζί με τον αέρα .... Και ξέρετε τα αποτελέσματα

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

εγώ ανοιξα το πυργο τις προάλλες, πηρα ενα πανακι swiffer και απομάκρυνα τη σκόνη από την ψυκτρα του επεξεργαστή και το fan του κουτιού.

Απομακρυνες μονο την εμφανης σκονη δηλαδη.Σορρυ που στο λεω αλλα μιση δουλεια εχεις κανει.Ειδικα η ψυκτρα της cpu μαζευει μεσα αρκετα

Δημοσ.

Απομακρυνες μονο την εμφανης σκονη δηλαδη.Σορρυ που στο λεω αλλα μιση δουλεια εχεις κανει.Ειδικα η ψυκτρα της cpu μαζευει μεσα αρκετα

Θα πρέπει να λύσω δλδ την ψυκτρα για να την καθαρισω?

Η θα πρεπει πχ να φυσήξω με τπτ χωρίς να τη ξεβιδώσω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...