vangelis1204 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 ειχα διαβασει σε καποια forum πως για καθαρισμο υπολογιστη καλη ιδεα ειναι ενας φυσητηρας..στο σκρουτζ βρηκα αυτο https://www.skroutz.gr/s/2690442/OEM-ADD-CH-201.html(το ποιο φθηνο στα 500W) Με λιγο ψαξιμο στο youtube βρηκα και αυτο το βιντεο ...αν ο παραπανω φυσητηρας κανει τετοια δουλεια τοτε ειμαι καλυμμενος..αλλα αν 500W ειναι λιγα να κοιταξω κατι πιο καλο...(η γνωμη καποιου που εχει φυσητηρα θα ηταν χρησιμη)
micahel Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 τον πιο φθηνό πάρε, στο video δεν το κάνει σωστά, πρέπει να σφηνώσεις τα ανεμηστιρακια (ότι υπάρχει πάνω, κάρτα γραφικών, cpu, κουτιού κτλπ) 1
vangelis1204 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 σε αυτο με τα ανεμιστηρακια συμφωνω..το θεμα μου ειναι περισσοτερο αν αυτο απο το σκρουτζ εχει την ιδια ισχυ με αυτο στο βιντεο
micahel Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 γιατι αυτος τη θα εχει? τα πιο φθηνά παίρνουν οι περισσότεροι, αλλα και καλο να εχει αυτος και αυτο που θες να πάρεις να μην αποδίδει το ίδιο, πάλι είναι πολλά τα watt, μια χαρά θα κάνεις την δουλειά σου
unbutucay Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Εγω μια φορά τον χρόνο πετάγομαι στο πρατήριο βενζίνης της γειτονιάς που ειμαι τακτικός πελάτης και με τον αέρα που κάνουν τα πατακια μου το κάνουν καινούργιο! Sent from my iPad using Insomnia
alekasas Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Εγω μια φορά τον χρόνο πετάγομαι στο πρατήριο βενζίνης της γειτονιάς που ειμαι τακτικός πελάτης και με τον αέρα που κάνουν τα πατακια μου το κάνουν καινούργιο! Sent from my iPad using Insomnia Να το προσεχεις αυτο γιατι ενας φιλος μου ετσι το εκανε και μετα του χαλασε το PC. Εχουν υγρασια τα κομφλερ. Εγω το κανω με δικο μου κομφλερ στο σπιτι αλλα εκει εχω βαλει ειδικη νεροπαγιδα. Αν εχει πραγματι τοσο ισχη αυτο το μηχανιματακι τοτε αξιζει και με το παραπανω.
"nikos" Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Θέλει προσοχή απο καταστήματα γιατι αν δεν έχουν καθαρισμό στην δεξαμενή βγάζει και νερό μαζί με τον αέρα .... Και ξέρετε τα αποτελέσματα Sent from my iPhone using Insomnia
tasos555 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 ρε το ποιο φτηνό είναι το μπιστολάκι για τα μαλλιά
Σκαρπέλης Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 μπορεί να γίνει αυτό με πιστολάκι-ηλεκτρική σκουπα? Αν ναι δεν θα πρέπει να ξεβιδώσεις τα componets και να τα φυσας ενα ενα?
kataramenos32 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Το πιστολακι μαλλιων δεν εχει δυναμη ρε παιδια
Σκαρπέλης Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 εγώ ανοιξα το πυργο τις προάλλες, πηρα ενα πανακι swiffer και απομάκρυνα τη σκόνη από την ψυκτρα του επεξεργαστή και το fan του κουτιού.
kataramenos32 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 εγώ ανοιξα το πυργο τις προάλλες, πηρα ενα πανακι swiffer και απομάκρυνα τη σκόνη από την ψυκτρα του επεξεργαστή και το fan του κουτιού. Απομακρυνες μονο την εμφανης σκονη δηλαδη.Σορρυ που στο λεω αλλα μιση δουλεια εχεις κανει.Ειδικα η ψυκτρα της cpu μαζευει μεσα αρκετα
skfn Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Λίγο ποιότητα, για μερικά ευρώ παραπάνω δεν βλάπτει (την υγεία τουλάχιστον)! http://www.hwbox.gr/free-zone/4663-blower-apo-leroy-merlin-makria.html
Σκαρπέλης Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Απομακρυνες μονο την εμφανης σκονη δηλαδη.Σορρυ που στο λεω αλλα μιση δουλεια εχεις κανει.Ειδικα η ψυκτρα της cpu μαζευει μεσα αρκετα Θα πρέπει να λύσω δλδ την ψυκτρα για να την καθαρισω? Η θα πρεπει πχ να φυσήξω με τπτ χωρίς να τη ξεβιδώσω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα