Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το κοντέρ της υπομονής μου χτυπάει άνετα τον παρακάτω.....

star_wars_yoda_master.jpg

γενικά έχω τεράστια υπομονή με τους πάντες και τα πάντα, από μικρός έτσι θυμάμαι τον εαυτό μου....

• Like 1
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τεράστια υπομονή. Ανιωθος. Και επιμονή. Συνήθως πάνε μαζί.

Να έχετε υπομονή στην ζωή σας. Το θεωρώ μεγάλο πλεονέκτημα στην ζωή ενός ανθρώπου.

Δημοσ.

Γαϊδουρινη εντελως και ειδικα με τους ανθρωπους....Δε νευριαζω με τιποτα με μαλακιες στο δρομο, παραβιασεις κλπ. 

Τωρα αν ειναι μεγαλη αρετη δεν ξερω γιατι τουλαχιστον οι οξυθυμοι ξεσπανε συχνα και εκτονωνονται ενω οι υπομονετικοι αν φτασουν στο σημειο να ξεσπασουν ειναι ικανοι για το χειροτερο.

Δημοσ.

Υπομονή με τους πάντες, τα πάντα, πάντα και παντού. Την απαιτεί και το επάγγελμα. Υπερβολική επιμονή θά'λεγα...

Τις σπάνιες φορές όμως που θα φτάσω στο αμήν είναι σαν να ανοίγουν οι πύλες τις κολάσεως. Ας μην βρεθεί άνθρωπος μπροστά μου.

Δημοσ.

Πολύ υπομονετικοί είμαστε απ' ότι βλέπω (απ' τις απαντήσεις).

Απορίας άξιον βέβαια, αφού βλέπω συνέχεια τριγύρω ανθρώπους με "λυμμένο το ζωνάρι τους για καυγά".

χμμ, τώρα κατάλαβα το catch. Είμαστε υπομονετικοί αλλά "όχι στο δρόμο" όπως ανέφεραν συνφορουμίτες.

Άρα πρέπει να αρχίσω να χτυπάω κουδούνια και να κάνω επισκέψεις σε σπίτια για να βιώσω αυτή την υπομονή.

Υπομονή να έχουμε. Ίσως κάποια στιγμή να βγει και στο δρόμο όπου, πληροφοριακά, είναι το ultimate test.

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ υπομονετικοί είμαστε απ' ότι βλέπω (απ' τις απαντήσεις).

Απορίας άξιον βέβαια, αφού βλέπω συνέχεια τριγύρω ανθρώπους με "λυμμένο το ζωνάρι τους για καυγά".

υπομονή υπομονή αλλά κάπου πρέπει να να ξεσπάσουμε ( και συνήθως εδώ που μας παίρνει ) γιατί έξω δεν είναι θέμα υπομονής είναι κοκοκοκοκο  :P  :P  :P

Δημοσ.

Και γω εχω πολυ υπομονη... Δεν δινω τηνευχαριστηση να με δουν εξω απο τα ρουχα μου ειδικα για μαλ@κες..

Τους αφηνω να σκασουν απο το κακο τους...

Τ ευχαριστηση ειναι να τον βλεπεις τον αλλον να ειναι σαν να του εβρισες την μανα και συ να σαι χαλαρος.. Τον εχεις τρελανει μονο με αυτο...

Δημοσ.

Το να είσαι (ή να δείχνεις) υπομονετικός στη δουλειά δεν είναι option αφού διαφορετικά "...χαρήκαμε για τη συνεργασία"

Το να είσαι υπομονετικός στο σπίτι πάλι δε λέει κάτι αφού εκεί εσύ την "κτίζεις" την κατάσταση. Και ακόμα και αν "φορτώσεις" από εξωγενείς παράγοντες (πχ ειδήσεις) είσαι υπομονετικός και δεν πετάς την τηλεόραση από τον 5ο γιατί πολύ απλά εσύ θα την πληρώσεις.

Συνεπώς, όπως προείπα, υπομονή στο δρόμο είναι το απόλυτο test.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Υπομονή έχω ναι. Βέβαια, το θέμα είναι πώς ο άλλος αντιλαμβάνεται την υπομονή που έχεις. Μερικές φορές εκλαμβάνεται ως αδυναμία...

• Moderators
Δημοσ.

Eχω ιωβεια υπομονη. Πραγματικα. Προτιμω αντι να χανω την υπομονη μου να σκεφτομαι λογικα πως θα κερδισω την κατασταση. Οι φορες που εχω χασει την υπομονη μου ειναι μετρημενες στα δαχτυλα οριακα και των δυο χεριων. Ομολογουμενως ηταν ασχημο...

Δημοσ.

Με την υπομονη κερδιζεις τα παντα ..

φτανει να μην ειναι απο φοβο ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...