you_like_ahh Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 γεια σας το Pc μου κλεινει οταν παιζω games η βλεπω βιντεο σε full screen και μετα δεν μπορω να το ανοιξω, ειναι καινουριο το εχω 2 μερες και νομιζω οτι το προβλημα ειναι οτι ο επεξεργαστης θερμεναιται,τι νομιζετε εσεις οτι ειναι και ποιες ειναι οι πιθανες λυσης.το set up ειναι επεξεργαστης:AMD FX 6300 3.5 GHz Six Core Socket AM3+ 95W Box καρτα γραφικων:ATI Radeon R9 270 OC 2GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI DP (Gigabyte) μητρικη :Gigabyte Socket AM3+ GA-78LMT-USB3 Vga GLan Audio Raid καρτα γραφικων :Corsair Vengeance 8GB DDR3 Non ECC CL10 1600MHz σκληρος:Kingston 120GB HyperX SH103S3/120G Solid State Drive SATA III SSD 2.5'' τροφοδοτικο:Thermaltake Power Supply 530W ATX 24 pin Hamburg W0392RE Active-PFC Retail
selianx Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Άμα το αφήσεις λίγο να "κρυώσει" ανοίγει;Εσύ το έστησες το μηχάνημα ή κατάστημα; Η ψύκτρα είναι/φαίνεται καλά βαλμένη; Αν την κουνήσεις λίγο ταλαντεύεται πολύ;Κατέβασε κάποιο πρόγραμμα να δεις θερμοκρασίες CPU ή GPU.Αν το μηχάνημα το έστησε κατάστημα, και δε ξέρεις τι κάνεις, πήγαινετο πίσω να ξεμπερδεύεις.
you_like_ahh Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 το εστησε καταστημα (visionstudio.gr) το εχω αφησει να κρυωσει αλλα παλι τιποτα
selianx Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δεν γίνετε τίποτα όταν πατάς power; Ούτε ανεμιστήρια φυσάνε ούτε μπιπ μπιπ ακούς;
you_like_ahh Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 τιποτα απολυτος πριν 5 λεπτα μου ανοιξε για 1 λεπτο αλλα εσβησε (η καρτα γραφικων δεν δουλεψε) υπαρχει περιπτωση το τροφοδοτικο να μην επαρκει?
Xristaras12 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 αρχικα πολυ κακη επιλογη μητρικης. το τροφοδοτικο σιγουρα επαρκει,μπορει ομως να εχει καποιο θεμα. βγαλε το απ τιν πριζα η κλεισε το διακοπτακι του.Κρατα πατημενο για 5-10 δευτερολεπτα το κουμπι και μετα απο 1-2 λεπτα δοκιμασε να τον ανοιξεις. Αν ανοιγει,μαλλον εχει θεμα το τροφοδοτικο.
selianx Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Το να μην επαρκεί είναι απίθανο, θα άνοιγε το σύστημα. Κάτι είναι ελαττωματικό κατά τη γνώμη μου.Για εμένα απλά πήγαινε το πίσω, γρήγορα θα ξεμπερδέψεις μιας και είναι πρόσφατα αγορασμένο.
you_like_ahh Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 εκανα αυτο που μου ειπες xristaras12 αλλα δεν εγεινε τιποτα εξακολουθει να μην ανοιγει
Xristaras12 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Οπως εγραψε και πιο πανω το παιδι,αν εισαι κοντα εκει πηγαινε το πισω να το δουν,το να αρχισουμε σε ολοκαινουριο μηχανημα να κανουμε δοκιμες με αλλα τροφοδοτικα ειναι αρκετα χρονοβορο και απο τις 2 μεριες. Εκτος κ αν καποιος αλλος μπορει να σκεφτει κατι. Προβλημα εχεις ειτε στο τροφοδοτικο ειτε στη ραμ.Αν υπερθερμαινοταν ο επεξεργαστης μετα απο 1-2 λεπτα θα ανοιγε κανονικα και λογικα θα πεταγε μηνυμα.
you_like_ahh Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 μενω αρκετα μακρια για αυτο δεν θελω να προχωρησω στο να το γυρισω πισω γιατι ειναι 20 ευρω τα μεταφορικα Αν φταιει το τροφοδοτικο,φταιει το συγκεκριμενο μοντελο τροφοδοτικου η το τροφοδοτικο μου ειναι προβληματικο?
selianx Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Το δικό σου ίσως είναι, μια χαρά είναι το μοντέλο και αρκεί για το σύστημα σου.Ρίξε μια ματιά μέσα στο κουτί αν φαίνεται στη μητρική κάτι καμμένο ή κανάς πυκνωτής φουσκωμένος, έλεγξε τις συνδέσεις σου ( κυρίως το 24-PIN (δεξιά των RAM, το χοντρό) και το 8-PIN (αριστερά στο CPU).Γίνετε να δοκιμάσεις με άλλο τροφοδοτικό; κάποιου γνωστού σου;
you_like_ahh Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 δεν υπαρχουν πυκνωτες καμμενοι η φουσκωμενοι οι συνδεσεις ειναι μια χαρα.Μπωρο να δοκιμασω με αλλο τροφοδοτικο
selianx Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 δεν υπαρχουν πυκνωτες καμμενοι η φουσκωμενοι οι συνδεσεις ειναι μια χαρα.Μπωρο να δοκιμασω με αλλο τροφοδοτικο Για βάλε, να αποκλείσουμε ή όχι το θέμα για τροφοδοσία. Άμα είναι κανά κινέζικο, μη το βάλεις και το ζορίσεις με παιχνίδια και ιστορίες και έχεις τίποτα χειρότερο.
you_like_ahh Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 τι αλλο μπωρει να ειναι εκτος το τροφοδοτικο?
selianx Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Εφόσον δε κάνει μπιπ (εφόσον έχει speaker πάντα) και δεν ανάβει τίποτα, εγώ θα έλεγα μητρική, αλλά θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα