Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια,μια γειτονισσα μου ειπε,οτι καλο θα ειναι τους καλοκαιρινους μηνες,να αναβουμε "φιδακι" στο χωρο που κοιμαται ο σκυλος ωστε να βοηθησει στην απομακρυνση της σκνιπας για το καλαζααρ..Ο Σκυλος μου εμενα το βραδυ κοιμαται σε μπαλκονι στο δευτερο οροφο.

Ειναι καλο λοιπον να βαλω ενα "φιδακι" για τα κουνουπια στο μπαλκονι ή θα δημιουργησει προβλημα στον σκυλο?

Υ.Γ Να πω πως αν μπει,θα μπει κρεμασμενο στο μπαλκονι για να μην υπαρχει φοβος να φαει καποιο κομματι απο το "φιδακι" ο σκυλος και δηλυτηριαστει και σε ευλογη αποσταση απο το σκυλο στο σημειο που κοιμαται.

Δημοσ.

Και κάθε νύχτα θα ανάβεις φιδάκια επί 10 ώρες;

Αν και δεν νομιζω οτι ειναι αυτο το θεμα μας...οχι,μιλαω για τις νυχτες που θα εχει πολυ ζεστη και αρκετη υγρασια..

Δημοσ.

καλο θα κανει αρκει να ειναι σε σημειο που δεν ερχετε σε αμεση επαφη και φυσικα η οσμη του σκυλου δεν το πιανει. δλδ καπου ψηλα η προς τα εξω στο μπαλκονι.

Δημοσ.

απο την στιγμη που δεν κανουν καλο στον ανθρωπο γιατι να κανουν στον σκυλο,ανοσια εχει?

Δημοσ.

Αν το βάλεις ψηλά και όχι στο πάτωμα τότε τον μόνο που θα προφυλάξεις θα ειναι τον σκύλο του απο πάνω γείτονα αν κοιματε στο μπαλκόνι και αυτός ...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Παιδια,μια γειτονισσα μου ειπε,οτι καλο θα ειναι τους καλοκαιρινους μηνες,να αναβουμε "φιδακι" στο χωρο που κοιμαται ο σκυλος ωστε να βοηθησει στην απομακρυνση της σκνιπας για το καλαζααρ..Ο Σκυλος μου εμενα το βραδυ κοιμαται σε μπαλκονι στο δευτερο οροφο.

Ειναι καλο λοιπον να βαλω ενα "φιδακι" για τα κουνουπια στο μπαλκονι ή θα δημιουργησει προβλημα στον σκυλο?

Υ.Γ Να πω πως αν μπει,θα μπει κρεμασμενο στο μπαλκονι για να μην υπαρχει φοβος να φαει καποιο κομματι απο το "φιδακι" ο σκυλος και δηλυτηριαστει και σε ευλογη αποσταση απο το σκυλο στο σημειο που κοιμαται.

Αντί για φιδάκι, θα σου πρότεινα να βάλεις μια μεγάλη γλάστρα π.χ. βασιλικό. Δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις.

Δημοσ.

Εχω βαλει το φιδακι να κρεμεται στο μπαλκονι ενα μετρο περιπου πιο χαμηλα απο το μπαλκονι..Θα δοκιμασω παντως και Βασιλικο...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ο βασιλικός νομίζω οτι μαζεύει τις σκνιπες γύρω του αρα δεν το βλέπω αποτελεσματικό γιατι δεν σημαίνει οτι θα τις εγκλωβίσει κιόλας.

Για την περίπτωση σου το μονό που χρειάζεσαι και πρέπει να κάνεις ειναι οι ιδικές αμπούλες που ραντίζεις τον σκύλο και τα ιδικά περιλαίμια όπου υπόσχονται προστασία και από τις σκνιπες.

παντός το φιδακι νομίζω οτι δεν γλυτώνει απο τα τσιμπήματα ουτε εμας στο μπαλκόνι και ιδικά οταν φυσάει αέρας και παει ο καπνός σε διάφορες κατευθύνσεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...