Thessalonikios200 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Λοιπον παιδια πηρα σημερα βιολογικο φυστικοβουτηρο ομως δεν εχω ιδεα πως το λαμβανω και που το συντηρω ! Δηλαδη το τρωο με ψωμι ; Το βαζω στο ψυγειο ; Οποιος ξερει ας βοηθησει ! Ευχαριστω!
Thessalonikios200 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 καλο !!! ΚΑι πως το συντηρω ;; Ντουλαπι η ψυγειο με τετοια ζεστη ; Υποψιν μενω σε ρετιρε και αυτη τη στιγμη εχω 26 μεσα στο σπιτι . Ανοιξα λιγο να φαω και ειδα λαδια μεσα...
evabb Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 καλο !!! ΚΑι πως το συντηρω ;; Ντουλαπι η ψυγειο με τετοια ζεστη ; Υποψιν μενω σε ρετιρε και αυτη τη στιγμη εχω 26 μεσα στο σπιτι . Ανοιξα λιγο να φαω και ειδα λαδια μεσα... ναι γιατι ειναι βιολογικο και δεν εχει σταθεροποιειτες. εγω παντως στο ντουλαπι το εχω αλλα δεν κανει ποτε πανω απο 20 βαθμους εδω που ειμαι.
bnvdarklord Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δεν θα πάθει και τίποτα στο ψυγείο, αλλα μονο φυστίκια εχει μεσα, άντε και ζαχαρη. Δεν νομιζω να πάθει κάτι εκτός 1
Thessalonikios200 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 ναι γιατι ειναι βιολογικο και δεν εχει σταθεροποιειτες. εγω παντως στο ντουλαπι το εχω αλλα δεν κανει ποτε πανω απο 20 βαθμους εδω που ειμαι. Το εβαλα στο ψυγειο-δεν ξερω αν οντος παθαινει κατι αλλα καλυτερα ετσι.... Οποτε το πρωι με μια φετα ψωμι ειναι οτι καλυτερο !
evabb Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Το εβαλα στο ψυγειο-δεν ξερω αν οντος παθαινει κατι αλλα καλυτερα ετσι.... Οποτε το πρωι με μια φετα ψωμι ειναι οτι καλυτερο ! την μαρμελαδα μην ξεχασεις κατα προτιμηση απο καποιο κοκκινο φρουτο ή μελι για παραλαγη. δικη μου η φωτογραφια 3
_hopelesscase_ Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Το λάδι είναι φυσιολογικό στο βιολογικό, ανεβαίνει πάντα στην επιφάνεια. ΓΙ' αυτό πριν το φας, πάρε ένα μαχαίρι και ανακάτεψε το περιεχόμενο του βάζου καλά. Ειδάλλως θα είναι το ζουμερό πάνω (λάδια) και το παρακάτω σταδιακά ξεραίνεται. Ποτέ δεν το έχω βάλει ψυγείο μπάι δε γουέι.
Thessalonikios200 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Ωραίες φώτο και καλή ιδέα!! Όσο για το λάδι όπως έγραψα δεν έχω ιδέα γιαυτό και ρωτησα. Φοβηθηκα μήπως είναι τίποτα παπάς βιολογικό και παθω τίποτα.... μόλις διάβασα για σαλμονελα. Ισχύει κάτι τέτοιο?
xifiassamsung Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 κοιτα βαλτο στο ψυγειο οπως ολα τα αλειψιμα κ πριν το φας αστο ενα λεπτο να μαλακωσει.εχε υποψιν οτι παχαινει σα διαολος.
Thessalonikios200 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 <p>κοιτα βαλτο στο ψυγειο οπως ολα τα αλειψιμα κ πριν το φας αστο ενα λεπτο να μαλακωσει.εχε υποψιν οτι παχαινει σα διαολος.</p> Αυτό θα κάνω...παχαινει αλλά θα το λαμβανω το πρωί και λίγο πριν το Γυμναστηριο.
Prof_Chaos Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 μαρμελάδα βερίκοκο πάει απίστευτα τουλάχιστον για το γούστο μου. φράουλα δεν μου άρεσε .
IOSTEFO Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Μέτα το άνοιγμα στο ψυγείο. ο δικός μου συνδυασμός είναι αυτός εδώ και πολλά χρόνια. +
leonidas_fs Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Να ξέρεις οτι το φυστικοβουτηρο παχαίνει αηδιαστικά πολύ!!
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Η λάθος διατροφή παχαίνει Όχι το φυστικοβουτυρο 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα