Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, εδώ και καιρό τωρα ο από πάνω βάζει σχεδόν κάθε πρωί στην 9 δυνατά την μουσική....την μουσική την βάζει από το PC, όχι όμως από το Ίντερνετ, και το wifi το έχει ανοιχτό...δεν του λέω κάτι γιατί δεν πολυμιλαμε....τι μπορώ να κάνω ; Μπορώ να του κάνω shutdown τον υπολογιστή ;

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Moderators
Δημοσ.

Καλησπέρα, εδώ και καιρό τωρα ο από πάνω βάζει σχεδόν κάθε πρωί στην 9 δυνατά την μουσική....την μουσική την βάζει από το PC, όχι όμως από το Ίντερνετ, και το wifi το έχει ανοιχτό...δεν του λέω κάτι γιατί δεν πολυμιλαμε....τι μπορώ να κάνω ; Μπορώ να του κάνω shutdown τον υπολογιστή ;

Ευκαιρια να αρχισεις να του μιλας και να ξεκαθαρισεις το προβλημα σου.

Μην προσπαθησεις να κανεις οτιδηποτε μεσω του δικτυου του, εαν γινετε απο δυο χωρια χωριατες και φτασει στο σημειο να το τραβηξει το θεμα, θα βγεις και δαρμενος απο πανω.

...αντε και του έκανες shutdown δεν θα τον ξανα ανοίξει? εξ άλλου δεν είναι ώρα κοινής ησυχίας

Αλλα λογια να αγαπιομαστε μια και δυστυχως δεν παιζει να βγαλει κανεις ακρη με το συγκεκριμενο (τουλαχιστον οχι στην Ελλαδα απ οσο γνωριζω και εχω αντιμετωπισει), αλλα το γεγονος πως δεν ειναι ωρα κοινης ησυχιας δεν σημαινει πως εχει το δικαιωμα να παιζει μουσικη σε οτι ενταση θελει.

Δημοσ.

η καλύτερη λύση είναι να του μιλήσεις ναι, την δεύτερη καλή λύση την μαθαίνεις στο φανταριλίκι και λέγεται ωτοασπίδες

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Δυστυχως δεν πιανουν ολο τα φασμα συχνοτητων και εαν ο γειτονας λατρευει τα μπασα, δεν σε σωζουν ουτε αυτες :unsure:

Δημοσ.

Δυστυχως δεν πιανουν ολο τα φασμα συχνοτητων και εαν ο γειτονας λατρευει τα μπασα, δεν σε σωζουν ουτε αυτες :unsure:

Τα ακούει στο pc, είναι σε άλλο όροφο όχι στο διπλανό δωμάτιο πόσο δυνατά να είναι, με καλής ποιότητας νομίζω θα κάνει την δουλειά του, το θέμα είναι πως θα ξυπνήσεις εκτός αν δεν έχεις κάποια δουλεία τότε ντάξει

• Moderators
Δημοσ.

Τα ακούει στο pc, είναι σε άλλο όροφο όχι στο διπλανό δωμάτιο πόσο δυνατά να είναι, με καλής ποιότητας νομίζω θα κάνει την δουλειά του, το θέμα είναι πως θα ξυπνήσεις εκτός αν δεν έχεις κάποια δουλεία τότε ντάξει

Εχω δει pc με σουπερ ντουπερ ηχοσυστηματα (ολοι μας εχουμε καποια λοξα), οποτε δεν θα κανω υποθεσεις :)

Ανεξαρτητως αυτου, ο γειτονας που θελει να απολαμβανει δυνατα τη μουσικη θα πρεπει να βρει λυση και οχι αυτος που θελει πχ να κοιμηθει. Σ εναν αγγελικα πλασμενο κοσμο θα μου πεις βεβαια και θα χεις δικιο.

Δημοσ.

Όπως λεει και ο φιλος Gi0 στην υπογραφη του "There's no patch for stupidity"

Το μόνο σίγουρο ειναι οτι η μουσικη πιαζει πολυ δυνατα και με πολυ μπασο...αρα εχει καλο ηχοσυστηματακι....

Το μόνο σιγουρο ειναι οτι αμα θελει θα τον ξαναανοιξει, αλλα ελεγα αφου μας ξυπναει που μας ξυπναει στις 9 ας το διασκεδασουμε λιγο...:D

Δημοσ.

Aν το θεμα ειναι η διασκεδαση μπορεις να πας στο διαμερισμα του και να χορεψετε παρεα τα μπιτακια του και να ανταλλαξετε mp3 :)

• Like 1
Δημοσ.

Aν το θεμα ειναι η διασκεδαση μπορεις να πας στο διαμερισμα του και να χορεψετε παρεα τα μπιτακια του και να ανταλλαξετε mp3 :)

πιστευω να το λες ειρωνικα, γιατι κι εγω ειρωνικα το ειπα...;)

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί να μη ξέρει ότι ενοχλεί ,νομίζοντας ότι έχει καλή ηχομόνωση στο διαμέρισμα του.

Βρες τον και ενημέρωσε τον ,με καλό τρόπο, ότι υπάρχει θέμα με την ηχομόνωση του σπιτιού/οικοδομής

και ότι δυστυχώς ενοχλεί.

Δημοσ.

κατι τετοια θεματα δεν με αφηνουν να αποχωριστω αυτο το site.......

ειδικα οταν τα βλεπεις στην κατηγορια δικτυα και ασφαλεια και οχι στο μπλα μπλα

• Like 8
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...