Dominic Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 καλησπερα παιδιαπηρα προσφατα καινουριο υπολογιστη και ηθελα να εγκαταστησω τα windows 7Δεν εχω CD/DVD port επομενως πηγα να το κανω με USB κατεβασα τα Windows 7 SP1 Ultimate (64 Bit) τα περασα και τα εκαψα με Windows 7 USB DVD Tool αλλα οταν τα βαζω στο αλλο μηχανημα παιρνω μια μαυρη οθονη που μου βγαζει"disc error press any key to restart" και στην συνεχεια βγαζει "Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key."η motherboard μου ειναι Asus και μπηκα στα BIOS και εχω βαλει να bootarei απο το USB και μονο. Ολες τις αλλες επιλογες απο hard drive και λοιπα τα εσβησα.Στο λαπτοπ εχω λειτουργικο συστημα 32bit αλλα θελω να περασω στον καινουριο υπολογιστη 64αρι...παιζει καποιο ρολο αυτο?μπορει καποιος να με βοηθησει παρακαλω?
necroboy12 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δοκιμασε να μετατρεψεις το αρχειακι σε iso και με αυτο το προγραμμα http://download.cnet.com/Windows-7-USB-DVD-Download-Tool/3000-18513_4-10972600.htmlκαι βαλτο στο usb stick σου :-D
TheELF Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Αφού πύρες νέο Η/Υ θα έχει uefi bios οπότε ψάξε να βρεις iso με uefi να ξανά κάνεις την διαδικασία ή βάλε legacy boot από της επιλογές του bios,ενδέχεται να σου το βγάζει και δυο φορές το ίδιο usb μια σαν uefi και μια σαν απλό usb οπότε πρώτα από όλα δες αν συμβαίνει αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα