Daemonos Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Btw είχα βγεί στο μπαλκόνι να απολαύσω την λιακάδα και πέταξε μια και μου έκατσε στο μάγουλο!!! Μιλάμε τώρα είδα το Χριστό φαντάρο και το Βούδα Ninja! τι να λέμε τώρα!!
stelios18120 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 9 χρονων ημανε, δεν θυμάμαι την αντίδρασή μου, θυμάμαι το κλατς όμως. αυτο το κλατς θα το θυμασε μια ζωη!!
pournaras Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Ετοιμοπολεμους σας βλεπω ολους... που να εμπαινε και νυχτεριδα στο δωματιο, που τις εχω στανταρ μια φορα τη βδομαδα. 1
deesnider Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 ζακυνθο...με ανοιχτες πορτες μες την νυχτα...απο κατω ειχε κηπο...σιγα τι να μπει νυχτιατικα ας αφησω ανοιχτα. Απ' όλη την περιγραφή, αυτό που με ...μάγεψε περισσότερο, ήταν τα στοιχεία που είχες, ο συγκεκριμένος συλλογισμός και το συμπέρασμα που έβγαλες!... 1) νύχτα 2) καλοκαίρι 3) εξοχή 4) κήπος σε απόσταση αναπνοής 5) ανοιχτά πορτοπαράθυρα και η λογική σκέψη ήταν... «σιγά, τι να μπει;»... ...αφού δε μπούκαρε κανένα ανακόντα, πάλι καλά να λες! 3
Lucifer Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Τις ελάχιστες (ευτυχώς) φορές που έχει μπει κάτι ιπτάμενο στο σπίτι, μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι γάτες που απλώς κόβουν το σπίτι στη μέση για να το πιάσουν, παρά το ίδιο το έντομο. Υπήρξε και περίοδος που η μεγάλη έφερνε μέσα τριζόνια ζωντανά και τα αμολούσε για να τα κυνηγάει. ΚΟΝΣΕΡΤΟ. 3
deesnider Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι γάτες που απλώς κόβουν το σπίτι στη μέση για να το πιάσουν, παρά το ίδιο το έντομο. ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα δε συγκρίνεται με - μεγαλύτερο απ' όσα αντιμετωπίζονται με ταμπλέτες - έντομο μέσα στο σπίτι! Εκατό φορές ζωή στα ερείπια, παρά έστω και ολιγόλεπτη συνύπαρξη με τη ζωντανή απόδειξη τής ύπαρξης τού Σατανά! 3
azuli Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Καλοκαιριασε. Λεω να να θυμηθουμε τις ευχαριστες αναμνησεις μας απο περασμενα καλοκαιρια. Ειχατε ποτε εμπειρια με ιπταμενες κατσαριδες? <p>πήγα να κόψω ενα κλαδί να φτιάξω τόξοετσι απλα
stelios18120 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Απ' όλη την περιγραφή, αυτό που με ...μάγεψε περισσότερο, ήταν τα στοιχεία που είχες, ο συγκεκριμένος συλλογισμός και το συμπέρασμα που έβγαλες!... 1) νύχτα 2) καλοκαίρι 3) εξοχή 4) κήπος σε απόσταση αναπνοής 5) ανοιχτά πορτοπαράθυρα και η λογική σκέψη ήταν... «σιγά, τι να μπει;»... ...αφού δε μπούκαρε κανένα ανακόντα, πάλι καλά να λες! Χαχαχα απλα λεω σιγα τι να μπει για να ησηχασω τον εαυτο μου οτι ολα καλα θα ειναι σιγα τι μπορει να μπει. 1 οροφο ημουν!!! Αλλα ειδα οτι δεν μασανε με υψος κ αποσταση απο τοτε παντα a/c και κλειστα ολα.μπας και ελαχιστοποιησω τον κινδυνο.
veteranos123 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Στο εξοχικό μου έχει μπόλικες, από τις ξανθιές όμως και λίγες ιπτάμενες. Έχω και φίλο που παίζει airsoft. Τι να του πω να μου δανείσει σε συνδυασμό με την γάτα της θείας μου 1
Runner25 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 να σας αηδιασω λιγο. το ξερατε οτι οι γαριδες ειναι αρθροποδα? δηλαδη εντομα θαλλασης παντως εμενα το ασπρο κρεας τους μου θυμιζει εσωτερικο μαυρης κατσαριδας και νομιζω μοιαζει λιγο στα αληθεια
stelios18120 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Τωρα αυτο γιατι το εκανες;;; για να μην ξαναφαω γαριδες που μου αρεσουν;;; 1
veteranos123 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δεν έχει τύχει να δω το εσωτερικό της κατσαρίδας
Runner25 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δεν έχει τύχει να δω το εσωτερικό της κατσαρίδας μαυρη που εχω βασανισει και σκοτωσει εχει ακριβως κρεας σα γαριδα για αυτο το ειπα
veteranos123 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 ΟΚ φτάνει. Θα βγάλω τα σουβλάκια που έφαγα ρε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα