Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οχι, ειναι δυο ειδών, οι μικρές οι ξανθές δεν πετάνε.

"Πετάνε" και οι ξανθές. Bασικά δεν είναι κανονικό πέταγμα του στυλ να μπορούν κανονική πτήση, αλλά στάνταρ κάνουν άλματα και διόλου ευκαταφρόνητα για το μέγεθος τους (~30+cm, τουλάχιστον αυτά που είχα την "τύχη" να δω εγώ).

• Απαντ. 153
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εγώ νομίζω ότι και οι μικρές πετάνε(ξανθές δεν έχω δει ποτέ) απλώς οι μικρές δεν το έχουν πολύ και πετάνε πιο σπάνια με μεγάλα άλματα όπως η κότα

Δημοσ.

Δεν παίξει να μην έχεις δει ξανθές, τις κλασσικές μικρές "του σπιτιού" λέμε ξανθές, καφεκιτρινοπορτοκαλίζουσες γαρ.

Δημοσ.

η κατσαριδα κανει ψυχολογικο πολεμο βασικα.

εκει που την εχεις λιωσει και πας να την πεταξεις εξω...το κανεις απο τα 2 μετρα μακρυα γιατι ξερεις οτι ακομα και λιωμενη ειναι ικανη να σηκωθει να σου ξαναπρηξει τα παπαρια

και αφου την πεταξεις εξω και κατσεις να συνεχισεις να κανεις ο,τι εκανες πριν..αρχιζουν οι παραισθησεις..ακους απο παντου τριξιματα..νομιζεις οτι κατι σε ακουμπαει συνεχως στο ποδι..νομιζεις οτι βλεπεις με την ακρη του ματιου σου να κινειται κατι στην γωνια.

αυτο ηταν . life fucked.

για μενα κατσαριδα=πουστριλικια και ουρλιαχτα. enuf said :)

• Like 1
Δημοσ.

ιουλιος 2013. νυχτα. καθομαστε με την  φαμιλια στην αυλη και βλεπουμε τηλεοραση. πανω στο τραπεζι κλασσικα τασακι κοκα κολα και αδεια πιατα. κλειστα τα φωτα της αυλης. και εκει που εχεις λιωσει απο την ζεστη τσααααααακκκ!! παρτα μαλακα!! σκανε απο παντου κατσαριδες.απο τις διπλα αυλες. της πουτανας το καγκελο. αλλες στο εδαφος και αλλες πετουμενες. καμια 15 κομματια. ΠΑΝΙΚΟΣ. ΠΑΝΙΚΟΣ. στριγγλιες η γυναικα.στριγγλιες ο μικρος. καντηλια και πουστρηλικια εγω. ολοι μεσα. μαζι και 2 κατσαριδες. σφαγη. τις σκοτωνω, τις πεταω και καθομαι και κοιταω το περα δωθε στην αυλη. την αλλη μερα το πρωι 2 σακουλακια καοθριν μαζι με ενα αλλο ασπρο υγρο. ανακατεμα και ψεκασα μονος μου ολο το σπιτι. μονο απο εξω ομως αλλα παντου.και μεσα στα σιφονια στο μπανιο. κλειστες πορτες και παραθυρα. μετα ακουγα στριγγλιες απο τον πρωτο οροφο. εμας απλα δεν ξαναπερασαν καθολου. ουτε μιση.κατι πτωματα ειδα. το καοθριν απλα κανει δουλεια. τελος. το ιδιο εκανα και φετος πριν απο καμια βδομαδα.και θα ξανακανω παλι σε μερικες μερες επαναληψη αλλα μονο καοθριν.τοιχους παραθυρα πορτες συφονια παντου.κορυφη.

Να δω άμα αναπτύξουν ανοσία τί θα ρίχνεις μετά. Link.png Site: Sarin ;

Δημοσ.

Ετοιμοπολεμους σας βλεπω ολους... που να εμπαινε και νυχτεριδα στο δωματιο, που τις εχω στανταρ μια φορα τη βδομαδα.

Που ζεις ρε μεγάλε; Στην σπηλιά του Batman;

• Like 3
Δημοσ.

Να δω άμα αναπτύξουν ανοσία τί θα ρίχνεις μετά. Link.png Site: http://en.wikipedia.org/wiki/Sarin">Sarin ;

Μια φορά που ψεκαζα καοθριν έπεσε κατά λάθος στο πόδι μου μια πιτσιλια και με έκαιγε απίστευτα. Πως σκατα αποκτάς ανοσία σε κάτι τέτοιο γαμω
Δημοσ.

Τις συμπαθω, εχουν ωραιο σχημα και γλυκουλες κεραιες.

Δεν εχω δει ποτε κατσαριδα εδω και 4 χρονια στο σπιτι μου και ας ειμαι ισογειο χωρις σιτες με ανοιχτα παραθυρα απο Μαιο μεχρι Οκτωβρη και φυλλωσιες παντου τριγυρω. (ψεκαζω μερικες φορες οποτε μου καβλωσει. ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ... ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΨΕΚΑΣΩ!)

Ενιγουει, εχω μια απορια:

Γιατι οταν πεθαινουν γυρνουν ανασκελα σαν κουταβακι που θελει χαδια, τιλταρει το γυροσκοπιο τους ;;

Δημοσ.

μαυρη που εχω βασανισει και σκοτωσει εχει ακριβως κρεας σα γαριδα για αυτο το ειπα

Πως ακριβως τη βασανισες?

ΟΚ φτάνει. Θα βγάλω τα σουβλάκια που έφαγα ρε.

Μαλλον περισσοτερο θα τα βγαλεις αν διαβασεις το διπλανο νημα για επεμβαση στο πεος.

Δημοσ.

η κατσαριδα κανει ψυχολογικο πολεμο βασικα.

εκει που την εχεις λιωσει και πας να την πεταξεις εξω...το κανεις απο τα 2 μετρα μακρυα γιατι ξερεις οτι ακομα και λιωμενη ειναι ικανη να σηκωθει να σου ξαναπρηξει τα παπαρια

και αφου την πεταξεις εξω και κατσεις να συνεχισεις να κανεις ο,τι εκανες πριν..αρχιζουν οι παραισθησεις..ακους απο παντου τριξιματα..νομιζεις οτι κατι σε ακουμπαει συνεχως στο ποδι..νομιζεις οτι βλεπεις με την ακρη του ματιου σου να κινειται κατι στην γωνια.

αυτο ηταν . life fucked.

για μενα κατσαριδα=πουστριλικια και ουρλιαχτα. enuf said :)

Μια ειναι η σιγουρη λυση.Στην τουαλετα , να επιστρεψει εκει απο οπου ηρθε το καταχθονιο αυτο πλασμα  :-D

Δημοσ.

Eγω δε θα την ετρωγα λογω ζαχαρης. Γλυκα τρωνε οσοι θελουν να πανε γρηγοροτερα :devil:

Θα της γαμούσα, όχι θα την έτρωγα.

Η σοκολάτα νικάει τα πάντα.

Kαι αυτην θα την ετρωγες?

shit_cake1.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...