Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θυμαμαι μια εφιαλτικη νυχτα σε ενα ''ο θεος να το κανει'' ξενοδοχειο εξω απο τν κοζανη. εξω απο το ξενοδοχειο υπηρχαν απεραντες πεδιαδες με σιταρι, οποτε καταλαβαινεται τι γινοταν. ξαπλωνω λοιπον στο κρεβατι μου, με κλειστα τα φωτα. τοτε αρχισα να ακουω τα φυλλα ενος φυτου που ειχε μεσα στο δωματιο να κουνιουνται. ανοιγω το φως και βλεπω μια ακριδα πανω στο φυτο και μια τεραστια κατσαριδα να πεταει τριγυρω με αποτελεσμα να παω τρεχοντας στο κρεβατι και να κουκουλωθω κατω απο το σεντονι ολο το βραδυ με τονους ιδρωτας να φευγουν απο το σωμα απο την αφορητη ζεστη κουκουλιασμενος. το πρωι που ξυπνησα αντικρυσα κατω απο το κρεβατι 5-6 κατσαριδες νεκρες. παλι καλα που δεν ειδα και τπτ αλλο

• Απαντ. 153
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θυμαμαι μια φορα που μπηκε κατσαριδα... πηγε και σταθηκε αναμεσα σε μενα και το αροξολ.

Σκεφτομουν πως να πλησιασω στο αροξολ χωρις να την ανησυχησω και αρχισει να πεταει δεξια και αριστερα και γινει η υποθεση επικο δραμα.

Αρχισα να να δενω κατι κονταρια απο swiffer μεταξυ τους..απο κατι σκουπες..να φτασω απο μακρυα το αροξολ...

ε μολις το επιασα αρχισε να πεταει...εγω να χοροπηδαω και να ριχνω αροξολ πανω μου...τελειως μαλακια φαση :)

Ρε παιδια, οι κατσαριδες που πετανε ειναι ελαχιστες σε σχεση με τις απλες... Διαβαζοντας κανεις τα ποστς σας νομιζει οτι υπαρχουν παντου.

Το ερκοντισιον οταν δουλευει δε προκαλει, αλλα απωθει τις κατσαριδες.

Μηπως ο φιλος εννοει οτι το ερ-κοντισιον οπως φερνει το αερα απ' εξω, μπορει να φερει και κατσαριδες μαζι?...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

a/c τι εννοεις, ερκοντισιον?
Μη μου πεις οτι το ερκοντισιον προκαλει κατσαριδες.

Χαχαχαχα οχι ρε συ εννοουσα τα κλεινω ολα πορτες παραθυρα βαζω το a/c μπροστα για να εχω δροσια και τελος.δεν αφηνω τιποτα ανοιχτο.δεν εννοουσα οτι το a/c φερνει κατσαριδες καμια σχεση.ουτως η αλλως το a/c δεν φερνει απ εξω αερα.οποτε δεν κινδυνευεις!! Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.

Παιδια με κατσαριδες εχω ζησει εμπειρια που πραγματικα αν τη βλεπαμε ταινια θα βαζαμε τα γελια και θα λεγαμε "ρε τι σκεφτονται για να πουλησουν".

Καλοκαιρι τελη ιουνιου φευγουμε για διακοπες για καμια δεκαρια μερες.

Γυρναμε ανοιγω την πορτα του μπανιου και ειχε μεσα ΧΙΛΙΑΔΕΣ κατσαριδες!!!!!

Ειχαν κανει αποικια.

Ανοιγω την λεκανη εκατονταδες.ΠΑταω το καζανακι και να φευγουν κατα δεκαδες.Στους τοιχους στο ταβανι παντου.ΝΑ πεφτουν στο πατωμα πανω μου πανικος.

Ευτυχως η πορτα ηταν κλειστη και δεν πηγαν στο υπολοιπο σπιτι.

Εννοειται εφερα την απολυμαντικη.ΠΑρολο που οι πολλες ειχαν φυγει ο τυπος εφαγε χοντρη φρικη.

Επειδη λειπαμε μου ειπε οτι ανεβηκαν απο την αποχετευση και εκαναν αποκια στο μπανιο .

Εβαλα κλαπετο αντεπιστροφης στην αποχετευση μπας και γλυτωσω.

:Απο τοτε οταν ειναι να παμε διακοπες τα μπανια ψεκαζονται εξονυχιστικα και παντα με το που γυρναμε ειμαστε με το φοβο.

Φρικη.!

Δημοσ.

με το κλαπετο εχει σωθει κοσμος και κοσμακης. και με την σιλικονη σε οτι σχισμη δεις για να τις σφραγισεις και το πετρελαιο στα σιφωνια και τα φρεατια για να εχεις λιγο ησυχο το κεφαλι σου για 4-5 μηνες απο αρουραιους και κατσαριδες.

Δημοσ.

Ρε παιδια, οι κατσαριδες που πετανε ειναι ελαχιστες σε σχεση με τις απλες... Διαβαζοντας κανεις τα ποστς σας νομιζει οτι υπαρχουν παντου.

Μηπως ο φιλος εννοει οτι το ερ-κοντισιον οπως φερνει το αερα απ' εξω, μπορει να φερει και κατσαριδες μαζι?...

Το αρκοδισιο δε φερνει αερα απ' εξω, ανακυκλωση του εσωτερικου αερα κανει.

Δημοσ.

Τα παντα προκαλουν τις κατσαριδες να βρουν κ να φτιαξουν μια ωραια φωλιτσα για τα γεννητουρια που θα σας ξαμολαρουν μες το σπιτι.

Ε, άμα τα τραβάει κι εσένα ο οργανισμός σου, ποιος σού φταίει; Τι δουλειά έχει αυτό μέσα στο σπίτι; Χάθηκε ένας σκύλος, αφού θέλεις pet;

• Like 2
Δημοσ.

Ο κατσαριδογκοτζιλας

Κάπου στα 2007-08...Παρασκευή ή Σαββατο έλιωνα μέχρι τα ξημερώματα στο wow. Λόγω ζέστης γύρω στις 3 το πρωί μπήκα για μπάνιο να δροσιστώ λιγάκι πριν επιστρέψω στον ψηφιακό κόσμο να σφάξω trolls και orcs. Τότε είχα μακρί μαλλί. Βγαίνω λοιπόν από το μπάνιο με μπουρνούζι και πετσέτα στα μαλλιά. Κάθομαι στο pc και όπως σκουπίζω τα μαλλιά μου βλέπω κάτι να πετάγεται...δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία λέω καμιά τούφα από τα μαλλιά όπως τα σκούπιζα θα πέρασε μπροστά από τα μάτια μου. ΑΜ ΔΕ!!!! Ήτω ο κατσαριδογκοτζίλας. Αφού ντύνομαι και βάζω μπουρνουζοπετσέτα στην θέση τους στο μπάνιο βλέπω το φως στο playroom να τρεμοπαίζει.....Βγαίνω από το μπάνιο και ήταν εκεί το τέρας, ο πτεροδάχτυλος της ιουρασικής περιόδου είχε κάνει το σπίτι μου τζουράσικ παρκ και ετοιμαζόταν να με κατασπαράξει!!! Πανικόβλητος ανοίγω την πόρτα της εισόδου να πάρω την σκούπα να υπερασπιστώ την ζωή μου και την οικία μου. Μέχρι να ξαναμπώ το τέρας άρχισε το κρυφτούλι. Πουθενά!!! Έψαξα όλο το σπίτι, τίποτα. Οι ώρες περνούσαν. Τα φώτα όλα ανοιχτά στο σπίτι για να βρω το σίχαμα που μου στέρησε κάμποσα kills στο nagrad. Το φελέκι μου ΠΟΥ ΣΑΙ ΡΕ? Πάνω που χαλάρωνα από την ένταση και σερφαροντας στο inso βλέπω το φως στο σαλόνι να τρεμοπαίζει. ΣΕ ΓΑΜΗΣΑ λέω!!! Μπαίνω αποφασισμένος να ξεμπερδέψω με το κτήνος και να πάω επιτέλους να κοιμηθώ. Οι πρώτες ηλιαχτήδες της επόμενης μέρας είχαν ήδη αρχίσει να ξεπροβάλλουν. Πάω στο σαλόνι με την σκούπα ανα χείρας και μια βρεμένη πετσέτα. Αρχίζω την επίθεση αλλά με περίτεχνους ελιγμούς το τέρας κατάφερνε να ξεγλιστράει. Ξαφνικά το πετυχαίνω αλλά πριν πέσει χάμο με ακουμπάεi....αηδίασα...σιχάθηκα την ζωή μου....οι σφυγμοί μου είχαν βαρέσει κοκκινο. Πέφτω κάτω προς τα πίσω για να αποφύγω οποιαδήποτε άλλη επαφή. Ο γκοτζίλα ήταν μπροστά μου...έψαχνα να βρω το σθένος να σηκωθώ και να του πετάξω τα άντερα όξω. Ο εφιάλτης τελείωνε.....ΟΥΤΕ ΚΑΝ!!! Ο γκοτζίλα λίγο πριν γευτεί το βάρος των 70 κιλών μου και γίνει ένα με τα φλιπ φλοπ μου ανοίγει τα φτερά του και εξαφανίζεται. Παίρνω την ξαδέρφη μου και της ζητώ άσυλο...να πάω να κοιμηθώ δίπλα στο σπίτι της και να επιστρέψω με χημικά σύνεργα την επομένη προκειμένου να ψεκάσω όλο το σπίτι απ' άκρη σε άκρη. Πάνω που ντυνόμουν στο play room τον βλέπω πάνω στην βιβλιοθήκη. Είναι η τελευταία μου ευκαιρία σκέφτομαι προκειμένου να βγω νικητής. Εφορμώ ξανά με την σκούπα. Μπαίνει μέσα στις τρίχες της σκούπας. Την χτυπάω με μίσος στο δάπεδο για να τον ρίξω εξω από αυτήν. Πράγματι πέφτει....ανάσκελα. Κουνάει κεραίες πόδια για να καταφέρει να σηκωθεί. Πούστη τέλειωσες λέω δυνατά και ρίχνω όλο το βάρος πάνω μου. Κλάαααατς. ΤΕΛΟΣ!!!Έβγαζα πρωτόγονες κραυγές. Κάτι ΟΥΓΚ βγαίναν από το στόμα μου. Χρόνια πριν η Χρυσή Αυγή καθιερωθεί :lol: Νενικήκαμεν. 5 ώρες μετά.....να στάζω από την ένταση της μάχης. Φαράσι τον μαζεύω και τον ρίχνω από το μπαλκόνι κάτω....ένιωσα σαν Σπαρτιάτης στη σκηνή στους 300 που πέταγαν τους Πέρσες κάτω. Μπάνιο ξανά....αλλά ύπνος ούτε καν. Ένιωθα ακόμη και στο κρεβάτι μου το άγγιγμα του γκοτζίλα. Την επόμενη χρονιά άλλαξα όλα τα κουφώματα έβαλα σίτες παντού....μόνο κάτι ξανθές αντιμετώπισα με επιτυχία (και περίσσια αηδία) αλλά ο γκοτζίλας ευτυχώς δεν είχε συνέχεια.

• Like 13
Δημοσ.

I  B  T  L  

Απο ποτε οι ιπταμενες κατσαριδες προκαλουν IBTL?

Aπό τότε που εμφανίστηκε ο Τζώννυ Κιού. Kαι για τον Τζώννυ τον Κιού, το ΙΒΤL είναι τρόπος ζωής.

Δημοσ.

Ο κατσαριδογκοτζιλας

Κάπου στα 2007-08...Παρασκευή ή Σαββατο έλιωνα μέχρι τα ξημερώματα στο wow. Λόγω ζέστης γύρω στις 3 το πρωί μπήκα για μπάνιο να δροσιστώ λιγάκι πριν επιστρέψω στον ψηφιακό κόσμο να σφάξω trolls και orcs. Τότε είχα μακρί μαλλί. Βγαίνω λοιπόν από το μπάνιο με μπουρνούζι και πετσέτα στα μαλλιά. Κάθομαι στο pc και όπως σκουπίζω τα μαλλιά μου βλέπω κάτι να πετάγεται...δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία λέω καμιά τούφα από τα μαλλιά όπως τα σκούπιζα θα πέρασε μπροστά από τα μάτια μου. ΑΜ ΔΕ!!!! Ήτω ο κατσαριδογκοτζίλας. Αφού ντύνομαι και βάζω μπουρνουζοπετσέτα στην θέση τους στο μπάνιο βλέπω το φως στο playroom να τρεμοπαίζει.....Βγαίνω από το μπάνιο και ήταν εκεί το τέρας, ο πτεροδάχτυλος της ιουρασικής περιόδου είχε κάνει το σπίτι μου τζουράσικ παρκ και ετοιμαζόταν να με κατασπαράξει!!! Πανικόβλητος ανοίγω την πόρτα της εισόδου να πάρω την σκούπα να υπερασπιστώ την ζωή μου και την οικία μου. Μέχρι να ξαναμπώ το τέρας άρχισε το κρυφτούλι. Πουθενά!!! Έψαξα όλο το σπίτι, τίποτα. Οι ώρες περνούσαν. Τα φώτα όλα ανοιχτά στο σπίτι για να βρω το σίχαμα που μου στέρησε κάμποσα kills στο nagrad. Το φελέκι μου ΠΟΥ ΣΑΙ ΡΕ? Πάνω που χαλάρωνα από την ένταση και σερφαροντας στο inso βλέπω το φως στο σαλόνι να τρεμοπαίζει. ΣΕ ΓΑΜΗΣΑ λέω!!! Μπαίνω αποφασισμένος να ξεμπερδέψω με το κτήνος και να πάω επιτέλους να κοιμηθώ. Οι πρώτες ηλιαχτήδες της επόμενης μέρας είχαν ήδη αρχίσει να ξεπροβάλλουν. Πάω στο σαλόνι με την σκούπα ανα χείρας και μια βρεμένη πετσέτα. Αρχίζω την επίθεση αλλά με περίτεχνους ελιγμούς το τέρας κατάφερνε να ξεγλιστράει. Ξαφνικά το πετυχαίνω αλλά πριν πέσει χάμο με ακουμπάεi....αηδίασα...σιχάθηκα την ζωή μου....οι σφυγμοί μου είχαν βαρέσει κοκκινο. Πέφτω κάτω προς τα πίσω για να αποφύγω οποιαδήποτε άλλη επαφή. Ο γκοτζίλα ήταν μπροστά μου...έψαχνα να βρω το σθένος να σηκωθώ και να του πετάξω τα άντερα όξω. Ο εφιάλτης τελείωνε.....ΟΥΤΕ ΚΑΝ!!! Ο γκοτζίλα λίγο πριν γευτεί το βάρος των 70 κιλών μου και γίνει ένα με τα φλιπ φλοπ μου ανοίγει τα φτερά του και εξαφανίζεται. Παίρνω την ξαδέρφη μου και της ζητώ άσυλο...να πάω να κοιμηθώ δίπλα στο σπίτι της και να επιστρέψω με χημικά σύνεργα την επομένη προκειμένου να ψεκάσω όλο το σπίτι απ' άκρη σε άκρη. Πάνω που ντυνόμουν στο play room τον βλέπω πάνω στην βιβλιοθήκη. Είναι η τελευταία μου ευκαιρία σκέφτομαι προκειμένου να βγω νικητής. Εφορμώ ξανά με την σκούπα. Μπαίνει μέσα στις τρίχες της σκούπας. Την χτυπάω με μίσος στο δάπεδο για να τον ρίξω εξω από αυτήν. Πράγματι πέφτει....ανάσκελα. Κουνάει κεραίες πόδια για να καταφέρει να σηκωθεί. Πούστη τέλειωσες λέω δυνατά και ρίχνω όλο το βάρος πάνω μου. Κλάαααατς. ΤΕΛΟΣ!!!Έβγαζα πρωτόγονες κραυγές. Κάτι ΟΥΓΚ βγαίναν από το στόμα μου. Χρόνια πριν η Χρυσή Αυγή καθιερωθεί :lol: Νενικήκαμεν. 5 ώρες μετά.....να στάζω από την ένταση της μάχης. Φαράσι τον μαζεύω και τον ρίχνω από το μπαλκόνι κάτω....ένιωσα σαν Σπαρτιάτης στη σκηνή στους 300 που πέταγαν τους Πέρσες κάτω. Μπάνιο ξανά....αλλά ύπνος ούτε καν. Ένιωθα ακόμη και στο κρεβάτι μου το άγγιγμα του γκοτζίλα. Την επόμενη χρονιά άλλαξα όλα τα κουφώματα έβαλα σίτες παντού....μόνο κάτι ξανθές αντιμετώπισα με επιτυχία (και περίσσια αηδία) αλλά ο γκοτζίλας ευτυχώς δεν είχε συνέχεια.

Μην μου πεις οτι την πάτησες με γυμνό πόδι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...