Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, ενας φιλος μου δινει ρευμα για ενα μηνα τωρα, θα εχω προβλημα με τιν ΔΕΗ αμα μαθουν πως περνω ρευμα απο αυτον ?

Ευχαριστω

Δημοσ.

εσυ δε ξερω. ίσως καμια ρευματοκλοπή αν ο άλλος σε κρεμασει?

αν πει βεβαια οτι σουδωσε μονος του την έφαγε και αυτός μιας και στο συμβόλαιο λεει οτι δε μπορεις να δωσεις σε αλλονε...

Δημοσ.

Μπορω ομως να τους πω οτι μ το δινει για προσορινα γτ θελω να φτιξω κατι και δν εχω δικω μ ?

Δημοσ.

Μπορω ομως να τους πω οτι μ το δινει για προσορινα γτ θελω να φτιξω κατι και δν εχω δικω μ ?

Κοίτα,

άμα είναι να βάψεις κανα τοίχο και σου έριξε καμιά μπαλαντέζα να βάλεις κανα αναδευτήρα δε νομίζω να τίθεται θέμα.

Αν σου ρευματοδοτεί ένα όλόκληρο σπίτι είναι άλλη υπόθεση.

Εσύ πιθανόν να μην έχει πρόβλημα .... θα έχει ο φίλος σου.

Δημοσ.

Άμα πάει να στραβώσει,απλά βγάλε το καλώδιο που σε τροφοδοτεί.

Το 5% της Ελλάδας δαγκώνει ο ένας απ' τον άλλον κι οι γύφτοι απ' τη κολώνα.

Δημοσ.

εσυ δε ξερω. ίσως καμια ρευματοκλοπή αν ο άλλος σε κρεμασει?

αν πει βεβαια οτι σουδωσε μονος του την έφαγε και αυτός μιας και στο συμβόλαιο λεει οτι δε μπορεις να δωσεις σε αλλονε...

Επίσης (αν εξερέσει το χαράτσι) θα ήταν οικονομικότερο ο φίλος σου να σου πληρώνει το ρεύμα σου από το να κάνετε όλη αυτή τη φασαρία.

(και να φοβάστε να μη πέφτουν οι ασφάλειες).

Δημοσ.

Μαλλον θα βγαλω το καλωδιο.. ετσι και αλλιος το εχω κρυψη κατω στο εδαφος για να μην φενετε..Ευχαριστω παντος :-D

Δημοσ.

Μαλλον θα βγαλω το καλωδιο.. ετσι και αλλιος το εχω κρυψη κατω στο εδαφος για να μην φενετε..Ευχαριστω παντος :-D

Όταν λες "κάτω από το έδαφος" τι ακριβώς εννοείς ... μπορείς να πάει κάποιος πχ να σκάψει ένα λάκο και να χτυπήσει με ότι έχει για εργαλείο ενεργό καλώδιο ?

Δε ξέρω αν έχεις μπλεξίματα με ΔΕΗ ... αλλά αν γίνει μαλακία η ΔΕΗ θα είναι το τελευταίο που θα σε νοιάζει

Δημοσ.

Και εσύ πληρώνεις στον φίλο σου? Για ποιο λόγο το κάνετε όλο αυτό και δεν βάζεις κανονικά ρεύμα?

Δημοσ.

νταξει μονο αν φοβασαι την καρφωτη θαχεις θεματα,που κ παλι μποριες να ισχυριστεις χιλια δυο.απο το χαλασε ο πινακας,κανω εργασιες κ δεν εχω ρευμα,κ ποσα αλλα.οπως κ ναχει δεν υπαρχει περιπτωση να ανακαλυψει κανεις κατι,ουτε κρεμασμενο αν τοχες το καλωδιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...