dextazzz Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Γεια σας, ενας φιλος μου δινει ρευμα για ενα μηνα τωρα, θα εχω προβλημα με τιν ΔΕΗ αμα μαθουν πως περνω ρευμα απο αυτον ? Ευχαριστω
andreapaog328 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 εσυ δε ξερω. ίσως καμια ρευματοκλοπή αν ο άλλος σε κρεμασει? αν πει βεβαια οτι σουδωσε μονος του την έφαγε και αυτός μιας και στο συμβόλαιο λεει οτι δε μπορεις να δωσεις σε αλλονε...
dextazzz Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μπορω ομως να τους πω οτι μ το δινει για προσορινα γτ θελω να φτιξω κατι και δν εχω δικω μ ?
DrLo Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μπορω ομως να τους πω οτι μ το δινει για προσορινα γτ θελω να φτιξω κατι και δν εχω δικω μ ? Κοίτα, άμα είναι να βάψεις κανα τοίχο και σου έριξε καμιά μπαλαντέζα να βάλεις κανα αναδευτήρα δε νομίζω να τίθεται θέμα. Αν σου ρευματοδοτεί ένα όλόκληρο σπίτι είναι άλλη υπόθεση. Εσύ πιθανόν να μην έχει πρόβλημα .... θα έχει ο φίλος σου.
Flexeril Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Άμα πάει να στραβώσει,απλά βγάλε το καλώδιο που σε τροφοδοτεί. Το 5% της Ελλάδας δαγκώνει ο ένας απ' τον άλλον κι οι γύφτοι απ' τη κολώνα.
DrLo Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 εσυ δε ξερω. ίσως καμια ρευματοκλοπή αν ο άλλος σε κρεμασει? αν πει βεβαια οτι σουδωσε μονος του την έφαγε και αυτός μιας και στο συμβόλαιο λεει οτι δε μπορεις να δωσεις σε αλλονε... Επίσης (αν εξερέσει το χαράτσι) θα ήταν οικονομικότερο ο φίλος σου να σου πληρώνει το ρεύμα σου από το να κάνετε όλη αυτή τη φασαρία. (και να φοβάστε να μη πέφτουν οι ασφάλειες).
dextazzz Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μαλλον θα βγαλω το καλωδιο.. ετσι και αλλιος το εχω κρυψη κατω στο εδαφος για να μην φενετε..Ευχαριστω παντος
DrLo Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μαλλον θα βγαλω το καλωδιο.. ετσι και αλλιος το εχω κρυψη κατω στο εδαφος για να μην φενετε..Ευχαριστω παντος Όταν λες "κάτω από το έδαφος" τι ακριβώς εννοείς ... μπορείς να πάει κάποιος πχ να σκάψει ένα λάκο και να χτυπήσει με ότι έχει για εργαλείο ενεργό καλώδιο ? Δε ξέρω αν έχεις μπλεξίματα με ΔΕΗ ... αλλά αν γίνει μαλακία η ΔΕΗ θα είναι το τελευταίο που θα σε νοιάζει
The_Judas Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Είναι ποινικό αδίκημα και αυτόφωρη διαδικασία αν σε πιάσουν.
zio10 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Και εσύ πληρώνεις στον φίλο σου? Για ποιο λόγο το κάνετε όλο αυτό και δεν βάζεις κανονικά ρεύμα?
xifiassamsung Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 νταξει μονο αν φοβασαι την καρφωτη θαχεις θεματα,που κ παλι μποριες να ισχυριστεις χιλια δυο.απο το χαλασε ο πινακας,κανω εργασιες κ δεν εχω ρευμα,κ ποσα αλλα.οπως κ ναχει δεν υπαρχει περιπτωση να ανακαλυψει κανεις κατι,ουτε κρεμασμενο αν τοχες το καλωδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα