Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας, στον χώρο εργασίας μου (ξενοδοχείο) υπάρχη ιντερνετ φρεε για αν συνδέεσε ασύρματα.

Στο υπόγειο κάτω δέν πιανει καθόλου αλλα εκεί ειναι ολα τα ethrnet και οι εγκαταστάσεις. Δέν θυμάμε πως ακριβώς λέγοντε νομίζω swits καπως ετσι, παντως απο εκέι παιρνουν όλα τα τμήματα ιντερνετ.

Εγώ τωρα εχω ρυθμίσει το tp link σαν access point και το δοκίμασα σπιτι και δουλεύει μια χαρά.

Στην δουλειά τωρα οταν το συνδέω με ethrnet αναβοσβήνει το λαμπάκι σαν να μην πιανει καλα το καλώδιο, αλλα το καλώδιο το κοψαμε και το ξανα βαλαμε τα βισματα και βάλαμε το ιδιο χρώμα και στην μια μερια και στην αλλη.Ξέρει κανεις τι μπορώ να κανω για να δουλέψει κανονικά? Ευχαριστώ

Δημοσ.

Εξαρτάται που το σύνδεσες και αν η θύρα είναι ενεργή ή αν πρέπει να δώσει πρόσβαση κάποιος διαχειριστής.

Αν το σύνδεσες σε κάποιο Patch Panel, το πιθανότερο είναι να μην δουλεύει, καθώς άλλη είναι η δουλειά του.

Κανονικά θέλει σύνδεση σε ενεργό εξοπλισμό (switch, router κλπ).

Δημοσ.

σε switch το συνδεσα ειχε απο πισω 8 θυρες εκ των οποιον η 5 πιασμενες. . . οποτε επρεπε να δουλεψει ετσι δεν είναι? 

Δημοσ.

Κανονικά ναι, αλλά αν υπάρχει περιορισμός σύνδεσης νέων συσκευών (με διάφορους τρόπους) πρέπει να δοθεί σύνδεση μέσω κατάλληλου κανόνα.

Αν συνδέσεις υπολογιστή στην θύρα αυτή, δουλεύει;

Δημοσ.

υπολογιστη δεν εχουμε εκει για να δοκιμάσω . . . οποτε λογικα το καλώδιο θα φταιει θα δοκιμάσω με αλλο αύριο και θα σας πώ ευχαριστω

Δημοσ.

Τελικά ηταν το καλώδιο όντος , αλλα μια ερώτησει ποια η διαφορα να βαλεις τα καλώδια με τυχαια σειρά (την ίδια και στης δύο πλευρες) με το να τα βαλεις με το προτυπο Τ-568Β ? Μόνο οταν τα εφταξα ετσι τα καλώδια μου δούλεψε αλλιώς δέν μου δούλευε . . . Σας ευχαριστώ

Δημοσ.

Κάθε χρωματιστό ζεύγος έχει συγκεκριμένη περιστροφή, που δεν είναι ίδια με τα διπλανά ζεύγη.

Ο λόγος είναι να υπάρχει ακύρωση των παρεμβολών από/προς τα γειτονικά καλώδια και τον θόρυβο που δημιουργούν και γι' αυτό πρέπει ν' ακολουθείται το πρότυπο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...