panos_vas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 μια χαρα ειναι το easy buy world, τοσα πραγματα εχω ψωνισει απο εκει, ολο μου το συστημα απο εκει το αγορασα, ολα καινουργια και σφραγισμενα.
Millennium Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Μια χαρά είναι αν δεν σε ενδιαφέρουν πολύ εγγυήσεις,after sales και refurbished.
fallen4ngel Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Σε τι ανάλυση; Σωστο και αυτο. Εγω παντως με OC'ed 760 και τον 4670k στα 4,4 δε παω πανω απο 50fps avg στο BF4...Κουβεντα να γινεται... Εχμμμμ πήρε πόσα fps απο την μητρική;;;;Έλα Αλέκο......
rfc Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Σωστο και αυτο. Εγω παντως με OC'ed 760 και τον 4670k στα 4,4 δε παω πανω απο 50fps avg στο BF4...Κουβεντα να γινεται... Ε καλα εσυ εισαι και μικρος, κατσε να μεγαλωσεις λιγο ακομη και θα δεις FPS......... με το κιλο Αυτον τον εκανες delid? Για πες με τι τιμες εισαι στα 4.4........ κρυψινε
JimRdesign Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 παίζουν ρόλο και τα φίλτρα που έχει βάλει,μπορεί να είναι χωρίς καθόλου φιλτρα και με low quality και να βγάζει υψηλά fps μην τον βαράτε.
black66.gr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Αυτά τα fps ήταν σε metro και no explosives rules . Μόλις μπήκα paracel και ειδικά όταν είχε καταιγίδα έπεσαν κατακόρυφα!!!!!
NT1G Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 παίζουν ρόλο και τα φίλτρα που έχει βάλει,μπορεί να είναι χωρίς καθόλου φιλτρα και με low quality και να βγάζει υψηλά fps μην τον βαράτε. Τρέχω τώρα το bf4 σε 64άρι χάρτη με ultra settings me 100+ fps !!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα