bilisios Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Παιδιά μπορεί κάποιος να μου λύση μια απορία;θέλω να στείλω κάτι βιβλία με τα ελτά,θα τα συσκευάσω εγώ ή αυτοί και που θα το πάω για να το στείλουν;
mikkk Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Τα συσκευάζεις σ’ ένα όσο γίνετε μικρό χαρτόκουτο και το πάς στα ΕΛΤΑ ή στα ΕΛΤΑCOURIER
stamatinho Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Συγκεκριμενα στα ελτα οσες φορες εβαλα μικρο πακετο μου την ειπαν γιατι λεει δε χωραει να κολλησει το αυτοκολλητο. Με ελτα κουριερ δεν ειχα τετοιο θεμα.
bilisios Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 κάτι άλλο,αν μου έχει έρθει ειδοποιήσει αλλά λόγο απροσεξίας του ταχυδρόμου,την έβαλε κάπου πρόχειρα και χάνετε πριν καν καταλάβω ότι ήρθε,τότε τι γίνετε,δεν μπορώ να πάρω το πακέτο?
stamatinho Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 κάτι άλλο,αν μου έχει έρθει ειδοποιήσει αλλά λόγο απροσεξίας του ταχυδρόμου,την έβαλε κάπου πρόχειρα και χάνετε πριν καν καταλάβω ότι ήρθε,τότε τι γίνετε,δεν μπορώ να πάρω το πακέτο? Αν δε πας να παραλαβεις θα σου ερθουν αλλες 2 ειδοποιησεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα