Προς το περιεχόμενο

Απο χιόνι πως πάτέ:

MiDAs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Ραφήνα τίποτα γαμώτο mad.gif" border="0 mad.gif" border="0 mad.gif" border="0

Κέρκυρα, μόλις μου είπαν (στο ICQ) ότι το'χει στρώσει κανονικά εντός της πόλης. Τονίζω το εντός γιατί έχει να το στρώσει εντός της πόλης 20-25 χρόνια... <p>Ζηλεύωωωωωωωωω frown.gif" border="0 frown.gif" border="0

Δημοσ.

Ελβετία ακόμα τπτ!

Ψοφόκρυο ναι (-10, -15) αλλά χιόνι μόνο στα βουνά και αυτό λίγο frown.gif" border="0

ʼντε!θέλουμε να πάμε και snowboarding! grin.gif" border="0

Δημοσ.

edo stin drama exoume giro stou 20 pontous,xamos exoume na doume toso xioni edo kai deka xronia.To mono kako einai oti mas xalaei ta sxedia giati den mporoume na fygoume gia diakopes an sinexisei etsi.<p>P.S. min me katigorisei kaneis gia radio arvila,meno ligo ekso apo tin polu opou ginetai xamos.Mesa einai pio xalara ta pragmata.

Δημοσ.

thessaloniki to exei piasei gia ta kala....

eidika sta kastra ..... den exoume 2 meres leoforeia... oi dromoi einai asta na pane...

oute sto mpalkoni den mporo na bgo apo to xioni...

xronia eixe na ginei kati tetoio edo...

alla to topio..... fovero.....<p>Kala Xristougenna se olous... grin.gif" border="0 grin.gif" border="0 grin.gif" border="0

Δημοσ.

Π.Φάληρο από τις 11:25πμ ρίχνει μικρές νιφάδες χιονιού!!!! Αλλά δεν το πάει για να το στρώσει frown.gif" border="0

Δημοσ.

Αχχχ ωραιο το χιονι, αλλα η Θεσσαλονικη ψιλοπαρελυσε... οπως ειπε και ο Poscorpino. Αφου μεχρι και χτες βαζαμε αλυσιδες για να κινηθουμε ακομα και μεσα στην πολη... σημερα παντως καλυτερα τα πραγματα.<p>Το τοπιο παντως ειναι μαγικο οταν τα φωτα της πολης χτυπανε στο χιονι... στην ουσια την νυχτα δεν νυχτωνει smile.gif" border="0 grin.gif" border="0

Δημοσ.

Στη Λάρισα έχει γύρω στους 30 πόντους χιόνι. Απ' ότι μου έχουν πει οι Λαρισαίοι, έχει 11 χρόνια να το στρώσει. Στη Βέροια δε ξέρω τι θα δώ τώρα που θα πάω τα χριστούγεννα, αλλά μου έχουν πει οτι έχει κάπου 1 μέτρο!

Δημοσ.

Θεσσαλονίκη έχει τώρα -4 και έχουν παγώσει τα πάντα...το τι γλύστρα πέφτει στα πεζοδρόμια δε μπορείτε να το φανταστείτε grin.gif" border="0 Για πολύ γέλιο πηγαίνετε στην Καμάρα...θα δείτε παρέες 5 ατόμων ή περισσότερων να πηγαίνουν αγκαζέ και να γλυστράνε όλοι μαζί...πίστα πατινάζ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...