Runner25 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 καθομαι ωρες μπροστα στον υπολογιστη και καπνιζω αριμανιως το σπιτι εχει παρα πολυ σκονη και στον αερα ακομη,αιωρειται και τη βλεπεις, αποτελεσμα ολων αυτων ειναι τα ματια μου να κοκκινιζουν και να θολωνουν το πραγμα αρχισε να με ανυσηχει οταν με ρωτησε ο κολητος μου αν ηπια τιποτα γιατι εκεινη τη μερα ηταν κατακοκκινα και με φαγουριζαν κιολας. δοκιμασα καποια κολυρια οπως tobrex και septobore αλλα δεν εκαναν πολλα πραματα προτεινετε κανα καλο κολυριο αν εχετε υποψη σας
PostHelper Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) καθομαι ωρες μπροστα στον υπολογιστη και καπνιζω αριμανιως το σπιτι εχει παρα πολυ σκονη και στον αερα ακομη,αιωρειται και τη βλεπεις, αποτελεσμα ολων αυτων ειναι τα ματια μου να κοκκινιζουν και να θολωνουν το πραγμα αρχισε να με ανυσηχει οταν με ρωτησε ο κολητος μου αν ηπια τιποτα γιατι εκεινη τη μερα ηταν κατακοκκινα και με φαγουριζαν κιολας. δοκιμασα καποια κολυρια οπως tobrex και septobore αλλα δεν εκαναν πολλα πραματα προτεινετε κανα καλο κολυριο αν εχετε υποψη σας 1ον γιατι δεν αεριζεις το σπιτι αφου εχει τοση σκονη? 2ον καθε μια ωρα στον υπολογιστη κανε ενα 1-λεπτο διαλειμμα. Οχι για να δεις τηλεοραση βεβαια. Κανε ενα διαλειμμα για να ξεκουρασεις τα ματια σου. Ανοιξε την κουρτινα και κοιτα μακρυα πχ. Και πιες και νερο σε αυτο το διαλειμμα. 3ον μπορεις να εχεις αλλεργια, οποτε το Septobore και το Tobrex δεν κανουν τιποτα(το Septοbore μου ειπαν οτι μαλιστα επιδεινωνει το προβλημα μερικες φορες). Παρε Tobradex που ειναι σαν το Τobrex αλλά καλυτερο αφου ειναι και για αλλεργιες. 4ον μπορεις παντα να πας σε εναν γιατρο(οφθαλμιατρο).... Επεξ/σία 28 Μαΐου 2014 από PostHelper
Ison_ Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 καθομαι ωρες μπροστα στον υπολογιστη και καπνιζω αριμανιως το σπιτι εχει παρα πολυ σκονη και στον αερα ακομη,αιωρειται και τη βλεπεις, αποτελεσμα ολων αυτων ειναι τα ματια μου να κοκκινιζουν και να θολωνουν το πραγμα αρχισε να με ανυσηχει οταν με ρωτησε ο κολητος μου αν ηπια τιποτα γιατι εκεινη τη μερα ηταν κατακοκκινα και με φαγουριζαν κιολας. δοκιμασα καποια κολυρια οπως tobrex και septobore αλλα δεν εκαναν πολλα πραματα προτεινετε κανα καλο κολυριο αν εχετε υποψη σας Αφού ξέρεις τι φταίει, ξεκίνα ντε από τα προφανή: ξεκόλλα από το pc και αέριζε τακτικά το σπίτι.
Pantelwolf Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 βάζετε κολλύρια στα μάτια σας χωρις να ξέρετε ποια είναι η χρήση τους και τι ακριβώς κάνουν. Όλοι γιατροί σπουδάσαμε. Πάντα μου άρεσε αυτή η δυνατότητα επιβίωσης του ανθρώπινου οργανισμού ενάντια στη λογική. 3
Antwni Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 βάζετε κολλύρια στα μάτια σας χωρις να ξέρετε ποια είναι η χρήση τους και τι ακριβώς κάνουν. Όλοι γιατροί σπουδάσαμε. Πάντα μου άρεσε αυτή η δυνατότητα επιβίωσης του ανθρώπινου οργανισμού ενάντια στη λογική. Κάνει κακό το κολλύριο στο μάτι? Ενημερωτικά ρωτάω, γιατί σαν νερό νομίζω είναι...
Pantelwolf Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 το tobrex και το tobradex ειναι για συγκεκριμένες μολύνσεις.. όπως παίρνουν οι homemade γιατροι αντιβιώσεις για το κρύωμα, έτσι παίρνουν tobrex για την ξηροφθαλμια και τα αλλα συμπτωματα. 4
kage Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) 1.Πολύ συχνά χρησιμοποιούνται αγγειοσυσπαστικά κολλύρια(Oculosan, Septobore) τα οποία βοηθούν το μάτι να ''ασπρίσει'' όμως χρειάζεται προσοχή. 2.Αλλεργία κάθε είδους: Lomudal, Livostin, Orpidix, Zaditen, Tobradex Αλλεργία- προληπτικά: Vividrin Ξηροφθαλμία: Dacrio gel μονοδόσεις, Vidilac, Vismed, Tears Naturale, HyloPan Septobore, Refresh μονοδόσεις Φαγούρα και/ή Κόκκινα μάτια: Tobradex, Prednisolone κρέμα Maxidex: Flucon: Μόλυνση: Tobradex, Tobrex, FML –NEO, Fucidin, Eyebrex, Exocin, Dispesadron C 3.septobore Μορφή / Περιεκτικότητα: Η Ναφαζολίνη είναι ένα συμπαθομιμητικό φάρμακο που διεγείρει τους Α-αδρενεργείς υποδοχείς. Η ενστάλλαξη στον οφθαλμό προκαλεί συστολή των αγγείων του επιπεφυκότα, αναστέλλει την υπεραιμία και δημιουργεί στον ασθενή τα αίσθημα της άμεσης ανακούφισης. Συνδυάζει την αδρενεργητική δράση της Ναφαζολίνης με την αντισηπτική δράση του βορικού οξέος 4.φυσικα ή τεχνητα δακρυα Επεξ/σία 29 Μαΐου 2014 από kage 1
kfyros Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 γενικα δεν χρησιμοποιω σημεια στιξης και τονους και μπορω να γραφω μεγαλες προτασεις ετσι το σπιτι εχει σκονη και τα ματια μου ειναι κοκκινα τι κολυριο να παρω και ο φιλος μου μου ειπε αν εχω πιει. Κόψτο , σε χαλάει..
evabb Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 καθομαι ωρες μπροστα στον υπολογιστη και καπνιζω αριμανιως το σπιτι εχει παρα πολυ σκονη και στον αερα ακομη,αιωρειται και τη βλεπεις, αποτελεσμα ολων αυτων ειναι τα ματια μου να κοκκινιζουν και να θολωνουν το πραγμα αρχισε να με ανυσηχει οταν με ρωτησε ο κολητος μου αν ηπια τιποτα γιατι εκεινη τη μερα ηταν κατακοκκινα και με φαγουριζαν κιολας. δοκιμασα καποια κολυρια οπως tobrex και septobore αλλα δεν εκαναν πολλα πραματα προτεινετε κανα καλο κολυριο αν εχετε υποψη σας δλδ εχεις το πιο βρωμικο σπιτι στην ελλαδα..... σκουπα και σφουγγαριστρα να παρεις κι ασε τα κολυρια.
IOSTEFO Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Και όταν οι ξένοι μας λένε βρομιάρηδες μας κακοφαίνεται. :lol: 1
Runner25 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 παιδια καθαριζω αλλα η σκονη σκονη. το πρωι καθαριζω και το απογεμα παλι εχει σκονη δεν ξερω ισως ηρθε η ωρα για ασπρισμα η φταει που εχει δρομο κοντα. παντως εχω πολυ ευαισθητα ματια και ανοιχτοχρωμα και φαινονται σαν του κριστοφερ του λη οταν πινει αιμα αλλα οχι να με βγαζουν και καρτα ενω δεν πινω γενικα δεν χρησιμοποιω σημεια στιξης και τονους και μπορω να γραφω μεγαλες προτασεις ετσι το σπιτι εχει σκονη και τα ματια μου ειναι κοκκινα τι κολυριο να παρω και ο φιλος μου μου ειπε αν εχω πιει. Κόψτο , σε χαλάει.. ρε συ ψηλε δωσε απο το δικο σου μαλλον ειναι καλυτερο απο το τιποτα που παιρνω εγω το tobrex και το tobradex ειναι για συγκεκριμένες μολύνσεις.. όπως παίρνουν οι homemade γιατροι αντιβιώσεις για το κρύωμα, έτσι παίρνουν tobrex για την ξηροφθαλμια και τα αλλα συμπτωματα. εμενα μου τα συνεστησε φαρμακοποιος. θα ηθελα να παω σε γιατρο αλλα μιας και το προβλημα ειναι πιο πολυ αισθητικο και δεν εχω και πολλα λεφτα δεν το εκανα ακομη Αφού ξέρεις τι φταίει, ξεκίνα ντε από τα προφανή: ξεκόλλα από το pc και αέριζε τακτικά το σπίτι. το σπιτι εννοειται μιας και καπνιζουμε αεριζεται καθε πρωι και τωρα το καλοκαιρι ακομη συχνοτερα οσο για το pc ειναι η φυση της δουλειας μου τετοια
kfyros Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 παιδια καθαριζω αλλα η σκονη σκονη. το πρωι καθαριζω και το απογεμα παλι εχει σκονη δεν ξερω ισως ηρθε η ωρα για ασπρισμα η φταει που εχει δρομο κοντα. παντως εχω πολυ ευαισθητα ματια και ανοιχτοχρωμα και φαινονται σαν του κριστοφερ του λη οταν πινει αιμα αλλα οχι να με βγαζουν και καρτα ενω δεν πινω ρε συ ψηλε δωσε απο το δικο σου μαλλον ειναι καλυτερο απο το τιποτα που παιρνω εγω χαχαχα, σόρυ αλλά έτσι όπως το γραψες λέω αστραχάν ο δικός μας. γκολ απ τα αποδυτήρια. τράβα σε κανένα αλλεργιολόγο. εγώ απέκτησα κάποια στιγμή πρόβλημα σε πριονίδι αφρικανικών ξύλων (!!!!!!) τα πηχάκια από σοβαντεπί και κάσες κουφωμάτων είναι τέτοια συνήθως. Αν κόβουν τέτοια, φεύγω απ' τη γειτονιά γενικά..
The_Judas Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Tobrex (Αντιβίωση) Tobradex (Αντιβίωση+κορτιζόνη) Το 2ο καλύπτει πιο πολλές περιπτώσεις. Με έχει σώσει σε πολλές περιπτώσεις. Μην τρίβεις τα μάτια σου αν σε φαγουρίζουν. Αν συνεχίσει η ενόχληση πήγαινε σε γιατρό.
epipolaios Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 το κολυριο ειναι φαρμακο οχι ξορκι οσο κ αν βαλεις απ τη στιγμη που ναι ετσι το περιβαλλον δεν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα