Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρεις κανείς πώς ανοίγει ένας κουμπαράς από το ταχυδρομικό ταμιευτήριο;;Χωρίς να πάω στην Τράπεζα εννοώ,σπίτι,μόνος μου!

Δημοσ.

παλιά ο πατέρας το άνοιγε με τροποποιημένο πηρούνι.

και μου μάγκωνε τα λεφτά -_____-  :mad:

Δημοσ.

παλιά ο πατέρας το άνοιγε με τροποποιημένο πηρούνι.

και μου μάγκωνε τα λεφτά -_____-  :mad:

Πώς όμως;;Το τρόπο δεν ξέρω...τα εργαλεία τα έχω...έχει κανένας κάνα βιντεάκι;;

Δημοσ.

εγω πριν καμια 40αρια μερες το ανοιξα με ενα βαρυ σφυρι που εχω στην δουλεια του εδωσα μια γερη απο κατω στην ακρη και ζητω το χρημα και η αποταμιευση..... :P (ολα και ολα 32 ευρω ειχε μεσα σε 0.5 και 1 ευρω....βενζινη τα εβαλα)

• Like 1
Δημοσ.

Damn και εγώ είχα κάνει 3.5 ώρες για να βγάλω 25e με τσιμπιδάκι στην 1η γυμνασίου το 2005. The effort was worth it :P

Αν και νομίζω ότι είναι παράνομο καθώς δεν σου ανήκει ο κουμπαράς, οπότε αυτοί που το πουλάνε ας προσέχουν καλύτερα.

Δημοσ.

Εγω παλια τον ειχα ανοιξει με ενα εργαλειο που πρεπει να το χετε ακουστα, Black and Decker το λενε..............

Δημοσ.

εγώ μικρός είχα καταφέρει να το ανοίξω χτυπώντας το με ένα τηγάνι.. με αποτέλεσμα να στραβώσει το τηγάνι και να τα ακούσω από τη μάνα.

Δημοσ.

ειχα βρεθει σ αυτη τη θεση και μετα απο τσιμπιδακια κ αλλα τετοια μπιχλιμπιδια κατεληξα στ αποτελεσματικο σφυρι (χτυποντας το ακρη απο κατω)

Δημοσ.

Ε το χτύπαγα εκεί στην κλειδαριά μέχρι να σπάσει και να ανοίξει. Ε τελικά άνοιξε μια μικρή χαραμάδρα και αποκαλύφθηκε ο θησαυρός... 30 ευρώ.

• Like 1
Δημοσ.

ειχα βρεθει σ αυτη τη θεση και μετα απο τσιμπιδακια κ αλλα τετοια μπιχλιμπιδια κατεληξα στ αποτελεσματικο σφυρι (χτυποντας το ακρη απο κατω)

Ακριβως ετσι κ εγω με τον ιδιο τροπο στο ιδιο σημειο.

Δημοσ.

παιδια βαλτε και κανα 2ευρω στον κουμπαρα...με μισο και ευρω λογικο να μην εχει ενα σωστο μεροκαματο μεσα :-D

τον κουμπαρα του ταμιευτηριου και εγω με σφυρι τον ειχα ανοιξει (μαλιστα ουτε καν σφυρι με το χαλκινο γουδοχερι που τρυβουμε το πιπερι... και τον οποιο εκανα αχρηστο!!)

Δημοσ.

Παντως βλεπω υπαρχει πλαφον ε;;μολις φτασει κοντα 30€ δεν αντεχουμε...μια φορα οταν ημουν μικρος 8-9 χρονων ειχα κουμπαρα κ λυγισα μες την βδομαδα κ τον εσπασα γιατι δεν αντεχα ηθελα να παρω τα χρηματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...