Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλλοοοο

Κι άλλο πρόβλημα μπροστά μας..

Το pc μου κεκεδίζει!!

Κάνει αυτό ακριβώς που δείχνει το βίντεο. (δεν είναι τραβηγμένο από εμένα)

Το κάνει ανεξαρτήτως το τι κάνω... Μπορώ να έχω μια σελίδα ανοιχτή στον chrome μόνο και να κολλάει ο κέρσορας για κάποια κλάσματα έως και ένα δευτερόλεπτο.

Ενώ όταν βλέπω βίντεο - είτε youtube, είτε εκτός -  αλλά και όταν παίζω παιχνίδια, οποιοδήποτε, κολλάει και η εικόνα αλλά και ο ήχος.

Το σύστημα φαίνεται στην υπογραφή μου.. 

Ενδεικτικά έχω δοκιμάσει:

Θερμοκρασίες

Σκληροί: 32-33

Επεξεργαστής(μόνο σερφάρισμα) 34-38

Κάρτα γραφικών: 35

Memtest για 6 ώρες, και τα δυο stick μαζί, και το καθένα μόνο του, κανένα error.

Re-install audio drivers

Αλλαγή drivers της κάρτας γραφικών.

Ύποπτα:

Κάρτα γραφικών:

Υπάρχουν ήδη κάποια προβλήματα με artifacts σε διάφορα παιχνίδια, άλυτα. Η κάρτα πήγε VisionStudio και στάλθηκε πίσω ως άριστη.

Δε ξέρω, ίσως να φταίει αυτή και για αυτά τα stutterings.

Τροφοδοτικό: 

Το VisionStudio μου είπε πως, ίσως να φταίει το τροφοδοτικό για τα artifacts. Φοβάμαι πως μπορεί να φταίει και για το stuttering..

Όταν φορτώνω stress cpu και gpu μαζί, κάνει ένα αρκετά έντονο σφύριγμα(coil whine)

Υπάρχει περίπτωση να μην είναι hardware πρόβλημα, αλλά κάποιο πρόγραμμα να δημιουργεί αυτήν την ανωμαλία?

Δεν αντέχω άλλα προβλήματα μ'αυτό το σύστημα...

Ευχαριστώ προκαταβολικά και πάλι για την βοήθεια, και συγνώμη αν κούρασα με το μεγάλο κείμενο..

Πάντα υγεία!

Δημοσ.

Καλό θα ήταν να μας έλεγες και τη cpu/mb/vga έχεις και όχι μόνο θερμοκρασίες.

Υπάρχει περίπτωση να μην είναι hardware πρόβλημα, αλλά κάποιο πρόγραμμα να δημιουργεί αυτήν την ανωμαλία?

Το μόνο εύκολο,τρέξε την διαχείριση εργασιών ή ακόμα καλύτερα το process explorer και δες,αν φταίει κάποιο πρόγραμμα θα φανεί μεγάλη χρήση στην cpu,κοίτα και για τα υπόλοιπα π.χ. αν έπαθε κάτι ο δίσκος και πάει πολύ αργά μπορεί να εξηγεί αυτά τα φαινόμενα.
Δημοσ.

Πρόκειται για τον υπολογιστή του συστήματος της υπογραφής μου.

Ο δίσκος ssd OCZ Vertex4 " The status of the solid state disk is PERFECT. Problematic or weak sectors were not found. 

The TRIM feature of the SSD is supported and enabled for optimal performance. "
Δημοσ.

Δοκίμασε να παίξεις με τα onboard γραφικά να δεις μήπως λύνεται το πρόβλημα, οπότε να επικεντρωθεί το πρόβλημα στη GPU/Τροφοδοτικό.

Δημοσ.

Πολύ καλή ιδέα..

Το γύρισα μέσα από το BIOS στα onboard γραφικά, χωρίς όμως να βγάλω την κάρτα γραφικών μέσα απ' το κουτί, αλλά δυστυχώς, το κάνει και πάλι... 

EDIT:

Έβγαλα την κάρτα, και σύνδεσα την οθόνη στην onboard dvi που έχει η μητρική, πάλι τα ίδια..

Απεγκατέστησα το Malwarebytes και το AVG'14, (το αναφέρουν ως λύση στα comments του βίντεο που ανέβασα) πάλι τα ίδια..

Κ ένα βίντεο απ τον δικό μου υπολογιστή με το πρόβλημα

Δημοσ.

σαν να μου φαίνεται πρόβλημα λογισμικού.. κάνε ενα bios update ή reset αν δεν έχει βγάλει νέο.

Επανεγκατέστησε drivers κάρτας ήχου 

Δημοσ.

Εγώ θα έκανα ένα secure erase τον SSD και εγκατάσταση φρέσκου OS, και κατευθείαν, μετά από πέρασμα των βασικών drivers μια δοκιμή. Αν υπήρχε πρόβλημα, θα δοκίμαζα (ειδικά αν έβαζα παράθυρα από θείο, που ποτέ δε ξέρεις τι πρόβλημα μπορεί να σου βγάλει) να βάλω και κάποια διανομή των linux, να δω και εκεί τη συμπεριφορά του.

Δε πιστεύω να σου κάνει αυτό το λόξιγκα και σε BIOS; Αν ναι, δε θα συνιστούσα update, αλλά RMA το board :D

• Like 2
Δημοσ.

Μήπως ο δίσκος με το λειτουργικό έχει γεμίσει;

Κοίταξε το γιατί συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις αυτού του είδους το stutter-freeze,

Δημοσ.

φιλε μου ειχα μια προσφατη εμπειρια  με Win7 64 bit (δεν βρηκα τι τρεχεις...) ..οπου το  συστημα  έκανε τέτοια περιεργα κολληματα ... φαντασου μου κολου σε το mouse  για  δευτερολεπτα  και μετα επανερχοταν..... ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΟΙ  DRIVERS ..για mouse /keyboard(ήταν ενα microsoft 5000 combo...)  και εδω βλεπω οτι εχει Microsoft keyboard με logiteck mouse.....  ΕΓΩ ΤΟ ΕΛΥΣΑ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ/ΠΟΝΤΙΚΙ... και μια δευτερη προταση...

ΕΧΕΙΣ βαλει καποια αλλη καρτα μέσα γιατι κάποιες ιδιαιτερα pci-e x1 μοιραζονται irqs με usb3  σε intel chipset/....

Δημοσ.

Ειναι λιγο δυσκολη περιπτωση απο την αποψη οτι μπορει να φταινε πολλα. Σαν πρωτη σκεψη,το τροφοδοτικο σου απο οτι ξερω,δεν ειναι αναλογης ποιοτητας με το συστημα σου και δεν εχω διαβασει πολυ καλα λογια την συγκεκριμενη σειρα. Επισης δεν ειναι single rail και ενδεχεται να μην επαρκει για την καρτα σου που ειναι σχετικα ισχυρη.

Θα ηταν πολυ καλο αν μπορουσες να δοκιμαζες με ενα ισχυροτερο τροφοδοτικο,single rail, με πολλα amps στο +12V.

Παντως,κανε και κατι αλλο.Μπες στο bios και απενεργοποιησε προσωρινα την on board καρτα ηχου και δες αν συνεχιζει το προβλημα.

Δημοσ.

Ti καταναλωση μπορει να εχει κάνοντας αναπαραγωγή  video youtube? Αν του το εκανε σε παιγνιδια  τοτε θα ειχε βαση... Παντως για τον ηχο εχεις δικιο

Δημοσ.

Ενώ όταν βλέπω βίντεο - είτε youtube, είτε εκτός -  αλλά και όταν παίζω παιχνίδια, οποιοδήποτε, κολλάει και η εικόνα αλλά και ο ήχος.

Εχει προβλημα και στα games δεν λεει ο TS? :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...