Προς το περιεχόμενο

snapdragon vs mediatek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα παιδιά θα ήθελα για να βοηθηθούν όλοι όσοι δεν γνωρίζουν και για να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα στο μυαλό μας όλοι όσοι ασχολούνται με τέτοια θέματα να μας πουν όσοι γνωρίζουν ποίες οι διαφορες σε έναν επεξεργαστή snapdragon με έναν mediatek, τι σημαίνει η αρχιτεκτονική που έχει ο κάθε επεξεργαστής? γιατί ένας mediatek 8 πύρινος είναι χειρότερος από έναν snapdragon 4 πύρινο? τι σημαίνουν τα 64bit που έχει αρχίσει να βγάζει η snapdragon? τι είναι το 600MHz DSP?
εξηγήστε και αναλύστε οι ειδικοί παρακαλώ!

Δημοσ.

δεν ειμαι καποιος ειδικος αλλα απο τα ολιγα που ξερω οι 8πυρινοι της mediatek ειναι της αρχιτεκτονικης cortex Α7 ...οι 4πυρινοι snapdragon οπως η σειρα 400 ειναι και αυτοι Α7 οποτε κυμαινονται στα ιδια επιπεδα με εναν αντιστοιχο 4πυρινο της mediatek(και οι 2 φορανε 4xA7)

oι  high end τετραπυρινοι ειναι ισχυροτεροι της snapdragon επιδη χρησιμοποιουν Α15 αρχιτεκτονικη  ειναι ακομη πιο ισχυροι ακομα και απο 8 πυρηνες αρχιτεκτονικης A7 συν οτι κατα πλειοψηφία οι snapdragon φορανε καλυτερες καρτες γραφικων απο της mediatek ακομα και σε midrange επεξεργαστες τυπου A7.

με αλλα λογια ενας 8πυρινος (8x cortex A7) σημερα της mediatek ειναι περιπου λιγο χειροτερος του snapdragon 800 o oποιος ειναι 4πυρινος (4xA15) στα 2.3ghz λογω της παλιοτερης αρχιτεκτονικης του επεξεργαστη συν οτι οπως ειπα , οι snapdragon φερουν δικες τους υλοποιησεις στις καρτες γραφικων που ειναι αρκετα δυνατοτερες απο της mediatek.

Δημοσ.

Νομίζω οτι κινητά με mediatek υστερούν και στη χρήση Gps για κάποιο λόγο. Παλιότερα ίσχυε σίγουρα, δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα.

Δημοσ.

Νομίζω οτι κινητά με mediatek υστερούν και στη χρήση Gps για κάποιο λόγο. Παλιότερα ίσχυε σίγουρα, δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα.

φτιαχνεται ευκολα σε οσα εχουν(δεν εχουν παντα ολα) προβλημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...