Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελεος πια... Τοσες φορες εχουμε ταπωσει το ξωτικό με επιχειρήματα και οχι με αερολογίες, και αυτος εκεί...

Ναι η ποιότητα ταπώματος είναι του επιπέδου που είδαμε λίγο ποιο πάνω.

Τα επιχειρήματα ιδίως, από τα καλύτερα:έτσι είναι γιατί εμείς ξέρουμε και έχει ποιο πολλούς πυρήνες άρα τέλος...

ότι νάνε!

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είχα πριν κανα 2μηνο σύστημα με τον 8350 και τον άλλαξα με τον 4670Κ.Δεν κατάλαβα αισθητές διαφορές απόδοσης,ίσως να είναι και η ιδέα μου αλλά νομίζω ο 4670Κ σαν να τραβάει καλύτερα σε ένα πρόγραμμα που ζόριζε τον επεξεργαστή.

Απλά έκανα την αλλαγή για κάτι πιο σύγχρονο και πιστεύω πιο οικονομικό στο ρεύμα.

Ο 8350 ζεσταινόταν στα ζόρια πολύ πιο πολύ από τον 4670Κ.Με την ίδια ψύκτρα:Antec H2O 620

Δημοσ.

Ναι η ποιότητα ταπώματος είναι του επιπέδου που είδαμε λίγο ποιο πάνω.

Τα επιχειρήματα ιδίως, από τα καλύτερα:έτσι είναι γιατί εμείς ξέρουμε και έχει ποιο πολλούς πυρήνες άρα τέλος...

ότι νάνε!

Σου δινει κανεις επιχειρηματα, εσυ εχεις παρ ολ αυτα δικιο και η intel παραμενει η καλυτερη. 

Δεν σου δινει επιχειρηματα, τοτε εσυ εχεις δικιο και η intel παραμενει η καλυτερη.

Do you see a patern there..?

Και με τι επιχειρηματα εχεις εσυ δικιο αγοριναρα μου?? Με ολα τα cpu-boss/world/universe/station/ (featuring the all-new Cinebench R1 [!]) και ενα εκατομμυριο γραφηματα με 290Χ @ ultra settings, οπως εχει η πλειοψηφια αλλωστε....

Δημοσ.

καλα ξωτικο... παραπληροφορησε πανταχωθεν οτι το ΗΤ ειναι φυσικός πυρηνας και ασε τα χωροφυλακιστικα για τους μπάτσους..

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως εγώ που δεν σκαμπάζω και πολλά από cpu,benchmarks κτλπ ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι αξίζει να πάρεις,όλα αυτά τα θέματα καταλήγουν σε αντιπαράθεση μερικών χρηστών και εγώ ο απλός νουμπάς χρήστης μένω με την απορία...

Δημοσ.

Πάντως εγώ που δεν σκαμπάζω και πολλά από cpu,benchmarks κτλπ ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι αξίζει να πάρεις,όλα αυτά τα θέματα καταλήγουν σε αντιπαράθεση μερικών χρηστών και εγώ ο απλός νουμπάς χρήστης μένω με την απορία...

Δυστυχως, αγαπητε φιλε, τετοια θεματα, ετσι καλταληγουν παντα...!! 

AMD vs INTEL 

AMD vs Nvidia

ολυμπιακος - παναθηναικος 

Μαυρο - ασπρο

....Κ.ο.κ......!!!! 

για αυτο υπαρχει η φορμα αγορας-αναβαθμισης υπολογιστη, οπου συμπληρωνεις καποια στοιχεια (περαν του μπατζετ..) που βοηθουν στην καλυτερη κατανοηση των απαιτησεων του καθενος, που ενδιαφερεται να αγορασει -αναβαθμισει ενα συστημα..! 

Δημοσ.

Οποιος γουσταρει παντως ενα "Συνταγμα" ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑ, για τσαμπουκα....... εγω ειμαι μεσα, φερτε και τους πυρηνες σας........ κοτουλεεεεες :P

• Like 3
Δημοσ.

Σου δινει κανεις επιχειρηματα, εσυ εχεις παρ ολ αυτα δικιο και η intel παραμενει η καλυτερη. 

Δεν σου δινει επιχειρηματα, τοτε εσυ εχεις δικιο και η intel παραμενει η καλυτερη.

Do you see a patern there..?

Και με τι επιχειρηματα εχεις εσυ δικιο αγοριναρα μου?? Με ολα τα cpu-boss/world/universe/station/ (featuring the all-new Cinebench R1 [!]) και ενα εκατομμυριο γραφηματα με 290Χ @ ultra settings, οπως εχει η πλειοψηφια αλλωστε....

Ναι καλά αγόρι μου,εγώ στο πρώτο μήνυμα είπα και τα καλά και τα κακά των πολλών πυρήνων και εσύ έσπευσες να ρίξεις ένα ολόκληρο κατεβατό flame,αυτά είναι τα επιχειρήματά σου;;

Είδες;Εγώ ανεβάζω μετρίσεις και είναι όλες άκυρες,αλλά εσύ απλά λες κάτι και είναι έτσι;;;

Και ναι, για να δεις διαφορές στους επεξεργαστές θα κάνεις μετρίσεις με την ποιο δυνατή κάρτα που μπορείς,δεν γίνεται για να φανεί πόσο καλά θα παίζεις το παιχνίδι ή όχι σε real life,γίνεται καθαρά για να μην περιορίζει η vga το αποτέλεσμα και να φανούν οι μικροδιαφορές στους cpu.

καλα ξωτικο... παραπληροφορησε πανταχωθεν οτι το ΗΤ ειναι φυσικός πυρηνας και ασε τα χωροφυλακιστικα για τους μπάτσους..

Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο,ίσα ίσα το αντίθετο λέω,για να βάζανε άλλους δυο φυσικούς πυρήνες θα έπρεπε να κόψουν κατά πολύ την ταχύτητα και θα γινόταν άλλος ένας 4core τύπου amd.

Όποιος έχει λίγο μυαλό μπορεί να ψάξει πόσα προγράμματα ανεβάζουν όλους τους πυρήνες στο 100% και πόσα όχι,ποια από αυτά θέλει να τρέχει και να διαλέξει και να πάρει όποιον cpu τον συμφέρει ποιο πολύ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή έχω βαρεθεί να βλέπω ποστ με intel vs amd και επειδή δεν τελειώνει ποτέ αυτή η ιστορία... λοιπόν

καταρχήν η gpu παίζει το μεγαλύτερο ρόλο σε θέμα "gaming" οπότε και ένας fx 6300 θα φτάσει και θα χάσεις πολύ λίγα fps σε σύγκριση με τον i5 , πες παίζεις στα ultra το bf4 sta 40-50 fps με τον i5, ωραία με τον fx 6300 θα το παίζεις 35-45... άντε 30 να πέσει μια φορά, αξίζει να δώσεις 120 ευρώ για τέτοια "χαζή" και μικρή διαφορά; πάρε τα λεφτά και πάρε μια gpu τούμπανο και άσε τους επεξεργαστές, και σταματίστε να δίνετε συνεχώς τόσο μεγάλο βάρος στους επεξεργαστές...

επίσης αφήστε τα "έχω δει" benchmarks... ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ... πάντα θα υπάρχει διαφορά στα συστήματα, ακόμα και το ίδια ακριβώς κομμάτια να έχουν θα υπάρχει έστω μια minor διαφορά μεταξύ τους, παίζει το airflow ρόλο, η ποιότητα του επεξεργαστή(υλικού) όταν μιλάμε για o.c, η μάρκα, όλα! 

Τέλος ήθελα απλά να πω, πάντα θα πήγαινα σε amd για τον απλούστατο λόγο ότι είναι μισή τιμή και δεν αλλάζει τίποτα στο gaming...

Δεν θα δω καμία παράθεση και απάντηση σε αυτό που είπα γιατί απλούστατα δεν θα ασχοληθώ άλλο 

Επεξ/σία από TopGamer
Δημοσ.

Και οι 2 επεξεργαστές έχουν θέση στην αγορά.Είναι σημαντικό ο καταναλωτής να ξέρει τι ζητάει απο το cpu του.Αν θέλει δυνατούς πυρήνες πάει σε Intel, αν θέλει multithreading πάει σε AMD.Αν δε ξέρει τι θα τρέξει στο pc του, θεωρώ πιο ασφαλή λύση τον i5.

Op καλύτερα άνοιξε ένα thread στο "Νέα Συστήματα & Αναβαθμίσεις" και συμπλήρωσε τη φόρμα.

Δημοσ.

Σαν πρωην κάτοχος 8350 και πλέον 4770 μπορώ να πω με σιγουριά οτι τζάμπα τα λεφτά. Άκουγα για i7 παντού ωραία και; το αποτέλεσμα;

Btw μιας και εκτός των games έκανα και μερικά streaming εκεί μπορώ να πω με 100% σιγουριά οτι 8350>4670 για 4770δεν λέω γιατί δεν δοκίμασα αλλά απο την στιγμή που έχουν τρομερή διαφορά τιμής δεν νομίζω να τίθεται θέμα.

Τώρα εαν κάποιος πει το αντίθετο δοξα το Θεο ματάκια έχω και στην τελική λέω οτι έκανα μ@λ@κία, ήθελα να δω και πλήρωσα αλλά δεν θα βάλω κασκόλ τα €€

• Like 1
Δημοσ.

τελικα βγαλατε συμπερασμα;

γιατι νομιζω τσαμπα υπαρχει ακομα ξεκλειδωτο το thread

Δημοσ.

τελικα βγαλατε συμπερασμα;

γιατι νομιζω τσαμπα υπαρχει ακομα ξεκλειδωτο το thread

Συμπέρασμα τι να βγάλεις; Λέει ο καθένας την άποψη του, και το παλικάρι μπορεί να κρίνει και να αγοράσει αυτό που χρειάζεται...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...